Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 318
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 318 of 387 FirstFirst ... 218268308316317318319320328368 ... LastLast
Results 4,756 to 4,770 of 5791
    Senior Member
    Καλημέρα!! εγώ πάλι σκέφτομαι οτι θέλω την γνώμη σας...

Ψάχνω για δουλειά και εχθές πήρα τηλέφωνο σε μία ασφαλιστική εταιρεία που ήθελαν κοπέλα για γραμματειακή υποστήριξη. Έκλεισα ρεντεβού για συνεντεύξη σήμερα το απόγευμα. Το πρόβλημα μου είναι οτι ξέρω ποια είναι αυτή η ασφαλιστική γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου και πάνω κάτω έχω δει τις κοπέλες που δουλεύουν εκεί..είναι όλες σαν να πηγαίνουν για τα καλλιστεία! Δεν φοβάμαι τόσο οτι θα είμαι σαν την μύγα μέσα στο γάλα αλλά φοβάμαι την απόγοητευση που θα πάρω όταν θα μιλήσω με τον υπέυθυνο..
    Ξέχασα να σας πω πως η αγγελία έλεγε οτι θέλουν κοπέλα 20-22 χρονών(άρα με συγκεκριμένες προδιαγραφές)
    Δεν ξέρω αν θέλω να πάω και μετά να πέσει η ψυχολογία μου στο πάτωμα επεδή θα ξέρω ποιος είναι ο λόγος που δεν με πήραν ή αν θα πρέπει να πάω για να μάθω επιτέλους να αντιμετωπίζω καταστάσεις και οτι βγει..
    Ξέρω μπορεί να φαίνεται απλό αλλά για μένα δεν είναι..
    Το συζήτησα και με φίλες μου αλλά ξέρω πως δεν είναι αντικειμενικές γιατί με αγαπάνε..

εσείς τι λέτε????
    ελπίζω να μην σας κούρασα :yes:

Senior Member
    Αν δε πας είναι σα να σε έχουν ήδη απορρίψει ήδη λόγω βάρους/εμφάνισης. Είναι ακόμα χειρότερο, έχεις απορρίψει τον εαυτό σου για θέματα που δεν έχουν σχέση με τη δουλεια.

Από την άλλη δεν αποκλείεται να θελήσουν μια αδύνατη κοπέλα, ειδικά αν έχει να κάνει με συναναστροφή με κοινό η δουλεια. Ομως πίστεψε με, ακόμα κι αν δε τη πάρεις μάλλον δε θα είναι αυτό ο λόγος. Στις μέρες μας υπάρχει τεράστια προσφορά εργατικού δυναμικού και δεν είναι εύκολο να πάρεις κάποια θέση, συγκεκριμένα για μια θέση γραμματειακής υποστήριξης που δεν απαιτεί τρελά προσόντα πιθανότατα θα υπάρχουν αρκετές υποψήφιες εξίσου ικανές και ΟΚ, δεν είναι υποχρεωτικό να επιλέξουν εσένα.

Εγω λέω λοιπόν πήγαινε, δώσε τον καλύτερο εαυτό σου και εξάντλησε τις πιθανότητες σου, και περίμενε το αποτέλεσμα. Οποιο και να'ναι αυτό μες στη ζωή είναι και δε πρέπει να σε ρίξει/απογοητεύσει.

Senior Member
    καλησπερα σε ολους και ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
    εγω σκεφτομαι πως την αλλη βδομαδα θα στελνω τα χαρτια μου για το sleeve και δεν το πιστευω...επισης ειναι η πρωτη φορα που ενω λατρευω οσο τιποτα αλλο το καλοκαιρι , ανυπομονω να ερθει ο σεπτεμβρης γιατι λογικα τοτε περιπου θα κανω την επεμβαση εαν πανε ολα καλα!!!!!!!!!!!!!
    καλη σας μερα!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Για πες ελαφάκι! Πήγες; Πώς πήγε;

Senior Member
    Καλημέρααα!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
    Είχα αποφασίσει να πάω αλλά με πήρε μία ώρα πριν για να μου το ακυρώσει και έτσι θα πάω σήμερα!!

θα σας ενημερώσω το βραδάκι λογικά..:grin:

Senior Member
    πήγα τελικά και ήταν περίπου έτσι όπως τα περίμενα..

Ενώ στο τηλέφωνο μου είχε πει οτι θα μιλούσα μαζί του(δηλαδή με τον υπέυθυνο) όταν πήγα με παρέπεμψε σε μία κοπέλα να αφήσω το βιογραφικό μου..

Η κοπέλα ήταν πολύ ευγενική αλλά δεν βλέπω να γίνεται κάτι γιατί μου είπε το γνωστό ''θα σας ειδοποιήσουμε''

αυτά...

Senior Member
    OK ακόμα και να μη σε πάρουν δεν έχασες κάτι. Δουλειά ψάχνεις, η απόρριψη μέσα στο παιχνίδι είναι. Δε πιστεύω να σε έριξε;

Πάμε για την επόμενη.

Senior Member
    καλησπερα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πως ειστε..???????????!!!
    εγω σκεφτομαι οτι ετοιμασα τα χαρτια μου για sleeve και σε λιγες μερες θα τα στειλω αθηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cul::cul::cul:

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    OK ακόμα και να μη σε πάρουν δεν έχασες κάτι. Δουλειά ψάχνεις, η απόρριψη μέσα στο παιχνίδι είναι. Δε πιστεύω να σε έριξε;

Πάμε για την επόμενη.
    όχι δεν με έριξε καθόλου αντίθετα ένιωσα και πολύ καλά που πήγα!! :yes:

Senior Member
    Originally posted by mariakriti
    καλησπερα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πως ειστε..???????????!!!
    εγω σκεφτομαι οτι ετοιμασα τα χαρτια μου για sleeve και σε λιγες μερες θα τα στειλω αθηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cul::cul::cul:

καλή τύχη!!! :smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by elafaki20
    Originally posted by filipparas

Πάμε για την επόμενη.
    όχι δεν με έριξε καθόλου αντίθετα ένιωσα και πολύ καλά που πήγα!! :yes:
    :thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    σκεφτομαι οτι έρχεται weekend και θέλω να πάω για μπάνιο... πείτε καμία καλή ιδέα για γύρω γύρω από Αθήνα αλλά όχι πολύ μακριά.

Senior Member
    χαλκιδα!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ΣΚ δύσκολα ζητάς! Χαμός σε όλες τις οργανωμένες...

Ραμνούντα ίσως... ΚΑΠΕ; Δεν είμαι και Αθήνα τώρα να έχω αίσθηση τι γίνεται από κόσμο.

Senior Member
    Τι να κανω που δουλεύω και δεν μπορώ άλλη μέρα, αρκουμε στο ΣΚ :smirk: .Ραμνουντα δεν την ξέρω αυτή την παραλια ... θα το κοιτάξω ,αλλά ΚΑΠΕ στο Σούνιο είναι τέλεια είχα παει πριν 2 εβδομαδες καθημερινη , Μαγεία!
    Thanks Filip