Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 325
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 325 of 387 FirstFirst ... 225275315323324325326327335375 ... LastLast
Results 4,861 to 4,875 of 5791
    Senior Member
    δεν ειναι θεμα οπτικης. διπλα διπλα ημασταν με την κοπελα... οποτε δεν μπορω να το ριξω εκει. συγκριτικα το παω

Senior Member
    Ενταξει, κι ετσι να ήταν, τι πειράζει;

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σου Σουίτ μου να 'σαι καλά κι εσύ εύχομαι!

Και Σάρα έχει δικιο σε αυτο που λέει....σκέψου το έτσι

Χρονια σου πολλα σκαρλετ οτι ποθεις

Μιας κ δεν μπορω να κοιμηθώ, θα το γραψω εδω.. Εχω κατα αγχωθει ξαφνικα με το θεμα των κιλών.. Βασικα ειδα κατι φωτογραφιες και σοκαρίστηκα τοσο πολυ.. Δεν ειχα καταλαβει ποσο παχιά φαίνομαι με αυτα τα παραπανω κιλα, και ετσι αγχώθηκα.. Φευγω κ την εβδομαδα που ερχεται για ενα ταξίδι που ειχα κανονίσει κ οπως ξέρετε στα ταξίδια bye bye διαιτα και απώλεια! Οποτε ουσιαστικά μπορω ν ξανα ειμαι σε προγραμμα απο 25 κ μετα αρα καλα Χριστούγεννα .. Πφφφ , και ναι οκ ειπα να μην πιέστω κ κανω αυστηρές, αλκα νιωθω τοσο φουσκωμένη .. Βασικα περιμενα περιοδο κ επειδη δεν εχω σταθερό κύκλο οπως παντα αργησα, οποτε εχω φουσκώσει τοσο απο αυτην και ειναι και η διάθεση μου μαύρη .. Γενικα πιεζομαι απο παντου σχολη, σπιτι, κιλα.. Και φταίει οτι δεν βαζω προγραμμα, προτεραιότητες. Πρεπει να βαλω προτεραιότητες .. Μακάρι να επεφτα στα 85 τα Χριστούγεννα .. Θα ηταν μια πρωτη ανάσα.. Πφφφ κ δεν με παιρνει κ ο ύπνος..

Senior Member
    Ευχαριστω για τις ευχές σας
    Σουιτ δεν πειράζει, οποτε μπορεσεις το γυμν!
    Πουκάμισο, μην το βλέπεις ετσι. Γιατι να χαλάσεις το προγραμμα στις διακοπες σου;; Μην το παρακανεις, απλά τρώγε κανονικα!~!

Senior Member
    Μπράβο σου Τασούλη

Senior Member
    Σε καταλαβαίνω...κι εγώ το έχω αυτο το κόμπλεξ, αλλά πρέπει να το κάνεις! Αν δεν αποδεχτεις τον εαυτο σου δεν αθ τον βοηθησεις να αλλάξει ποτέ.

Senior Member
    υπαρχει θλιψη μετα το θανατο και δικαιολογητε εως 3 το πολυ 6 μηνες, μετα το περασμα αυτων των μηνων να ανυσηχεις!
    ποιος πεθανε?
    συγουρα σε κανει να αισθανεσαι ετσι η ελλειψη υπνου οταν κοιμηθεις και αναπληρωσεις τον χαμενο υπνο θα δεις ολα θα ναι καλυτερα! να μην ξενυχτας λοιπον

Senior Member
    σημερα πειναω ανεξηγητα πολυ
    εφαγα το πρωι κανονικα αλλα τωρα στις 12 με επιασε μια λιγουρα και πηγα και εφαγα τυροψωμο και μπαρα δημητριακων
    πραγματικα ηθελα να φαω τα παντα να παρω και σοκολατες αλλα το σταματησα ελπιζς να τα καταφερω ως το βραδυ

Senior Member
    Μπραβο σου που σταματησες απο το να παρεις σοκολατες!
    Μια νικη για τον εαυτο σου!

Senior Member
    μπορεις να μου στειλεις οποτε θες sweet , εδω και πανω απο ενα χρονο εισια η διαδικτιακη μου παρεα :smilegrin:

Senior Member
    Θα τα χάσεις όμως!! Εστω και λίγο αργότερα

Senior Member
    καλημερα!και ναι ειπα να αλλαξω λιγο το πρωινο μου γευμα αντι για κλασσικα ψωμι με μαρμελαδα και κατα καιρους γαλα με δημητριακα λεω να αρχισω να τρωω τοστ με γεμιση μερεντας...
    θελω να μου πειτε αν ξερετε ποσες θερμιδες εχει? και ποση μερεντα να βαζω...?
    σημερα να σας πω την αμαρτια μου με το που ανοιξα το κουτι της μερεντας εφαγα 3 κουταλιες ετσι και στο τοστ εβαλα γυρω στις 2 :P

Member
    Αιγλη και η τρεισ κουταλιές καλές ειναι που εφαγες!!Εγώ δυστυχώς όταν εχώ μερεντα στο σπίτι δεν ησυχαζω αν δεν την τελειώσω... το μυαλο μου είναι συνεχώς εκεί!Γι αυτό και δεν παιρνω πλέον!!:roll::roll::roll::roll: