Results 5,146 to 5,160 of 5791
Thread: Τι σκέφτεσαι τώρα;
-
10-01-2014, 14:19 #5146
Καλέ κι εγώ αποτρίχωση με κερί κάνω, το είπα και πιο πάνω, έχω αλλεργία στο ξυράφι :P (μηπως να αλλάξω nickname και να βάλω Η_Αρρωστιάρα;;;; ΧΔ αχαχαχ
Πάντως βρηκα τον γιατρό, μου σταματησε την αντιβιωση (ίσως κάνω ενέσιμη αν σηκωσω πυρετό), και μου εδωσε ενα χαπάκι για το στομάχι. Επίσης με γυρισε στα υγρα για 3 μέρες....
Τωρα λοιπον που νιωθω καλυτερα Τάσο θα ήθελα να σου απαντήσω λίγο καλύτερα για το περι διατροφής! Κατα ρχας να σε ευχαριστησω ΠΑΡΑ πολύ γιατι πραγματικά τις χρειάζομαι αυτές τις υπενθυμίσεις μιας και ξεχνιέμαι (ειδικά με όλα αυτα που μου τυχαίνουν....). Χάρη στα πολυτιμα σχόλια σου λοιπόν, βαζω έναν καινουριο στόχο! Μόλις ξαναρχίσω να τρώω να επιστρέψω στις 2 κουπες γάλα την μέρα (επιμενει κι ο γιατρός σε αυτό), και να αντικαταστησω το πρωινό ή το βραδυνό (ίσως και εναλλάξ) με αυγό που είναι φουλ στην πρωτεϊνη μιας και όντως είναι το σημαντικότερο που χρειάζομαι! Επίσης σκεφτομαι να επισκεφτω κάποιον διαιτολόγο για να μου δωσει κατευθυνσεις! Δεν ειναι αναγκη να πηγαινω καθε βδομάδα (αφού είναι πανάκριβοι) αλλα και μια φορα τον μηνα νομιζω θα με βοηθήσει πολύ!!
Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι, πραγματικά με βοηθάς
Σουιτάκι κι εσένα σε ευχαριστώ πολύ για όλα ^_^
Να 'στε καλά παιδιά, πραγματικά δεν το περίμενα να με βοηθάτε τόσο πολύ
- 10-01-2014, 15:03 #5147
ολα καλα λοιπον! Εισαι καλυτερα?:yes:
10-01-2014, 18:07 #5148
Ναιιιιιιιιι!!! Τωρα που πηρα το χάπι για το στομάχι φυγαν κι οι αναγούλες και όλα
Τελικά πράγματι με πείραξε η αντιβίωση. Το μόνο που με "χαλάει" είναι που μου εκοψαν το φαγητο για 3 μέρες και φοβάμαι μην ξαναερθει η ατονία....ευτυχως βεβαια ερχεται ΣΚ οποτε θα μπορώ να κοιμάμαι όλη μέρα :P
Επίσης κι ο πόνος στο πόδι είναι καλύτερα!!
Kαι η ψυχολογία μου πήρε κάπως τα πάνω της πάλι
10-01-2014, 19:54 #5149
:thumbup::thumbup::thumbup:
11-01-2014, 13:34 #5150
Σκεφτομαι οτι αυτη την Κυριακη ισως αλλαξει η ζωη μου. Ερχεται μια φιλη μου απο Αθηνα με τον φιλο της απο Βουλγαρια. Αυτος αρχισε στα 120 κιλα ωμοφαγια και τωρα ειναι 70. Ξερω ειναι μεγαλη αλλαγη και το σκεφτομαι καιρο τωρα, ομως αυτοματα αποκλειει καθετι επεξεργασμενο, δεν γινεται αποτομα αλλα σταδιακα, και γλιτωνω μια ζωη απο τη θερμιδομετρηση.
