Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 321
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 321 of 387 FirstFirst ... 221271311319320321322323331371 ... LastLast
Results 4,801 to 4,815 of 5791
    Senior Member
    "Αν" Τάσο...
    Έστω κι ένας κρίκος της αλυσσίδας της μέχρι τώρα ζωής σου αν ήταν διαφορετικός
    κατά πόσο αυτό θα επηρέαζε την ακολουθία των επόμενων στο πέρασμα των χρόνων;
    Μπορούμε να ζήσουμε αμέτρητες ζωές στη μία που μας δόθηκε.Αυτός που είσαι σήμερα σε αλλάζεις;
    Αυτό είναι το θέμα.Κι όσα είσαι σμηλεύτηκαν τόσο από λάθη όσο κι από σωστά.Ενίοτε τα λάθη διδάσκουν
    περισσότερο και διαμορφώνουν χαρακτήρες.Προσγειώνουν για ν'αποθεώσουν μετά...Θέλει δύναμη ν'αντέχει
    κανείς την ευθύνη των επιλογών του.Κι ακόμα περισσότερη ν'αξιοποιεί στο μέγιστο θετικό της κάθε εμπειρία.

Senior Member
    "Αγαπητέ Τάσο" + ενικός

"Τασούλη" + ενικός

...

H "κυρία NADINE" σας προσκαλεί στο πάρτυ των 800ων της γενεθλίων

Senior Member
    Mα "κυρία NADINE"????!!!!!
    Σαν πόσα ν'αντέξει η δόλια μου καρδιά στην ηλικία μου μάλιστα!

Senior Member
    Sweet Oct εχεις απολυτο δικιο!!! Η ελλειψη υπνου υπευθυνη για πολλα δεινα!!!

Senior Member
    Σκέφτομαι πως το σώμα μας είναι σαν ένα έργο τέχνης... και η ψυχή μας ο καλλιτέχνης... Μπορούμε να δημιουργήσουμε πάνω του, να το διαμορφώσουμε, να το αποθεώσουμε... Και αν μου πείτε θέλει "ταλέντο"... Θα σας απαντήσω πως χρειάζεται σκληρή δουλειά... :love:

Senior Member
    Το σπασμένο πλευρό θέλει 20 με 40 μέρες να γιατρευτεί!

Senior Member
    Περαστικά Γιωργο!! Εχω σπασρι ενα πλευρο στα 16 μου και ξερω πως ειναι!!

Senior Member
    Να 'σαι καλά Ναταλάκι. Είναι πολύ ευαίσθητα τα πλευρά, το κακό όταν χτυπάω τα δικά μου είναι ότι πονάν στο τρέξιμο και στις ανάσες, αλλά όλα στο πρόγραμμα. Για τον Τάσσο το έγραψα καθώς νομίζω πως κάτι έχει σπάσει από πλευρά.
    Πονάν και στο βήξιμο και στο γέλιο και σε κάθε λογής σφίξιμο. Εγώ είχα τσακίσει ένα, δε θυμάμαι πότε αλλά πρόσφατα, τώρα πέρασε. Ούτε στο κρεβάτι δε μπορείς να γυρίσεις.

Senior Member
    Περαστικά σου,Τάσο!Πόσο πολύτιμα εκτιμώνται κάποια δεδομένα πράγματα μόλις κλονιστούν ε;
    Λυπάμαι για την ταλαιπωρία που περνάς!Ελπίζω όντως να χαίρεις της καλύτερης δυνατής φροντίδας
    ώστε ν'αποκατασταθεί σύντομα το θέμα χωρίς να καθυστερεί από αυθαίρετες θεραπείες...

Senior Member
    Αυτή τι στιγμή και όλες αυτές τις μέρες ένα πράγμα μονο σκέφτομαι. Ότι περνάνε οι μήνες και εγώ χάνω κιλά και επανέρχεται η υγεία μου, και ότι κοντεύει ο καιρός επιτέλους που θα αρχίσουμε τις προσπάθειες για να γίνω και εγώ μανούλα!!!

Senior Member
    Τάσο μου περαστικά αγορίνα μου γλυκιά. υπομονή όπως είπε και ο Γιώργος χρειάζεται κανένας μηνας για να περάσει ο πόνος υπομονή και κουράγιο να θυμάσαι πως σε αγαπάμε και η αγάπη αυτή σε περιβάλλει κάθε στιγμή :*

Senior Member
    Originally posted by Tassos67
    Σκεφτομαι οτι τα χτυπημενα (ανθρωπινα) παϊδακια πονανε φρικτα! Χθες εφαγα μια σαβουρδα απο ανοησια κι εσκασα σε ενα στηθαιο ασφαλειας με το κατω αριστερο ημιθωρακιο. Μου κοπηκε η ανασα κι εμεινα αφωνος απο τον πονο αλλα καποια στιγμη συνηλθα. Δεν ειχα καποιο εμφανες τραυμα και συνεχισα. Ελα ομως που απο τη νυχτα εχω λαλησει. Αναπνοες 3/4, δεν μπορω να βηξω ή να φταρνιστω, με ποναει καθε κινηση και το χειροτερο ειναι οτι ο πονος χειροτερευει αφορητα στο κρεβατι. Αυτο δεν ειναι υπνος, ειναι βασανιστηριο. Ολη μερα το μυαλο μου στον πονο αυτο. Τι πραμα ειναι τουτο! Ημουν να παω στα εκτακτα αλλα ουτε μελανια δεν εχω, ουτε καποια αιμορραγια. Οποτε τζαμπα η ακτινογραφια. Και καταγματα να εχω τιποτα δεν μπορει να γινει. Αναλγητικα,αλοιφες και προσοχη στις κινησεις. Ομως ο πονος σταματαει το χρονο!
    ωχ ;; περαστικά να είναι ! εχεις καμια βοηθεια ή είσαι μόνος ;

Senior Member
    Originally posted by Tassos67
    Originally posted by stellou1989
    ωχ ;; περαστικά να είναι ! εχεις καμια βοηθεια ή είσαι μόνος ;
    Ευχαριστω!Μονος.Τουλαχιστο ν δεν ειναι επικινδυνο οπως η γριπη με υψηλο πυρετο.
    ε... νταξει ... είναι σίγουρα επίπονο όμως ... καλό θα ήταν να πας κάπου να το κοιτάξεις ,κάπως μπορεί να βοηθήσουν και για τους πόνους . περαστικά !

Senior Member
    πωπω τασο περαστικα !!!

Senior Member
    Tassos67 περαστικά σου!!!!
    λοιπον εχω τρελο τρελο αγχος γιατι δυσκολευομαι παρα μα παρα πολυ να διαβασω, η αληθεια ειναι οτι δεν μαρεσει και οτ μαθημα....
    σημερα εφαγα πρωι
    1 σοκολατα γλυκια ροφημα και 4 κρακερς
    μεσημερι
    ενα πιατο καρμποναρα
    βραδυ
    1 χυμο και ενα μπολ γαλα με δημητριακα