Results 5,011 to 5,025 of 5791
Thread: Τι σκέφτεσαι τώρα;
-
15-12-2013, 13:10 #5011
Originally posted by Scarllet_D
Σκέφτομαι είτε να τα κάνω μίσα μισά (στην μέση χωρίστρα) είτε να κάνω ένα απο τα δύο χρώματα (μάλλον μπλε) και να κάνω μετα μπροστά 2 τουφάκια μωβ! Αλλά δεν ξερω αν ταιριάζουν μεταξυ τους τα χρώματα γιατι ναι μεν οκ το καθε ενα ξεχωριστά μου ταιριάζει αλλά συνδυαστικά δεν ξερω πως θα είναι....
- 15-12-2013, 15:01 #5012
Είναι ανάλογα το ξανθό που θέλει κανείς. Εγώ στοχεύω σε ένα ξανθό σχεδόν λευκό! Γι αυτο και αναφέρω την κιτρινιλα ως κάτι κακό. Βεβαια αν εσυ στοχευεις σε ενα πιο φυσικό χρώμα τότε πάσο ^_^
Ψαχνω να βρω καμια φώτο να σου δειξω αλλά στο φβ δεν εχω καμία με ξανθό μαλλί και βαριέμαι να ανεβάζω :P
15-12-2013, 15:03 #5013
Originally posted by sarah1989
Σκέφτομαι είτε να τα κάνω μίσα μισά (στην μέση χωρίστρα) είτε να κάνω ένα απο τα δύο χρώματα (μάλλον μπλε) και να κάνω μετα μπροστά 2 τουφάκια μωβ! Αλλά δεν ξερω αν ταιριάζουν μεταξυ τους τα χρώματα γιατι ναι μεν οκ το καθε ενα ξεχωριστά μου ταιριάζει αλλά συνδυαστικά δεν ξερω πως θα είναι....
15-12-2013, 15:09 #5014
τι ωρα εχει φιλαρακια? Τα εχω δει 100000 φορες καθε επεισοδιο αλλα εχω συνδεσει τις Κυριακες σπιτι με φιλαρακια απο φοιτητρια! Μαζευομασταν και μαγειρευαμε οι κοπελες, τα αγορια εβλεπαν φορμουλα 1 και μετα βλεπαμε φιλαρακια....αχ τι ωραια. Και τωρα οτι προλαβουμε μεταξυ δουλειας οικογενειας. Πως αλλαζει η ζωη!
Ειμαι αρρωστη κι επισημα, πως το ξερω? Δε θελω να φαω :P δεν υπαρχει αυτο, μου ειπαν 20 φαγητα απο το ντελιβερι και δεν ηθελα κανενα........
15-12-2013, 15:45 #5015
Φβ εννοώ το facebook Μπομπού
Κι εγώ τα είχα μακρυα και ξεκινησα σιγα σιγα να τα κόβω μεχρι που κατεληξαν καρε ΧΔ Τωρα τα ξαναμακραίνω ^_^
Αααα εντάξει το μελί είναι πολυ σκουρο ξανθό για τα δικά μου γουστα, αλλά άμα σου πηγαίνει ^_^
Φιλαράκια έχει 3:30 νομιζω! Κι εγώ το έλιωνα παλιά...
15-12-2013, 20:58 #5016
Δε το ειδα ξυπνησε το παιδι. Ομως τωρα παιρνω τον χρονο μου ΜΟΝΗ επιτελους στην κρεβατοκαμαρα με τηλεοραση, καλα βιβλια και υπολογιστη!
Πως εισαι? Πως πας σχετικα με τις σκεψεις σου για χειρουργειο?