ακομα κι αν δεν αλλαξω συνηθειες σιγουρα θα με μαθει πολλα. Εχω αγωνια! Ηρθε η ωρα μου να φροντισω τον εαυτο μου πιο ουσιαστικα. Να μυηθω σε νεες τροφες, πιο αγνες πιο ωφελιμες. Ελπιζω οτι θα με βοηθησει πολυ αυτη η επαφη.
11-01-2014, 15:30 #5151
Τι ακριβώς είναι η ομοφαγία;
Εγω σκεφτομαι πως ΣΙΓΟΥΡΑ καποιος με εχει μουτζώσει....προ ολίγου έσκασε ο φορτιστής του λάπτοπ μου και πέρα απο το οτι με χτυπησε ρεύμα, χτυπησε και το σκυλάκι μου που ήταν δίπλα στον φορτιστηΕυτυχως δεν έπαθε κάτι σοβαρό αλλά εχει σοκαριστει το καημένο όπως και εγώ....
11-01-2014, 18:35 #5152
η διαιτα του χορτοφαγου :P ασε φρικαρα με αυτα που λες, ασε εμενα, πες εσυ το πατερ ημων καποιες φορες και σταυροκοπησου :crazy:
δε θα ερθουν οι φιλοι μου, θα πρεπει να τα λεμε διαδικτυακα :sniffle: σωθηκα δηλαδη! :barfy:
11-01-2014, 20:26 #5153
σκαει ο φορτιστης του λαπτοπ??? παναγια μου!!!!! πωπω να προσεχεις!!!
γνωριζεται αν υπαρχει καποιος εγκυρος θερμιδομετρητης?? κοιτουσα πριν ποσες θερμιδες εχει μια πιτα για σουβλακι κια μου βγαζει τα 100 γρ αντιστοιχουν σε 280 αλλα πιστεω οτι η μια πιτα αποκλειεται να ναι 100γρ θα ναι γυρω στα 30-40, 50 ε δεν νομιζω παραπανω!!!!!!
11-01-2014, 21:17 #5154
κατα τις 12 θα σου πω απο το σπιτι σε απευθειας μεταδοση απο την καταψυξη
11-01-2014, 22:29 #5155
Originally posted by sweetOctober
Σκεφτομαι οτι αυτη την Κυριακη ισως αλλαξει η ζωη μου. Ερχεται μια φιλη μου απο Αθηνα με τον φιλο της απο Βουλγαρια. Αυτος αρχισε στα 120 κιλα ωμοφαγια και τωρα ειναι 70. Ξερω ειναι μεγαλη αλλαγη και το σκεφτομαι καιρο τωρα, ομως αυτοματα αποκλειει καθετι επεξεργασμενο, δεν γινεται αποτομα αλλα σταδιακα, και γλιτωνω μια ζωη απο τη θερμιδομετρηση.
ακομα κι αν δεν αλλαξω συνηθειες σιγουρα θα με μαθει πολλα. Εχω αγωνια! Ηρθε η ωρα μου να φροντισω τον εαυτο μου πιο ουσιαστικα. Να μυηθω σε νεες τροφες, πιο αγνες πιο ωφελιμες. Ελπιζω οτι θα με βοηθησει πολυ αυτη η επαφη.
11-01-2014, 23:18 #5156
Originally posted by forty
Η ωμοφαγια ειναι πολυ καλη αλλα επειδη το ειχα δοκιμασει για λιγες μερες ειδα οτι σε εμενα δεν δουλεψε καλα με τον τροπο που το εκανα,απο τη δευτερη μερα το στομαχι δεν μπορουσε να χωνεψει καλα τα λαχανικα και τα φρουτα και ειχα φουσκωματα.πιστευω οτι πιο σωστο ειναι αυτο που κανουν οι ωμοφαγοι με τον αφυγραντη,που μαγειρευουν μ'αυτον και τρωνε και δημητριακα,αλλιως πρεπει να τρως πολλους ξηρους καρπους που παλι κανεις κακο στον οργανισμο(δεν θυμαμαι για πιο λογο κανουν ανισορροπια) η αν εχεις ευαισθησια να πινεις πολλες απο τις τροφες για να παιρνεις τα θρεπτικα συστατικα χωρις να βαραινεις το στομαχι.Μακαρι να παρεις πληροφοριες να μας γραφεις,ειναι πολυ ενδιαφερον:thumbup:
εννοούμε και το κάποιος πχ να τρώει ωμά κρέατα; Πχ ταρτάρ;
:smilegrin:
11-01-2014, 23:30 #5157
Originally posted by aiglh!
