Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 387 FirstFirst ... 2129303132334181131 ... LastLast
Results 451 to 465 of 5791
    Senior Member
    σκέφτομαι ότι θέλω να σταματήσω να σκέφτομαι..
    να γίνω αναίσθητη
    ένα ντουβάρι και μισό

Senior Member
    σκεφτομαι:
    τελικα ο ανθρωπος πρεπει αν χει προβληματα γιατι οταν δεν εχει τα δημιουργει μονος του κ δεν ξερει κ πως να τα λυσει.
    αλλιως δεν εξηγειται γιατι οταν τα χουμε ολα-ειτε εξ αρχης, ειτε τα αποκταμε με αγωνα- μετα δεν ξερουμε τι μας φταει κ ολο κατι μας λειπει.
    τουλαχιστον οταν εχεις χειροπιαστο προβλημα ξερεις που να αποδωσεις τη δυσφορια-δυσθυμια σου.

επισης σκεφτομαι:
    ποσο μαλακας εχω υπαρξει (κ εξακολουθω να ειμαι) που καθομαι κ σκαω για ολους κ οι αλλοι οσο θελουν καποιον να τους κανει τον ψυχιατρο με θυμουνται , οσο ειναι καλα στα τετοια τους!

επισης σκεφτομαι:
    να τα αρπαξω τα κοριτσακια μας εδω απ το μαλλι κ να τα τρανταξω μπας κ καταλαβουν οτι η ζωη ειναι δωρο κ αν σ αυτη τη φαση δεν ξερουν τι να την κανουν,απλα να τη ζησουν ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ κ ας πανε να ξελαμπικαρουν οι αλλοι!!!
    αλλωστε δε μπορουμε να αρεσουμε σε ολους...για τους αλλους δε θα μπορεσουμε-σορι!
    κ να ξερετε οτι
    ΑΝ ΔΕ ΣΠΑΣΕΤΕ ΑΒΓΑ,ΟΜΕΛΕΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ πουλακια μου κ ριξτε κ κανα καντηλι, δεν θα παθετε τπτ ουτε εσεις ουτε αυτοι που θα τα ακουσουν!!!
    κ πολυ θα θελα να μου τα χει πει αυτα καποιος στα 20!
    φιλια

Senior Member
    πρεπει να σταματησω να τον σκεφτομαι ...

σ'αγαπαω μα δεν εχω μιλια να στο πω..

Senior Member
    Originally posted by smart
    σκεφτομαι:
    τελικα ο ανθρωπος πρεπει αν χει προβληματα γιατι οταν δεν εχει τα δημιουργει μονος του κ δεν ξερει κ πως να τα λυσει.
    αλλιως δεν εξηγειται γιατι οταν τα χουμε ολα-ειτε εξ αρχης, ειτε τα αποκταμε με αγωνα- μετα δεν ξερουμε τι μας φταει κ ολο κατι μας λειπει.
    τουλαχιστον οταν εχεις χειροπιαστο προβλημα ξερεις που να αποδωσεις τη δυσφορια-δυσθυμια σου.

επισης σκεφτομαι:
    ποσο μαλακας εχω υπαρξει (κ εξακολουθω να ειμαι) που καθομαι κ σκαω για ολους κ οι αλλοι οσο θελουν καποιον να τους κανει τον ψυχιατρο με θυμουνται , οσο ειναι καλα στα τετοια τους!

επισης σκεφτομαι:
    να τα αρπαξω τα κοριτσακια μας εδω απ το μαλλι κ να τα τρανταξω μπας κ καταλαβουν οτι η ζωη ειναι δωρο κ αν σ αυτη τη φαση δεν ξερουν τι να την κανουν,απλα να τη ζησουν ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ κ ας πανε να ξελαμπικαρουν οι αλλοι!!!
    αλλωστε δε μπορουμε να αρεσουμε σε ολους...για τους αλλους δε θα μπορεσουμε-σορι!
    κ να ξερετε οτι
    ΑΝ ΔΕ ΣΠΑΣΕΤΕ ΑΒΓΑ,ΟΜΕΛΕΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ πουλακια μου κ ριξτε κ κανα καντηλι, δεν θα παθετε τπτ ουτε εσεις ουτε αυτοι που θα τα ακουσουν!!!
    φιλια
    :thumbup:Μου αρεσεις σε αυτη τη διαθεση!!!

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι η Πηνελοπη μου αρπαξε τον Javier μεσα απο τα χερια χαχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by Ciciliana
    σκεφτομαι οτι εφαγα πολυ.. περιπου 2.500 θεριδες.
    δε στεναχωριεμαι ομως.. δεν εφαγα με μανια εφαγα με κανονικη διαθεση..
    και σκεφτομαι οτι θελω να ξεκινησω να τρωω λιγο κ συχνα.. αυτα τα 5 γευματα τη μερα (που λενε)
    γιατι ετσι δε θα πειναω..
    ενω το τελευταιο καιρο ετρωγα στισ χειροτερες ωρες..
    μετα τις 9 το βραδυ...συνηθως.
    αυριο ειναι μια ωραια καινουρια μερα.. (το λεω για να το καταλαβω )
    αστερι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tumble::smilegrin::tumbl e::smilegrin::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup:

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Originally posted by smart
    σκεφτομαι:

επισης σκεφτομαι:

επισης σκεφτομαι:
    κ να ξερετε οτι
    φιλια
    :thumbup:Μου αρεσεις σε αυτη τη διαθεση!!!
    θενκσ:smirk:

Senior Member
    Originally posted by Ciciliana
    click, thanks......:blush: προσπαθώ..γενικά!!
    καταλαβα οτι η διαθεση δεν θα ερθει ποτε.. πρεπει να πιεστω για να έρθει
    :thumbup:

Senior Member
    κανει κρυο! καιρος για δυο

Senior Member
    Originally posted by click
    κανει κρυο! καιρος για δυο
    κ εγώ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν...έπιασε κρύο!Με τη διαφορά οτι το συνέχισα, καιρός..για κονιάκ!:starhit::starhitπιο εφικτό!)

Senior Member
    σκεφτομαι ολα τα απιστευτα γλυκα που υπαρχουν στην κουζινα της δουλειας λογο ημερας απο τα max perry!!!!!!!!!!!!!!!!
    θελω να παω να φτιαξω καφε και φοβαμαι!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    σκεφτομαι ολα τα απιστευτα γλυκα που υπαρχουν στην κουζινα της δουλειας λογο ημερας απο τα max perry!!!!!!!!!!!!!!!!
    θελω να παω να φτιαξω καφε και φοβαμαι!!!!!!!!
    καλά..εσύ άντε τα έχεις μπροστά στα μάτια σου κ τάφεραν άλλοι!Εγώ που έφαγα μεσημεριανό κ μετά πήγα κ πήρα κρουασάν σοκολάτα απο τν φούρνο απο μόνη μου??!Το βράδυ θάχω κ εγω κεράσματα σε σπίτι αλλά λέω να φάω κανονικά σήμερα, μπας κ γλυτώσω το εβδομαδιαίο βουλιμικό!

Senior Member
    και να ήταν κ απο τα max perry ...να πω χαλάλι!

Senior Member
    max perry Κόλαση έφαγα το σκ μια μεγάλη ποικιλία !!

Senior Member
    Originally posted by sasa14
    max perry Κόλαση έφαγα το σκ μια μεγάλη ποικιλία !!
    Τι ειναι τα μαξ περρυ ας με κατατοπισει καποιος γιατι νομιζα οτι ειναι φιρμα ρουχων χα χα