15-12-2013, 21:16 #5017
Καλά είμαι έχω ήδη μιλήσει με τρεις χειρούργους (οι 2 που συζητιούνται και στο φόρουμ κι έναν άλλον που με είχε χειρουργήσει πιο παλιά) και οι 3 συμφώνησαν για sleeve. Για την ακριβεια με επιβράβευσαν (!) που το σκέφτηκα σε τόσο μικρή ηλικία γιατι τα ποσοστά επιτυχίας ανεβαίνουν όσο μικραίνει η ηλικία (συγκεκριμένα την παρασκευή ο τελευταίος μου ανέφερε προσωπικό ποσοστό 86% στην πενταετία σε άτομα της ηλικίας μου) και θα έχω και λιγότερα προβλήματα χαλάρωσης κλπ. Εχω καταλήξει και με ποιον θα το κάνω (δυστυχως δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα, αν θες μπορώ να σου στείλω u2u :P ) και αν όλα πάνε καλά με το βιβλιάριο μου (υπάρχει θέμα γιατι είμαι φοιτητρια σε ευρωπαΪκό πανεπιστήμιο και μεχρι να έρθουν χαρτιά απο πρεσβείες κλπ γίνεται λιγάκι της Πόπης), σκεφτόμαστε μήπως την κάνω το Σάββατο 21 του μήνα. Εχω ΤΡΟΜΕΡΟ αγχος, αλλά απο την στιγμή που οι 2 τοπ γιατροί στην Αθήνα συμφωνούν, ε δεν νομίζω πως έχω λόγο ανησυχίας. Απλά ξέρεις, είναι μεγάλο βήμα και είμαι και λίγο χέστρα με τις επεμβάσεις! :P
Εσυ πως είσαι;;
15-12-2013, 21:21 #5018
τοσο γρηγορα> Ποτε προλαβωες και το αποφασισες και το εβαλες μπρος?? Τσακ μπαμ! Ματι μη σε πιασει! Καλα εδω ξεκουραζομαι, μου φαινεται απιστευτο που χαλαρωνω σπιτι μου! Οχι δεν ενδιαφερομαι καθολου για χειρουργεια να εισαι καλα! Απο ενδιαφερον για εσενα ρωτησα καθαρα,,,,,, οτι θελεις εδω ειμαι για υποστηριξη, αν και καθολου δε συμφωνω με τους χειρουργους, πετανε τη σκουφια τους να σε βαλουν στο τραπεζι! (για αλλες ειδικοτητες, για εγχειρησεων παχυσαρκιας δε ξερω)
15-12-2013, 21:26 #5019
Κοίτα γενικά συμφωνώ, οι 2 με τους οποίους μίλησα δεν με είχαν καν "Πείσει" ρε παιδί μου. Αλλά εντάξει την Παρασκευή που πηγα στον τελευταίο ( είναι και πανεπιστημιακός, λογικά κατάλαβες ποιον εννοώ), με έπεισε πως είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω στον εαυτό μου. Μία ή αλλη διαβάζοντας και το φόρουμ πιστευω πως το είχα ψιλοπάρει απόφαση απλά έψαχνα κάποιον να μου βγάζει εμπιστοσύνη, να μην ζητάει φακελάκια και να είναι σωστός γιατρός! Μιλαγαμε πάνω απο 2 ώρες και πραγματικα ενδιαφέρθηκε! Οι αλλοι δύο ήταν στην φάση δυο ερωτησουλες, κατευθείαν sleeve και για οτι απορία στην γραμματέα....ε δεν κάνουμε έτσι δουλειά όμως. Τον τελευταίο πραγματικά τον εκτίμησα, + εχει να δει επιπλοκή πάνω απο 2μιση χρόνια. Μου έκανε κλικ που λέμε :P
Και ναι θελω ετσι γρηγορα για να μην χάσω σχολή μετά. Τωρα που εχω διακοπες ειναι ευκαιρία! Αρκεί να τελειώνει η μαλακία με το βιβλιάριοΜε εχει αγχώσει πααααρα πολύ!
15-12-2013, 21:36 #5020
μπα δεν καταλαβα, δεν εχω ιδεα απο αυτα κι ουτε προκειται να αποκτησω, εκτος αν μου πουν οτι πρεπει σε 3 εβδομαδες να χασω 15 κιλα αλλιως θα πεθανω.
Ο γιατρος που λες σε αγγιξε δε σημαινει οτι ειναι καλυτερος επαγγελματιας απο τους αλλους. Απλα αυτος ειναι αλλιως. Παιζουν πολλα, συμφεροντα, εμποριο, χρονος, διαθεση. Απο ολους τους γιατρους που εχω γνωρισει οι καλυτεροι ηταν οι λιγομιλητοι. (χωρις να εχουν οικονομικο συμφερον για να βιαζονται να πανε στον επομενο πελατη)
15-12-2013, 21:38 #5021
Το φορουμ τι σχεση εχει? Διατροφικες διαταραχες, ,με χειρουργειο? Δε βρισκω σχεση. Δε θεραπευει το χειρουργειο την ψυχη.
15-12-2013, 22:28 #5022
Ισχύει αυτό, αλλά το να είναι κάποιος λιγομιλητος δεν σημαινει πως δεν θα δεχτεί και απορίες :P
Το φορουμ εννοώ απο άτομα χειρουργημένα που έχω διαβάσει! Εννοειται πως οι ΔΠΤ δεν εχουν λυση μονο στα χειρουργεια απλά ´οταν το όριο ξεπεραστει πολλες φορες δεν υπάρχει άλλη λύση. Π.χ αν μιλάμε για άτομο με BMI 50 και άλλα ΠΟΣΑ προβληματα υγείας απο τα κιλά του, ε θα βρει λυση εκεί. Εγω ναι μεν δεν εχω φτάσει σε αυτό το επίπεδο, αλλα επειδη φοβάμαι μην φτάσω, το πήρα απόφαση τωρα! Αρκει να τελειώνω με το βιβλιάριοΟυφ πολυ αγχος!
17-12-2013, 10:52 #5023
ΟΚ αφού φοβάσαι μη φτάσεις εκεί τότε να παραδειγματιστώ κι γω? Η μηπως να κανω καλυτερα ενα bypass γιατι φοβαμαι μη κλεισουν οι αρτηριες μου? Οχι μαλλον θα κανω αφαιρεση του θυροειδους γιατι φοβαμαι μη ξανα απορυθμιστει! Εμ δεν εχει λογικη αυτο που λες, καλο θα ηταν να το ξανασκεφτεις (με ολο το θαρρος).
Για τους γιατρους, εχεις απολυτο δικαιο. Αυτοι οι λιγομιλητοι που σου λεω εγω ηταν πληρεις στις εξηγησεις τους, απλα δεν εβαζαν σαλτσες. Λιγα πραγματα, απλα κατανοητα. Ο ενας μου ειπε "στοχος μας ειναι ενας ηρεμος θανατος χωρις πονο". Το εκτιμησα παρα πολυ. Οταν αλλοι ελεγαν "θα κανουμε θα δειξουμε κτλ" (πειραματοζωο τον ασθενη χωρις μελλον).
17-12-2013, 21:31 #5024
Το έχω σκεφτεί πολύ και πραγματικά απο την στιγμή που έχω φτάσει σε νοσογόνο παχυσαρκία και με προβλήματα τριγύρω, και έχω και την ευχή της επιστήμης δεν βρίσκω λόγο να περιμένω.
Στόχος μας ένας ηρεμός θάνατος.....σοφά λόγια. Δεν το είχα ξανασκεφτεί έτσι αλλά έχει δίκιο....
18-12-2013, 10:54 #5025
Πραγματικά οπως το λεει ο Τασος ειναι!
Σκεφτομαι οτι ειμαι ευτυχισμενη, οσο πιο στραβα πηγαινουν ολα τοσο πιο εντονα σκεφτομαι ποση ευτυχια εχω και δεν την εκτιμω! Καλημερα παιδακια, αγορακια και κοριτσακια :P
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....