γνωριζεται αν υπαρχει καποιος εγκυρος θερμιδομετρητης?? κοιτουσα πριν ποσες θερμιδες εχει μια πιτα για σουβλακι κια μου βγαζει τα 100 γρ αντιστοιχουν σε 280 αλλα πιστεω οτι η μια πιτα αποκλειεται να ναι 100γρ θα ναι γυρω στα 30-40, 50 ε δεν νομιζω παραπανω!!!!!!
11-01-2014, 23:56 #5158
ωχ το ξεχασα για την πιτα, εχω στην καταψυξη, εισαι μεσα αιγλη, να παω να δω? Αν θες πες το πρωι. Δε θυμαμαι καθολου αλλα για να το λεει η χτιστινα. Επισης πρεπει να τη ζυγισω παγωμενη, δεν ξερω αν θα εχει το ιδιο βαρος.
Originally posted by forty
Originally posted by sweetOctober
ακομα κι αν δεν αλλαξω συνηθειες σιγουρα θα με μαθει πολλα. Εχω αγωνια! Ηρθε η ωρα μου να φροντισω τον εαυτο μου πιο ουσιαστικα. Να μυηθω σε νεες τροφες, πιο αγνες πιο ωφελιμες. Ελπιζω οτι θα με βοηθησει πολυ αυτη η επαφη.μου ειπε δε θα στερηθω τιποτα οσο το εφαρμοσω, κι οτι θα γλυκαθω τοσο πολυ που θα θελω για μια ζωη. Τεσπα σημασια εχει οτι δεν ερχεται, οτι μαθω στα πεταχτα απο το ιντερνετ, οταν ειναι μεσα, οταν ειμαι μεσα, δηλ. συνεννοηση χαλια. Δε με βολευει καθολου ετσι για ωμοφαγια, κι αν δεν ειμαι καλα διαβασμενη και με καλο δασκαλο δεν κανω βημα.
Θα μου εφερνε και διαφορα τροφιμα που δεν ειναι προσιτα σε μενα
12-01-2014, 12:38 #5159
Εγώ πάντως ακόμα δεν κατάλαβα τι είναι η ωμοφαγία :P
Αίγλη η διατροφολόγος μου, μου έλεγε 150 μια πίτα αλάδωτη, αλλα το σακουλάκι που εχω σπίτι λέει 110! Ειναι ανάλογα την πίτα υποθέτω :/
12-01-2014, 12:43 #5160
αχ ευχαριστω κοριτσια να στε καλα!! η αληθεια ειναι οτι εχτες που εφαγα τη πιτα δεν την ευχαριστηθηκα, ο γυρος κοτοπουλο ηταν αισχος!!! αλλα η πιτουλα τελεια!!!! :cool rsvd:
η αληθεια ειναι οτι πρεπει να μαζευτω στο φαγητο, τρωω λιγο χαλια και ειμαι και γενικα χαλια, δεν μ αρεσει εδω που σπουδαζω ειμαι μονη μου και το αγορι μου σε 3 μερες θα φυγει και θα μεινω τελειως μονη μου και στη σχολη ειμαι με κατι παιδια χαλια, κανουμε ομαδες και εκει νιωθω ακομη πιο μονη......
αφου εχω φτασει σε σημειο να λεω να ξεκινησει η εξεταστικη, να μην πηγαινω αλλο στη σχολη μονο να δινω παρολη τη μοναξια που θα βιωνω στο σπιτι!!! τουλ θα απασχολουμαι με το διαβασμα
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία