Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 294
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 294 of 387 FirstFirst ... 194244284292293294295296304344 ... LastLast
Results 4,396 to 4,410 of 5791
    Senior Member
    Originally posted by fae!_prits_
    Originally posted by mitsokolo
    καλησπερα εγραφα εγραφα εγραφα ενα κατεβατο και κοπηκε το ιντερνετ γκρρρρρρ... ελπιζω να ειστε ολοι καλα!
    ειχα επισκεψεις καιρο και εξαφανιστηκα, καποια στιγμη μαλλον μπηκα καταλαθος απ το κινητο αλλα δεν προλαβα να διαβασω τιποτα! ελπιζω σιγα σιγα να μπω παλι στο κλημα του φορουμ...
    ειμαι πολυ καλα και γω και το μωρο :thumbup:

θα μπω καποια στιγμη αυριο-μεθαυριο να διαβασω και τα αλλα ποστ/θεματα φιλια σε ολους! :love:

και στο κουμπαρακι μου πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αντε βρε κοριτσι, σε ψαχνω σε ολο το ιντερνετ με 800αρι pentium, αλλα δεν εισαι πουθενα για αυτο θα παω σε μεντιουμ!!!

Για τιμωρια θα κατσεις να διαβασεις ολο το "τι εφαγα σημερα" και θα σου κανω κι ερωτησεις! :P

Τα φιλια μου στην μπεμπα!

χαχαχαχαχαχ εεε δεν παιζεσαι κουμπαρακι!!! τα φιλια μου σου στελνω και γω και η μπεμπα!

break μου μεγαλωνει η κοριτσαρα μου και ειναι καλα! εσυ πως εισαι??

αγγελουδακι μου νασαι καλα πολλα φιλακια!!!!!!

ναταλακι σε φιλω και δεν σε ξεχνω!!

σορυ εχω χασει επεισοδεια συγχωρεστε με ελπιζω να ειστε ολοι σουπερ! ματς ματς! :spin:

Senior Member
    Αχ, επέστρεψα από τις τελευταίες διακοπές για φέτος και περιμένω να μου έρθει ο νέος λογαρισμός της ΔΕΗ που θα μου ζητά λεφτά που δεν έχω... δε πτοούμαστε όμως και συνεχίζουμε!!! Νομίζω γενικά πήγα σχετικά καλά για διακοπές, πιστεύω κάτι να 'χει φύγει από πάνω μου, έχω κι ένα γλέντι γάμου αύριο και μετά μπαίνω σε φουλ ρυθμούς για τη τελική ευθεία θέλω να πιστεύω...

Ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλά... πρώτο πολύ ευχάριστο νέο η επανεμφάνιση της λατρευτής μας εγκυμονούσας όπως βλέπω!

Senior Member
    συγχαρητήρια σε όλους!

εγώ πάλι συνειδητοποιώ ότι σήμερα είναι η μέρα που έχασα 20κιλά από τότε που έκανε κάτι κλικ μεσα μου και είπα "ΦΤΑΝΕΙ!". Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου που μου απέδειξα ότι ναι, τελικά μπορούσα να το κάνω.
    Σήμερα η ζυγαριά έδειξε 69.0 και προσπάθησα να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που είδα αυτό το νούμερο. Σίγουρα ήταν πριν το 1ο έτος στη σχολή, που σημαίνει...2003, δλδ 8 χρόνια πριν!!!!! έχασα σε 8περιπου μήνες κιλά που τα κουβαλούσα πάνω μου 8 χρόνια!

edit: αν μου έλεγε κανείς οτι θα καταφέρω να χασω 20κιλά, δεν θα τον πίστευα! και τώρα ακόμα, δεν μπορώ να συλλάβω αυτόν τον αριθμό. Σαφως και το βλέπω στα ρούχα μου (δεν έχω ρούχα να φορέσω, μονο 2 παντελόνια που ξέμειναν από τα παλιά) αλλά όχι 100% στην εικόνα μου, γι'αυτο θέλω να χάσω άλλα 7-9κιλά. θα ψάξω να βρω ομως περσινές φωτογραφιες, θα βγαλω και τωρινες, να εχω χειροπιαστες αποδειξεις που θα με κανουν επιτελους να συνειδητοποιήσω τι καταφερα με τη βοήθεια όλων εδώ μέσα. Μπορει να γράφω σπάνια, αλλά σας διαβαζω καθημερινά, και έτσι είναι σαν να κρατιέμαι σε ενα προγραμμα και να έχω συνοδοιπόρους και συμβουλάτορες στον αγώνα μου.
    ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ σας!

Senior Member
    reddish μου αρεσει και μενα πολυ να βλεπω ατομα που βαζουν στοχο κατι που νομιζουν ακατορθωτο και στο τελος τα καταφερνουν.

εδειξες υπομονη και θεληση και ανταμειφθηκες για αυτο .:yes:

και εις κατωτερα στα κιλα!

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Αχ, επέστρεψα από τις τελευταίες διακοπές για φέτος και περιμένω να μου έρθει ο νέος λογαρισμός της ΔΕΗ που θα μου ζητά λεφτά που δεν έχω... δε πτοούμαστε όμως και συνεχίζουμε!!! Νομίζω γενικά πήγα σχετικά καλά για διακοπές, πιστεύω κάτι να 'χει φύγει από πάνω μου, έχω κι ένα γλέντι γάμου αύριο και μετά μπαίνω σε φουλ ρυθμούς για τη τελική ευθεία θέλω να πιστεύω...

Ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλά... πρώτο πολύ ευχάριστο νέο η επανεμφάνιση της λατρευτής μας εγκυμονούσας όπως βλέπω!

γλυκιε μου Φιλλιπ! γεμησες μπαταριες εχασες κιλα (μια ανασα απ το διψηφιο) και θα μας πτοησει μια κωλοΔΕΗ? εεεε οχι δα δεν το δεχομαι! :P :P :P
    καλως σας βρηκα αγαπημενε ελπιζω να εισαι τελεια , και πιστευω τωρα σιγα σιγα να ξαναμαζευομαστε

Senior Member
    Originally posted by Redish

εγώ πάλι συνειδητοποιώ ότι σήμερα είναι η μέρα που έχασα 20κιλά από τότε που έκανε κάτι κλικ μεσα μου και είπα "ΦΤΑΝΕΙ!". Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου που μου απέδειξα ότι ναι, τελικά μπορούσα να το κάνω.
    Συγχαρητήρια Redish , μπράβο και πάλι μπράβο! Τι όμορφο που είναι να πραγματοποιούνται σιγά σιγά οι στόχοι σου!

Senior Member
    Αυτη την εβδομαδα ξεφυγα τελειως. Φοβαμαι να ζυγιστω γιατι θα δω το νουμερο και θα παθω.
    Ειχα τα γλυκα των γενεθλιων μου να παρει ειπα δεν θα φαω αλλα αλλα ο αντρας μου ξερει οτι ειμαι λιχουδο και με παρεσυρε.
    Σημερα κρατησα μια σωστη γραμμη.... φοβαμαι μην ξεφυγω νιωθω οτι εχω χασει τον ενθουσιασμο οταν ξεκινησα και δεν θελω να κατρακυλησω....
    Πειτε καμμια κουβεντα να συνελθω .....

Senior Member
    τα γενέθλιά σου ήταν! το δικαιούσαι!!! από αύριο μια νέα βδομάδα ξεκινά. don't worry, ολοι μας κάνουμε ατασθαλίες!

Senior Member
    Με την μονη διαφορα οτι τα γιορταζα μια εβδομαδα!!!

Senior Member
    μια φορά το χρονο είναι! και στο κάτω κάτω, ξέδωσες μια βδομάδα, και τώρα εισαι 100% έτοιμη για αλλαγή. Εχεις μεγαλύτερη θέληση και πείσμα. θέλω να πω, είναι ακόμα μεγαλύτερο το κίνητρο, εκμεταλλεύσου το και ισως ειναι και πιο εύκολη η απώλεια, εξαιτίας του "σοκ" που κρατησε 1 βδομάδα!

Senior Member
    Redish συγχαρητήρια κ από εμένα :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Τι ήτανε αυτό που σου έκανε κλίκ?
    Γιατί εμένα να μου φεύγει αμέσως? Μετά απο 2 με 3 μέρες?

Senior Member
    Mε βαρέθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλο τα ίδια κ τα ίδια!!!!!!!!!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdow n:

Μια ζωή χοντρή θα μείνω............

