Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 334
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 334 of 387 FirstFirst ... 234284324332333334335336344384 ... LastLast
Results 4,996 to 5,010 of 5791
    Senior Member
    πηγαινε μια βολτα το τετραγωνο, τρεξε, πηγαινε καπου απομερα με το αμαξι και ουρλιαξε, η και μεσα στο αμαξι! Εκτονωσου οπως μπορεις, μακαρι να ειναι αυτα τα μονα προβληματα μας, μονο ο θανατος δε διορθωνεται. Ολα τα αλλα θα τα φτιαξουμε! Με δυνατη ψυχολογια και ηρεμο μυαλο, ολα μπορουμε να τα νικησουμε.

"Τι σκέφτεσαι τώρα;"

Παλεύω μέσα μου...
    ...να νιώσω τύψεις για τα 3 μελομακάρονα (extra μελωμένα) που έφαγα για βράδυ ή όχι; :smilegrin:

Όχι όμως, δεν θα νιώσω τύψεις. Ήταν τα πρώτα μου σπιτικά μελομακάρονα! Και σε άλλες εποχές θα έτρωγα 7-8.

Απλά ήθελα μέχρι την αρχή του 2014 να έχω πάει 115 κιλά και το κόβω λίγο δύσκολο. Θα το προσπαθήσω όμως! Δεν καταθέτω τα όπλα!

Senior Member
    Καλημεραααααααααααααα τέλειος καιρός επιτέλους! Το κρυωμα μας υποχωρεί επιτέλους! Με ειχε δεσμεύσει πάρα πολύ με το παιδί μες το σπίτι διαρκώς! Σπίτι δουλειά είχα πήξει!

Σήμερα βγήκαμε! Εβαψα μαλλι (καστανοξανθο με ανταυγειες) εφτιαξα νυχι και αναζωογοννηθηκα! Δυναμικά τώρα στη διατροφή και θα κανω και γυμναστικη αφου και τελειωσω με τις δουλειες σπιτιου.

Senior Member
    http://www.megatv.com/ygeia/default....pubid=32604009 ενδιαφερον (τα ξεραμε βεβαια αλλα η επαναληψη.....) ειδικα εκει που μιλαει η ψυχολογος.

Senior Member
    Μαντζουράνα οχι να μην νιωθεις τυψεις οπως ειπες ηταν σπιτικα ηταν δικα σου καλα εκανες, αμα δεν τα ετρωγες θα ετρωγες μετα 10 μονο κια μονο επειδη τα στερηθηκες γι αυτο οχι τυψεις :smilegrin:
    sweetOctober μπραβοοοο, τι χρωμα το μαλλι? καλα κανει η ανανεωση! :smilegrin:

Senior Member
    Εγώ τώρα θέλω να τα κάνω μισά μωβ, μισά μπλε (Τωρα είναι όλα μπλε :P )
    Επίσης μου έσπασε ένα νυχι στο πιάνο χθες Σνιφ Κλαψ.... (μιας και λένε για τα καλοπιστικά μας :P )

Senior Member
    ααα, εγω τα εβαψα την προηγουμενη εβδομαδα τα μαλλια και την πιο προηγουμενη πηγα για μανικιουρ (ημιμονιμο παρακαλω πολυ!)
    η ανανεωση χρειαζεται!

Senior Member
    Για πείτε μου κι εσείς την γνώμη σας :P Αυτο το μπλε https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...75890793_n.jpg
    λέτε να πηγαίνει με αυτό το μωβ https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...96744266_n.jpg ; Γιατί το φοβάμαι λιγάκι σαν συνδυασμο και δεν ξερω αν πρέπει να το τολμησω :P (ναι έχω κάνει την Άρτα και τα Γιάννενα στα μαλλιά μου όπως βλέπετε XD)

Senior Member
    Originally posted by Scarllet_D
    Για πείτε μου κι εσείς την γνώμη σας :P Αυτο το μπλε https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...75890793_n.jpg
    λέτε να πηγαίνει με αυτό το μωβ https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...96744266_n.jpg ; Γιατί το φοβάμαι λιγάκι σαν συνδυασμο και δεν ξερω αν πρέπει να το τολμησω :P (ναι έχω κάνει την Άρτα και τα Γιάννενα στα μαλλιά μου όπως βλέπετε XD)
    θα τα κανεις ανταυγειες η τυπου ombre? η σκεφτεσαι κατι αλλο?

Senior Member
    Σκέφτομαι είτε να τα κάνω μίσα μισά (στην μέση χωρίστρα) είτε να κάνω ένα απο τα δύο χρώματα (μάλλον μπλε) και να κάνω μετα μπροστά 2 τουφάκια μωβ! Αλλά δεν ξερω αν ταιριάζουν μεταξυ τους τα χρώματα γιατι ναι μεν οκ το καθε ενα ξεχωριστά μου ταιριάζει αλλά συνδυαστικά δεν ξερω πως θα είναι....

Senior Member
    ημιμονιμο κι γω παντα, μου κραταει παρα πολυ οσες δουλειες κι αν κανω, οση χειρωνακτικη εργασια κι αν εχω! Το λατρευω. Τα μαλλια τα εκανα καστανα με ξανθες ανταυγειες Αιγλιτσα, μεχρι το καλοκαιρι που θα εχω αδυνατισει θα εχω γινει καταξανθη Θελω μια αλλαγη

Σκαρλετακι :love: παω να δω τα χρωματα, αν και μου αρεσει το μπλε μαυρο μονο του

Senior Member
    Ωραίο και το ξανθό! Αλλά δυστυχως δυσκολο να διατηρηθεί ωραίο Εμένα μου κιτρινιζε κι ειμαι και φυσικη ξανθιά :P Φαντασου..... δεν μπορω αυτη την κιτρινιλα στο ξανθο με κανει να θελω να ξεριζωσω τις τριχες μου! αχαχαχα
    Οσο για το νυχι εγώ κάνω μονιμο!

Senior Member
    εμενα θα μου αρεσε ενα πολυ μαυρο (μαυρο μπλε) με ανταυγειες μοβ μονο. Το μπλε δε μου αρεσε. Γενικα δε μου αρεσουν τα περιεργα χρωματα στα μαλλια εκτος απο το κοκκινο μερικες φορες, οχι παντα! Αναλογα το κοκκινο και το προσωπο.

Senior Member
    Originally posted by Scarllet_D
    Ωραίο και το ξανθό! Αλλά δυστυχως δυσκολο να διατηρηθεί ωραίο Εμένα μου κιτρινιζε κι ειμαι και φυσικη ξανθιά :P Φαντασου..... δεν μπορω αυτη την κιτρινιλα στο ξανθο με κανει να θελω να ξεριζωσω τις τριχες μου! αχαχαχα
    Οσο για το νυχι εγώ κάνω μονιμο!
    τι εννοεις? τα ειχα ξανθα παλια (με ανταυγειες παλι) και τοτε το μονο θεμα που ειχα ηταν πως λογω θαλασσας ανοιγε πολυ το χρωμα. Τωρα πια αντε λιγα μπανια το καλοκαιρι για χαρη του παιδιου, οποτε δε παιζει αυτο. Επισης παω συχνα κομμωτηριο νυχια το καλοκαιρι για να ειμαι στην τριχα χωρις πολλα πολλα, λογω ελλειψης χρονου....οποτε ελπιζω θα το διατηρησω. Σαν φοιτητρια πηγαινα οποτε θυμομουν κομμωτηριο κι ομως κρατουσε.

Senior Member
    Είναι ανάλογα το ξανθό που θέλει κανείς. Εγώ στοχεύω σε ένα ξανθό σχεδόν λευκό! Γι αυτο και αναφέρω την κιτρινιλα ως κάτι κακό. Βεβαια αν εσυ στοχευεις σε ενα πιο φυσικό χρώμα τότε πάσο ^_^
    Ψαχνω να βρω καμια φώτο να σου δειξω αλλά στο φβ δεν εχω καμία με ξανθό μαλλί και βαριέμαι να ανεβάζω :P