Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 307
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 307 of 387 FirstFirst ... 207257297305306307308309317357 ... LastLast
Results 4,591 to 4,605 of 5791
    Senior Member
    Έκανα μια βολτα τις προάλλες στους εμπορικούς δρόμους του Χαλανδρίου και μέτρησα 6-7 ενεχυροδανειστήρια/"αγοράζω χρυσό"... δε ξέρω, σα να μου'χει κάτσει μια πέτρα στο στομάχι, δεν είχα αντιληφθεί οτι τόσος κόσμος έχει φθάσει σε τέτοιο σημείο...

Senior Member
    οτι υπάρχει τόση μοναξιά εκεί εξω...
    όπως και μέσα...

Senior Member
    τι στο καλο να παρω δωρο σε εναν ανθρωπο που εχει οτι χρειαζεται και εκτιμαει πρακτικα δωρα, παρα διακοσμητικα...

Senior Member
    Σκέφτομαι τη χτεσινή μέρα που περπατώντας προς τη δουλειά η ματιά μου πήγε στις βιτρίνες των μαγαζιών δίπλα μου και ο αντικατοπτρισμός του εαυτού μου εκεί με έκανε αυθόρμητα να κλάψω από συγκίνηση και χαρά..Κρατάω αυτή τη στιγμή σα θησαυρό μέσα μου γιατί εδώ και πολλά χρόνια έκλαιγα με την εικόνα μου αλλά για τον αντίθετο λόγο..

Senior Member
    Originally posted by filipparas

Έκανα μια βολτα τις προάλλες στους εμπορικούς δρόμους του Χαλανδρίου και μέτρησα 6-7 ενεχυροδανειστήρια/"αγοράζω χρυσό"... δε ξέρω, σα να μου'χει κάτσει μια πέτρα στο στομάχι, δεν είχα αντιληφθεί οτι τόσος κόσμος έχει φθάσει σε τέτοιο σημείο...
    Αυτό ακριβώς παρατηρούσα κι εγώ τις προάλλες,κινούμενη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης κι ήταν εξίσου θλιβερή δεικτική διαπίστωση!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot

Σκέφτομαι τη χτεσινή μέρα που περπατώντας προς τη δουλειά η ματιά μου πήγε στις βιτρίνες των μαγαζιών δίπλα μου και ο αντικατοπτρισμός του εαυτού μου εκεί με έκανε αυθόρμητα να κλάψω από συγκίνηση και χαρά..Κρατάω αυτή τη στιγμή σα θησαυρό μέσα μου γιατί εδώ και πολλά χρόνια έκλαιγα με την εικόνα μου αλλά για τον αντίθετο λόγο..
    :thumbup:

Τέλεια αίσθηση!Κράτα την ως πρωτόγνωρη μετά από καιρό,αλλά όχι σαν σπάνια καθώς θ'αναγκαστείς να τη συνηθίσεις!

Senior Member
    ανυπομονω να σας γνωρισω απο κοντα!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::k iss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Senior Member
    ...;οτι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο ..... και μην φοβάστε ... δεν παχαίνει ..... το αντίθετο αδυνατίζει

Senior Member
    οσο σκεφτομαι οτι τοσο καιρο επαιζε μαζι μου ..τρελενομαι ...
    νομιζα πως κατι ενοιωθε αλλα τελικα ηταν απλα μια τονωση του εγωισμου του ...

Senior Member
    αλλα επιτελους ορκιστηκα! οποτε ειναι καιρος να αλλαξω σελιδα και να βαλω νεους στοχους ..

και το κυριοτερο να μην αφησω κανεναν ποτε ξανα να με πληγωσει!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Ζωή ξεκίνησες να κάνεις ντουκάν?

Senior Member
    ζωη,πηρεςτο πτυχιο σου?
    ΟΥΑΟΥ!!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
    οσο για το αλλο..... θα περασει

σκεφτομαι οτι ωρες ωρες νιωθω τοσο εξαντλημενη που μερικες φορες, πραγματικα ομως, φοβαμαιπωςδεναργει ηστιγμη που θα χασω οποιονδηποτε ενδοιασμο κ θα κοιμηθω επιτοπου μπροστα σε κοσμο!!!
    πραγματικα το φοβαμαι ομως!!!
    το μονο που θελω ειναι να κλεισω τα ματια μου κ να χαθω.... (οχι για παντα ε? )

Senior Member
    σκεφτομαι οτι χρειαζομαι δουλεια, και για τα λεφτα αλλα και για να νιωθω οτι κατι κανω. Ωραια τα ταξιδια και οι εξοδοι, αλλα αυτα ειναι καλοπεραση και εμπειρια, νιωθω οτι χρειαζομαι να δημιουργω κατι, να προκαλω καποια παραγωγικοτητα, ειτε σε στυλ να'μαι μαγειρισσα, ειτε να ειμαι βοηθος καποιου/σε κατι....

μηπως να γραψω ενα βιβλιο και εγω να δημιουργω ψυχαγωγια;

Senior Member
    Αχ Merry κ εγώ βαρέθηκα μέσα στο σπίτι συνέχεια!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by break
    Αχ Merry κ εγώ βαρέθηκα μέσα στο σπίτι συνέχεια!!!!!!!!!!
    να γραψουμε μαζι ενα βιβλιο! η ενα σιριαλ! και να το πουλησουμε καπου να βγαλουμε λεφτα για να'χουμε για τα χριστουγγενα για δωρα!!! Με τις τιμες που ειδα στα μαγαζια φετος... νεφρο πρεπει να πουλησουμε.. οχι βιβλια...