Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 343
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 343 of 387 FirstFirst ... 243293333341342343344345353 ... LastLast
Results 5,131 to 5,145 of 5791
    Senior Member
    Κουράγιο :/ Και μην λες πως δεν θα περάσουν, ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει το αύριο

Senior Member
    Δεν την γλυτωσα τελικά....μόλις γυρισα απο το νοσοκομείο....διάνειξη και μάλιστα η φλεγμονή ήταν άσχημη. Νιώθω σκατά και σκέφτομαι γιατί σε μένα.....

Senior Member
    Καλε τι ειπα χθες δε θα περασουν, ε θα περασουν. Ενταξει ολα καλα, κι αν πεσουμε ξανασηκωνομαστε. Μαθημενοι πια. Το πιο μεγαλο μαθημα που εχω παρει απο τα κιλα, να μη τα παραταω ποτε!

Ελα βρε τοση ζημια? δεν ηξερα οτι μολυνονται αυτα. Και τωρα? Αντιβιωση τελικα κανει? Περαστικα βρε καλη μου απο το πουθενα μπελαδες.

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι τα γεμιστα μπορω να τα φαω αυριο πρωι, γιατι θα με παρεξηγησει το στομαχι μου λετε? Οχι δε θα τα φαω τωρα. Ναι μιλαω στα γεμιστα. Τι αλλο θα κανω για χαρη της ομορφιας! :P Καληνυχτα, οπως παω θα τα δω στον υπνο μου!

Senior Member
    Originally posted by Scarllet_D
    Δεν την γλυτωσα τελικά....μόλις γυρισα απο το νοσοκομείο....διάνειξη και μάλιστα η φλεγμονή ήταν άσχημη. Νιώθω σκατά και σκέφτομαι γιατί σε μένα.....
    μωρέ συμβαίνουν αυτά!Να ξερες και εγώ πόσα τέτοια χαζοπεριστατικα έχω πάθει!Αφού έγινε διάνοιξη οκ, σε λίγες μερούλες θα είσαι σαν καινούρια!

Senior Member
    Όπως το είπες....απο το πουθενα Δεν ξερω ακομα για την αντιβιωση! Ο μαλάκας χθες μου είπε γιατι να επηρεάσει το στομάχι η αντιβίωση; Μου ήρθε να του πω και τι θα επηρεάσει; Τον εγκέφαλο;;;;; Ε ρε γλέντια......θα πάρω τον χειρουργο μου σημερα μπας και βγάλω άκρη

Μπακλαβαδάκι το ξερω κι εγω το εχω κανει άλλες 2 φορές, απλά πονάει πολύ η μαλακία, κι η αλλαγή στις γαζες είναι ακόμα χειρότερη, χάθηκε να σου κάνουν ένα ράμα;;; Ελεος δηλαδή. Δεν ξερω γιατι εχω τόσο χάλια ψυχολογία. Μπορει να φταινε και τα ορμονικά απο το χδειρουργείο αλλά ειλικρινά όλη μέρα κλαίω και νιώθω πως τίποτα δεν θα πάει καλά Μα τι καταθλιψάρα είναι αυτή για ένα τέτοιο πρόβλημα;;; Δεν είναι δα και τόσο σοβαρό....ξέρω πως υπερβάλω αλλά μου βγαίνει πολύ άσχημα

Senior Member
    Εχω πάει σε ψυχολόγο αλλά είναι πανάκριβοι και δεν το αντέχει αυτή την στιγμή η τσέπη μου......
    Δεν ξέρω με πηρε απο κατω γιατι πεσαν μαζι οι εργασίες για την σχολη (εχω deadline) το πόδι η περιοδος....σκατα.

Senior Member
    εχει και δωρεαν νομιζω υπηρεσιες. Παντως τα χειρουργεια που κανει ο κοσμος για την παχυσαρκια θα επρεπε να καλυπτονται απο ψυχολογο νομιζω, πιστευω οτι ενας μεγαλος παραγοντας του αγχους σου ειναι αυτος. Μηπως να ρωτουσες στο νοσοκομειο σου αν υπαρχει τετοια υπηρεσια? πχ εμεις εκει που γεννησαμε ειχε ψυχολογο ασχετα που δεν ηθελα να με επισκεφτει. Θα μου πεις δεν εχει σχεση η γεννα αλλα για ρωτα...αποκλειεται να μην εχει στο νοσοκομειο ψυχολογο στο team του γιατρου σου.

ει παρε λιγα λουλουδακια να νιωσεις καλυτερα

Senior Member
    που εισαι παιδι μου και ανησυχω?

Senior Member
    Φυσικά και έχει ψυχλόγο στο team Δυστυχώς δεν είναι δωρεάν όμως.....
    Σε ευχαριστώ πολύ για τα λουλουδάκια ^_^

Τάσο το ξέρω, γιατι κι ανέφερα πως μπορεί να είναι απλά τα ορμονικά μετά απο το χειρουργείο.
    Οσο για τον υποσιτισμό, πραγματικά δεν μπορώ να φάω παραπάνω....απο Δευτέρα ξεκινάω συμπληρώματα τουλάχιστον για να καλύπτω απο εκεί τίποτα. Το άρθρο έχω σκοπό να το δω σε λίγο.

Πάντως με έχει πειράξει η αντιβίωση που παίρνω για το πόδι κι έχω ναυτίες όλη μέρα....

Senior Member
    πως να μη σε πειραξει αμα εισαι νηστικουλι? Εγω δεν ξερω απο αυτα αλλα εμπιστευομαι τον Τασο που τα εχει ψαξει κι εχει μετρο συγκρισης με τους αλλους εγχειρισμενους... Πως εισαι σημερα?

Senior Member
    Δεν είμαι εντελώς νηστική......
    Σήμερα είμαι χάλια γιατί έκανα και εμετό μόλις ξύπνησα Και δεν μπορώ να βρω και τον γιατρό να ρωτήσω μήπως πρέπει να σταματήσω την αντιβίωση :/

Senior Member
    Ακου αμα ηταν να κοψουμε το φαι να αδυνατισουμε ετσι και θα καναμε. προφανως δεν ειναι υγιες. Πρεπει να τρως καποια πραγματα που σου εχει δωσει ο γιατρος και δε θα πρεπει να τα βγαζεις. Δεν εχει βοηθο η αντικαταστατη? Δεν εχει κινητο? Ο εμετος δε βοηθα. Επισης αυτο που ειπε ο Τασος για πρωτεινη σε καθε γευμα το ξερω κι γω που ειμαι ασχετη! Βρες πηγες πρωτεινης που να σου καθονται καλα, ρωτα το γιατρο σου. Πρεπει να την προσλαμβανεις στο βαθμο που εκεινος θεωρει σωστο. Νομιζω το αγχος σου δε θα επρεπε να ειναι ολα τα αλλα, αλλα η σωστη διατροφη. Ειμαστε αυτο που τρωμε, οχι αυτο που δεν τρωμε.

Senior Member
    Ακολουθώ πιστά τις εντολές του γενικά. Τωρα για τον εμετό δεν μπορώ να κάνω κάτι. Είναι καθαρά το οτι με πειράζει η αντιβιωση αλλά δεν μπορώ να την κόψω έτσι απλά..... πρέπει να ρωήσω :/

Senior Member
    Originally posted by Scarllet_D
    Λογικά θα μου κάνουν διάνοιξη γιατί έχει μαζέψει πολύ πράμα κι αντι να μειώνεται, μεγαλώνει
    Οταν λέω έχω θέμα εννοώ πως γενικά βγάζω ευκολα θυλακιτιδα. Δηλαδή οι τριχες μου γυρνάνε πολύ ευκολα μέσα και μολύνονται με το παραμικρό, αλλά ποτέ ξανά δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.....
    Αν το αφησεις αυτο μαζεύει μαζευει μαζεύει και πονάει πολύ πολύ πολύ και μπορει η μόλυνση να προχωρήσει και να εξαπλωθεί!

Λες να περιμένω να φύγουν τα κιλά και να μην πάω νοσοκομείο; :P
    Ευχομαι περαστικα!εγω κανω αποτριχωση οχι ξυρισμα αλλα και παλι ποτε ποτε γυρνανε οι τριχες(στο μπικινι),αυτο που με βοηθαει πολυ ειναι να κανω καθε μερα στο ντους ενα δυνατο τριψιμο τοπικα με πολυ σκληρη βουρτσα.Κοκκινιζει ολο το μερος αλλα οποτε το κανω και δεν το ξεχναω,δεν εχω θεμα με το να γυρισουν οι τριχες.
    Εχω διαβασει για το ξυρισμα οτι αν το ξεκινησεις και ειδικα αν εχεις τετοιο προβλημα,θα πρεπει να ξυριζεσε καθημερινα οχι καθε δευτερη μερα γιατι τοτε η τριχα προλαβαινει να γυρισει προς τα μεσα