Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 353
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 353 of 387 FirstFirst ... 253303343351352353354355363 ... LastLast
Results 5,281 to 5,295 of 5791
    Senior Member
    βασικα τρωω αμα θελω, δηλ δεν εχω θεμα ωχ πρεπει να φαω. Το προβλημα μου πια ειναι οτι δεν ξερω τι θελω να φαω! Περιεργο ε

Senior Member
    Δεν έχεις όρεξη για κάτι, ή απλά έχεις όρεξη για τα πάντα; :P

Senior Member
    Τάσο τι εννοείς;; Θέμα διατήρησης; Νομίζω πως εδώ και καιρό διατηρείσαι πολύ καλά Keep going

Senior Member
    Δύσκολη η ισορροπία ανάμεσα στις πολλές υποχρεώσεις, τον ελάχιστο χρόνο κ.ο.κ.... κι εγώ μέσα στο φόβο του προσωπικού της εταιρείας που ολοένα και μειώνεται, της "αναγνωρισης" της προσπάθειας μου από τη διοίκηση και τις υποτθέμενες προοπτικές εξέλιξης έχω δώσει εδώ και 5-6 μήνες πολλή παραπάνω προσπάθεια, κόπο και χρόνο απ'αυτό που πραγματικά αξίζει για τη θέση μου και τις απολαβές μου. Το μετανιώνω σίγουρα και με στενοχωρεί, επηρέασε αρνητικά τη ζωή μου σε άλλους τομείς αλλά τη προσπάθεια μου δε την επηρέασε, άλλωστε αυτό το κομμάτι το αντιμετωπίζω ως κάτι το εντελώς ανεξάρτητο απ΄όλα τ΄άλλα.

Είμαι σίγουρος πως θα καταφέρεις να προσαρμοστείς.

Τώρα σκέφτομαι...

σοκολάτες, σοκοφρέτες, κρουασάν, τυποποιημένες μηλόπιτες, πουράκια πραλίνας, τάρτες φρούτων, καριόκες, γαλακτομπούρεκα, μπακλαβάδες με φυστίκι, τα κορνέ του κωνσταντινίδη, πάστες με oreo, cheesecake νεουορκέζικο και χαλβά σιμιγδαλένιο, που έχω τα υλικά για να τον φτιάξω αυτόν, αλλά συγκρατούμαι από το πρωί γιατί υποτίθεται έχω αρχίσει (σήμερα μόλις!) μια καινούρια προσπάθεια!

:spin:

Senior Member
    Παναθεμά σε με όλα αυτά έβαλες κι εμένα σε πειρασμούς! αχαχαχαχαχα

Σκέφτομαι πως θελω διακοπέεεες! Και πως σε αυτές τις διακοπές θα μπορέσω να πάω παραλία χωρίς να ντρέπομαι :3

Senior Member
    μπα σε καλό σας.. τι μου κάνετε βραδιάτικα..!

εγώ πάλι σκέφτομαι κοκτειλ για κάποιο λόγο :P

Senior Member
    Είχα πιει κάποτε ένα coctail που λεγόταν lemon pie! Το πιο υπέροχο ποτό που έχω γευτεί ποτέ μου *_*

ποοοοοοοοοο το έχω πιει σε ένα μαγαζί στην καλαποθάκη(θεσ/νίκη)!!!κορυφαίο!μόνο σε εμένα άρεσε βέβαια, αλλά οι άλλοι δν ξέρουν ούτε να τρώνε ούτε να πίνουν

Senior Member
    αχαχαχαχαχα ρε είναι υπεροχο!! Και δεν το κάνουν τα πιο πολλά μαγαζιά, εγώ μόνο σε ένα το έχω βρει εδώ Αθήνα μέχρι τώρα

άμα βρεις συνταγή μην μαφήσεις ανενημέρωτη!

αν και πιστεύω οτι γδέρνουν εκατό χιλιάδες τζιζκεικ λεμόνι ,τα λιώνουν κ παρακευάζουν αυτό το συγκλονιστικό νέκταρ.

Senior Member
    Πραγματικά!! Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η εκπληκτική γευση *_*

Πλάκα πλάκα δεν ειχα ψάξει ποτέ για συνταγή...ίσως ήρθε η ώρα

Senior Member
    Σήμερα πήγα για ψώνια (πάλι :P ), και ηταν η υπέροχη στιγμή όπου συνειδητοποιησα πως μπορω να πάρω ρούχα απο ΚΑΝΟΝΙΚΑ μαγαζια και μάλιστα χρειάζομαι νουμερο 42 (ενώ όλα βγαίνουν ως 44 κανονικα)!!!
    Αχ τι ευτυχία ^_^

ΜΠΡΑΒΩ ΣΚΑΡΛΕΤ!εγώ ακόμα 44 δυστυχώς

Senior Member
    Σε ευχαριστω πολύ γλυκιά μου!!! Ειμαι σιγουρη πως συντομα θα πέσεις κι εσύ στο 42 κι ακόμα παρακάτω

Σήμερα πήρα κι ένα καινούριο σορτσάκι ^_^ Αχ παιδιά δεν φανταζεστε ΠΟΣΟ χαιρομαι!

Και λεω να ανεβασω σιγά σιγά κι εγώ καμιά φώτο πριν και μετά. Η διαφορά είναι αρκετά αισθητή πλέον