Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 339
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 339 of 387 FirstFirst ... 239289329337338339340341349 ... LastLast
Results 5,071 to 5,085 of 5791
    Senior Member
    ΣΚέφτομαι την ευτυχία που μόλις βίωσα Ο_Ο
    Εφαγα λίγο πουρε με κύμα, κι όταν λέω λίγο εννοώ 2 κουταλιές πουρέ κι άλλο τόσο κυμά, και όχι απλώς χόρτασα, αλλά το ευχαριστηθηκα κι όσο δεν φανταζεστε! Κι ας τρωγαν δίπλα μου οι άλλοι τις πιατάρες με τα μακαρόνια. Ο_Ο Δεν το περιμενα, περιμένα να έχω πιο έντονες "ζήλειες" κι όρέξεις.

Senior Member
    Ξεχνα τωρα τις πιαταρες, στο πιατακι του φρουτου! Οπως επρεπε ολοι μας αλλωστε! Ασε που δε το κανουμε. Να απολαμβανεις καθε μπουκια, σου αξιζει!

Senior Member
    Αχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ ^_^ Ρε νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη Το ιδιο σκηνικο επαναληφθηκε και το βράδυ που οι αλλοι τρωγαν τα πιτογυρα κι εγω κυρία! Και ήμουν και ικανοποιημένη και χαρουμενη γι αυτο! Και για μενα αυτο μετράει πιο πολύ απο την όποια πείνα. Όχι ότι πειναω δηλαδή, σκασμένη νιώθω απλά το διευκρινίζω ^_^
    Αλλά πίνω λίγα υγρά γαμώτο :/ ΠΟΛΥ Λίγα. Ποιος εγω που κατεβαζα 10 λιτρα νερό την μέρα λολ. Τεσπα το παλεύουμε κι αυτό

Senior Member
    νιωθω χαλια, μαλλον πιτσα, αν γλιτωσει......χαλια :borg:

Senior Member
    Γιατί νιώθεις χάλια καλέ;;;;
    Φάε και την πιτσα βρε αλλά με μέτρο! Δες την υπογραφή σου! Συγκεντρώσου στον στόχο σου!!!

Senior Member
    απο μετρο αλλο τιποτα χθες, 1 πιτσα ολοκληρη, 1 μεγαλο γαριδακι αυτα τα κιτρινα τα πολυ πλαστικοποιημενα, 1 κρουασαν και 1 μεσαιο μπουκαλι κοκακολα light για να μη παχυνω........και τι καταλαβα. Ενιωσα καλυτερα? μπα! Που λεει και ο γιος μου!

Senior Member
    Κοιτα αν αυτά ήταν όλη μέρα και όχι μόνο το βράδυ είσαι σχετικά οκ!
    Kαι χαιρομαι που δεν νιωθεις καλύτερα. ΕΓω σε κάθε υπερφαγικό ένιωθα απιστευτη χαρα, μέχρι να έρθει η κατάθλιψη. Τουλαχιστον αφου δεν σου προσφέρει κάτι θα σου είναι πιο εύκολο να το σταματήσεις

Senior Member
    πως γινεται να νιωθεις καλα μετα το υπερφαγικο? Εξορισμου συνοδευεται απο τυψεις ενοχες κι ασχημα συναισθηματα. Το βραδυ τα εφαγα μεσα σε μια ωρα περιπου.

Senior Member
    Κι όμως νιώθεις μια πληρότητα και μια ευχαρίστηση! Οι τύψεις ερχονται μετά :/ Σε μενα τουλάχιστον. Σπανια είχα τυψεις αμέσως ή κατα την διάρκεια.

Εντάξει, χαλαρά τώρα προσπάθησε να συνεχίσεις

Senior Member
    αν διαβασεις σε βιβλια η εμπειριες εδω σπανια να μην εχεις τυψεις σε βουλιμικο ενω το κανεις. Ειναι ο ορισμος των τυψεων. Δεν ειναι μια ευχαριστη κατασταση κι ετσι δε νομιζω οτι μπορει να συνοδευεται απο οποιοδηποτε θετικο συναισθημα. Απο προσωπικη εμπειρια, απο κανενα!
    Πληροτητα νιωθεις οταν φας πολυ με παρεα για παραδειγμα, ενω περνας καλα. Μετα μπορει να εχεις τυψεις αλλα δεν ειναι καθολου το ιδιο.

Μηπως δεν εκανες υπερφαγικα βουλιμικα αλλα ετσι τα βαφτιζες :wink2:

Senior Member
    Βουλιμικά σίγουρα όχι, αλλά υπερφαγικά έκανα. Πιστεψε με ενα υπερφαγικο επεισόδειο ορίζεται απο την μεγαλη κατανάλωση τροφής σε μικρό χρονικό διαστημα και όταν ακολουθειται απο ασχημα συναισθηματα. Δεν ειναι ανάγκη να γινονται ταυτόχρονα Ειναι πως λειτουργεί στον κάθε άνθρωπο!

Senior Member
    Σορρυ για μενα δεν ισχυει, οταν τρως και εισαι χαρουμενος δεν ειναι βουλιμικο για μενα. Δεν το εχω δει σε καμμια φιλη μου. Ολες τρωμε στεναχωρα! Εννοειται μετα ειναι ακομα πιο δυσκολα (που συνειδητοποιεις) γιατι στα μεγαλα βουλιμικα χανεις τη μπαλα, δεν ξερεις τι εφαγες και σε ποσο χρονο. Την επομενη βλεπεις αδειο το ψυγειο

Πως εισαι σημερα? Εγω χαλια ολες αυτες τις μερες. Αποψε θα προσπαθησω να μη φαω τιποτα συναισθηματικα. Θα φαω να απολαυσω. Με φοβαμαι βεβαια, μη τα βαλω κατω ολα τα γλυκα, αλλα νομιζω θα τα παω περιφημα. Βοηθησε και η ζυγαρι σημερα, κοντευω το στοχο μου

Το καλυτερο ειναι πως 2 μερες (και σημερα) εχω τοσο αρρωστο το μικρο που δεν εκανα ουτε θερμιδομετρηση ουτε προσεχα τι ετρωγα, εφαγα αυθορμητα, με μετρο, και πετυχε!

Senior Member
    σκεφτομαι οτι με το που μπηκε το νεο ετος με βρηκε με υπερφαγηκο.... ελπιζω μην ξανασυμβει και μου παει ολος ο χρονος ετσι!
    χτες ηλπιζα πως θα μεινω μονο στη βασιλοπιτα όπου και εφαγα ενα μιση κομματι οταν την κοψαμε και μετα μας φερανε οι γειτονες και απο τη δικια τους οπου εφαγα αλλο ενα κομματι και μετα ενα κομματι γαλακτομπουρεκο και τελος μιση σοκολατα!
    ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα....

Senior Member
    Aίγλη μου, 2μιση κομμάια βασιλόπιτα, 1 κομμάτι γαλακτομπούρεκο και μίση σοκολάτα τα τρώει πολύς "φυσιολογικός" κόσμος αυτές τις μέρες! Δεν έγινε και τίποτα,συνέχισε κανονικά

Οκτομπεράκι εσύ πως τα πας;;

Εγω παιδια νομιζω πως απολαμβάνω το φαγητο για πρώτη φορά στην ενήλικη ζωή μου ^_^ Στο τραπέζι που πηγαμε σημερα το μεσημέρι έφαγα 3 πατάτες φούρνου, 1 κομματάκι αρνι σε μέγαθος σπιρτόκουτου και μια μπουκιά τυρόπιτα και έσκασαααααα. Και το καταχάρηκαααααααα! Το νέο έτος με βρήκε μέσα σε τρελή ευτυχία μπορώ να πω ^_^
    Ελπίζω και σας το ίδιο

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    ξαναεκανα τα μανιταρια στιφαδο, παιδια δεν υπαρχει αυτο το φαι, δεν υπαρχει! αυτη τη φορα βγηκε ακομα πιο ωραιο και υγιεινο! Θα σας κερνουσα αλλα το εξαφανισα :duh:
    συνταγή?