Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 347
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 347 of 387 FirstFirst ... 247297337345346347348349357 ... LastLast
Results 5,191 to 5,205 of 5791
    Senior Member
    Κάνας μεσημεριανός υπνάκος δεν παίζει;;

Senior Member
    μπα τωρα βγηκε το φαγητο απο το φουρνο και ισα θα προλαβω να φαω μεχρι να ξυπνησει ... τι καλο τρωμε σημερα?

Senior Member
    Εννοείται πως σου αξίζει!!!
    Καλη ανανέωση και περιμένουμε να μας πεις τι αλαλγή έκανες

Senior Member
    αχαχαχ μαλλον δε θα τα αλλαξω, αλλαζω το σωμα μου τωρ και μου αρεσει

Senior Member
    Χεχεχεχε I know the feeling :3
    Σημερα δοκιμασα να βάλω ενα παντελόνι που μου ήταν στενουτσικο και χρειαζοταν ζώνη Στα ποδια ήταν ακόμα εντάξει αλλά στην κοιλιά σαν σακί ^_^

Senior Member
    σημερα θα πεταξω η δωσω ενα κολαν, μου επεφτε! Το κολαν! ηταν ομως της εγγυμοσυνης ε? Μπραβο σκαρλετακι! Παμε γερα!!! αερααααα

Senior Member
    πως χτυπησες?? :P πωπω προσεχε!!! φοβαμαι τους οδοντιατρους... ο πονος των δοντιων πυστευω ειναι ο χειροτερος, και εγω αρρωστη ειμαι απο εχθες, εφυγε και το αγορι μου σημερα και εμεινα κια μονη μου σκατα

Senior Member
    Σουιατάκι καλά έκανες και πηγες απλά θέλει προσοχή άλλη φορά

Αίγλη μην ακούω βλακείες!! μια χαρά είσαι

Και ναι οι οδοντιατροι χάλι μαύρο....

Εγώ πήζω με μια εργασία και εχω κατααγχωθεί για το αν θα προλάβω το deadline

Senior Member
    σκαρλετακι εκανα μεγαλη βλακεια. Ειδα φως και μπηκα που λενε. Ε δεν ειναι ετσι. Μαλλον δεν ειχα κανει καλο ζεσταμα. Ειχαν αρχισει οι αλλοι, εγω ειχα αργησει, βγηκε ενας μπηκα εγω. Εκανα ζεσταμα τσακ μπαμ κι εφαγα τα μουτρα μου. Μετα μου εβαλα κατι αλοιφες και διαφορα ωραια, παγωσε το ποδι. Επρεπε να παω ορθοπεδικο γιατι δε μπορω να κανω ζωτικα πραγματα πχ να μετακινησω το μικρο η και το ιδιο μου το σωμα......

Senior Member
    Πάντως αν το πρόβλημα είναι λόγω ελλιπούς προθέρμανσης η λογική λέει πως το προβληματάκι είναι μυϊκό και όχι ορθοπεδικό...

Senior Member
    Και μυικό να είναι σε ορθοπεδικό πας νομίζω.

Senior Member
    δεν ξερω ο ορθοπεδικος φωναζει να παω, εγω δεν εχω χρονο οταν δουλευει εκεινος και μαλλον θα βρεθουμε σαββατο βραδυ για εναγρηγορο τσεκαρισμα. Τους φοβαμαι τους ορθοπεδικους χαχαχα ειναι αδιστακτοι, του λεω μη παει και μου κανεις κανενα αποτομο, δεν εχω ξαναπαει σε ορθο. Θα σε κανω καινουργια μου λεει!
    Η αληθεια ειναι πως αποφευγω να παω γιατι θα μπω στον πειρασμο να δω και τη μεση μου και των ωμο μου (το δευτερο απο τραυματισμο στα βαρη) και δεν εχω καθολου χρονο για εξετασεις, αλλα ουτε και μυαλο.

Senior Member
    ειμαι αρρωστη και ερχεται ενα σαβατοκυριακο ατελιωτης μοναξιας... ευτυχως ακουω τους διπλα και λιγο κινηση.... και ευτυχως που εχω και διαβασμα...
    ελεγα να αρχισω να βλεπω καμια ξενη σειρα να παιρναει λιγο η ωρα, μηπως εχετε να μου προτεινεται καμια καλη?

Senior Member
    εχεις δει bing bang theory και breaking bad? αυτα βλεπω τωρα.. :P

Senior Member
    Big bang theory, Game of Thrones, Orange is the new black, Criminal Case, Doctor Who

Σου είπα διαφορετικά είδη ανάλογα με το γουστο σου Αν μου πεις πιο συγκεκριμένα τι σου αρέσει θα σου προτείνω ανάλογα ^_^ Βλέπω πολλές σειρές :P