Senior Member
    δεν ξέρω...ίσως το νούμερο 89 που με τρόμαξε, ίσως το ότι η κατάθλιψη που είχα οφειλόταν και στην έλλειψη αυτοεκτιμησης και σεβασμού στον εαυτό μου και αυτό είχε να κάνει με τα κιλά, οπότε οταν γύρισε ο διακόπτης και είπα "οχι, κάνε πράξη αυτό που λένε ότι πρέπει πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου! και αυτό ξεκινάει με το να γίνεις πιο υγιής!". ίσως και η σειρά που έβλεπα το biggest loser...ίσως πάλι κάτι ακόμα πιο ρηχό: το ότι τέλη Δεκεμβρίου μετά από πολύυυυυυ καιρό κάποιος έδειξε ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μου και αυτό με έκανε να θέλω να γίνω καλύτερη και για αυτόν, να μην ντρέπεται για εμένα.. Το εκτιμώ ότι του άρεζα και στρουμπουλούλα, αλλά ήθελα αν οχι αυτός, τουλάχιστον εγώ, να μην ντρεπομαι να σταθώ δίπλα του. Ξέρω ότι είναι ίσως ρηχό, αλλά ίσως έπαιξε και αυτο ρόλο.
    Μετά ήταν στάδιο... αφιέρωσα πολύ χρόνο στο ίντερνετ, έμαθα, δοκίμασα, είδα κάποια κιλά να φεύγουν, και μετά τα 3 πρώτα απογοητεύτηκα. Κολλησα. Όμως μετά άρχισα να διαβάζω αυτό το φόρουμ, είδα τις ιστορίες ανθρώπων, τα κοινά προβλήματα(όχι μόνο σχετικά με τα "κολλήματα", αλλά και τα ψυχολογικά) και έβαλα πείσμα τουλάχιστον να φτάσω τα 80. Όταν τα έπιασα, πήρα θάρρος ότι τελικά μπορώ να χάσω και άλλα, έμαθα μικρά μυστικά που νόμιζα τα ήξερα, αλλά τελικά ποτέ δεν τα εφάρμοζα και τσουκου τσούκου χανόντουσαν και τα επόμενα.
    Επίσης, βλέποντας το θέμα με την "ψυχολογία της διαιτας" διαπίστωσα ότι στην ουσία κάτι παρόμοιο με είχε βοηθήσει και εμένα.
    Το πήρα απόφαση ότι δεν γίνεται να ξυπνησω μια μέρα με -10 κιλά, οπότε είπα στον εαυτό μου "κοίτα, και να μην τα χάσεις, τουλάχιστον υιοθέτησε πιο υγιεινές συνήθειες". Και έτσι τη μια μέρα άρχισα με το να τρώω καθιστή, την άλλη να καταγράφω τι τρώω, μετά να βλέπω νέους τρόπους μαγειρέματος κλπ κλπ.
    Τέλος, με βοήθησε πολύ μετά που μετακόμισα, και μένω τώρα πια με συγκάτοικο. Αυτό μου περιόρισε την κατανάλωση πίτσας (γιατί ντρεπόμουν να μαγειρεύω συχνά πίτσα, καθότι θα της έδινα δικαίωμα να δικαιολογεί το βάρος μου), του ανθυγιεινού φαγητού γενικότερα κοκ. ʼρχισα να μαγειρεύω πιο υγιεινά, να της μαθαίνω και αυτής ελληνικά φαγητά αλλά χωρίς να είναι τίγκα στο λάδι και τα λιπαρά, μετά ήθελα να μαγειρεύω και υγιεινά ελληνικά φαγητά και γλυκά για τον φίλο μου που είναι λελέκι...
    Αλλάζοντας σιγά σιγά τρόπο ζωής, άλλαξε και η επιθυμία μου για συγκεκριμένα φαγητά. Μειώθηκαν τα υπερφαγικά, μείωσα την κατανάλωση σοκολάτας (τώρα πια μου αρεσει μονο η μαυρη, ποιά εγώ που έτρωγα ΚΑΘΕ είδους σοκολάτα με το κουβά!) και ενώ στην αρχή πίεζα τον εαυτό μου αντί για γλυκό να τρώει γιαούρτι με γεύσεις 0%, τώρα μου έγινε συνήθεια. Δεν έχει αναγκη ο οργανισμος τη σοκολάτα, μόνο τις δυσκολες μέρες του μήνα. Αν και προσπαθώ καμια φορά να τρωω πιο συχνά, γιατί η σοκολάτα υγείας κάνει καλό, αλλά αφού δεν με τραβάει και μετά σκέφτομαι και τις θερμίδες...τελικά τις έχω στο δωμάτιο και κάθονται! Ποια;;;; εγώ που ήμουν σαν τον Τζόι από τα φιλαράκια "δεν ειμαι σαν εκείνους τους ανθρώπους που ανοιγουν μια σοκολάτα, τρώνε λίγο και την υπόλοιπη τη βάζουν στο ψυγείο!!!" Ελα ντε που εγώ κατάντησα να τις αγοράζω για να έχω στις λιγούρες του μήνα, και τελικά δεν τις τρώω και τις έχω και πιάνουν τόπο!!!! Ασε που δεν μου αρεσουν οι κανονικές σοκολάτες. είπα να παρω μια break μια φορά και οταν δαγκωσα το πρωτο κομματι σκεφτηκα "πώς ειναι αυτή έτσι; γιατι εχει τετοια γευση; χαλασμένη είναι;" αλλά οχι, απλα ηταν γαλακτος και πολύ πιο γλυκια από την κουβερτούρα.

Μακρυγόρησα... Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ερχόμουν στη θέση όλων αυτών των κοριτσιών που εχασαν τα κιλά τους και μπορούσαν να πουν συμβουλές στους άλλους! Και πάλι, δεν πιστεύω ότι είμαι το κατάλληλο άτομο να συμβουλεύσω. Λέω τι έγινε σε εμένα. Το κάθε άτομο είναι διαφορετικό.
    Αλλά βλέποντας τόσα κοινά με τους συμφορουμίτες, καταλήγω στο ότι κάποιες αρχές είναι κοινές. ένα παράδειγμα: ΣΤΟΠ στις επεξεργασμένες τροφές! κάντο για 2 μέρες στην αρχη, για 1 βδομαδα μετα, για 21 μερες και μετα ειναι παιχνιδάκι. Καταλαβαίνεις ότι αυτές ειναι το πρόβλημα και δημιουργούν πείνα, λιγούρες κλπ. Βάλε μικρά στοιχήματα με τον εαυτό σου "1 μερα χωρις λευκο ψωμι", "1βδομαδα χωρις το άλλο". Και πιστεύω, ότι σιγά σιγά ο οργανισμός σου θα αναζητά όλο και πιο υγιεινά.
    Κάτι τελευταίο: αν σας πω οτι νομιζω και οι γευσεις έχουν αλλάξει πια; ο ίδιος ο οργανισμός μου ικανοποιείται περισσότερο με φαγητά που πριν δεν τα δοκίμαζα καν. Πχ προχθές έφαγα λαχανάκια βρυξελλών και τα μισά τα έτρωγα σαν ξηρούς καρπούς και λέω "φτανει! θα κανεις υπερφαγικό με λαχανακια;;;" αλλά τόσο πολύ τα λιμπιζομουν! και τα άλλα μισά τα έκανα με μοσχαράκι και εφαγα πρώτα το κρεας για να αφησω το νοστιμο--->λαχανακια τελευταίο για να το απολαύσω. Απολάμβανα κάθε "κριτσι κριτσι" που έκανε στο στόμα μου!!! ό,τι να 'ναι!

συγγνώμη για το κατεβατό και το μπερδεμένο κειμενο...
    οσο για το "μια ζωη χοντρη θα μεινω" κι εγώ αυτό πιστευα. Οχι απλώς έλεγα, ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ! και έπαψα να το πιστεύω μετά το 1ο κολλημα της ζυγαριάς, δλδ μετά τα πρώτα 5 χαμένα κιλά. Κάθε φορά έβαζα άλλα 5 στοχο. και θα ήμουν ικανοποιημένη.
    Έλα ντε όμως που 8-9 μηνες μετά κατάφερα να χάσω τα κιλά που κουβαλούσα πάνω μου τα τελευταία 8χρονια!!! αν τα κατάφερα εγώ, μπορεί ο καθένας!!! πίστεψέ με! ακόμα εχω να χασω βεβαια, αλλά τουλαχιστον τώρα ειμαι καλά με τον εαυτό μου!
    ΜΠΟΡΕΙΣ! στο λέω εγώ! σιγά σιγά, μην περιμενεις όλα να γίνουν μέσα σε 1 βδομάδα!

Senior Member
    Redish σε πολλά σημεία βλέπω τον εαυτό μου ή μάλλον λες κ ειμαι εγώ!!

Μου δίνεις απίστευτη δύναμη πως θα τα καταφέρω κ εγώ εαν προσπαθήσω!!!!:smirk:

Senior Member
    μακάρι, μακάρι να μπορέσω να βοηθήσω κάποιον έστω και στο ελάχιστο, να ανταποδώσω το καλό που μου έκανε αυτό το φόρουμ!
    το ξαναλέω, ποτέ δεν περιμενα οτι θα μπορούσα να βοηθήσω κάποιον, αλλά ό,τι μικρό μπορώ να κάνω, χαρά μου είναι και μου δίνει ταυτόχρονα δύναμη να συνεχίσω κι εγώ τον αγώνα μου και προπαντός, να μην τα ξαναπάρω πίσω!
    καλό σου βράδυ, και σου εύχομαι η νέα βδομάδα να φέρει σιγά σιγά τις αλλαγές που επιθυμείς! φιλιααααα