Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 355
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 355 of 387 FirstFirst ... 255305345353354355356357365 ... LastLast
Results 5,311 to 5,325 of 5791
    Senior Member
    Υπομονή παιδιά. Κάθε αρχή και δύσκολη δεν λένε;

Senior Member
    Scarlletάκι μου, είχες κάνει sleeve απο τόσο μικρούλα??

Senior Member
    Ναι το έκανα πριν 4 μήνες ακριβώς

Senior Member
    Μπράβο στο κουράγιο και τη δύναμή σου!! Το θεωρώ μεγάλη απόφαση!!! Καλή συνέχεια!!!!! <3

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Επίσης!!

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο θέλω να τελειώσει η ρημάδα η εξεταστική....-_-

Senior Member
    Εχω τετοιο αγχος με τα κιλα, που πριν βρηκα ασπρη τριχα στα μαλλια μου. Εχω σοκαριστει και στενοχωρηθει παρα πολυ.
    Ολα αυτα για μια κοιλια και για το πως δειχνω στους αλλους και γιατι του αλλου δεν του αρεσω επειδη ειμαι υπερβαρη. Μη σωσει!!!!!! Θελω τα νιατα μου πισω!!!!!!!! (θελω να κλαψω...........)

δν θέλω να σου πω ψέματα , στην ορκωμοσία μου κεγώ κάπως έτσι ένιωθα κ ήμουν μόλισ 65 κιλά ενώ τώρα είμαι 75(μπορεί κ 74:P )κ νιώθω πολύ καλύτερα τώρα. πιο σίγουρη ,πιο δυναμική, δν δίνω τόσο σημασία στην εξωτερική μου εμφάνιση,θα νιώσω πολλές φορές άβολα ή οτι δν είμαι αρκετά καλή αλλά σίγουρα είμαι καλύτερα απότι τότε.
    επίσης μου την είχε χαλάσει κ εμένα o "the one that must be not be named" γιατί δν ήθελε καν να παραστεί για να με χαρεί. έφταιγα κεγώ βέβαια ,έπρεπε να χρησιμοποιήσω πιο γυναικουλίστικες μεθόδους για να τον κάνω να έρθει, χαίρομαι τώρα που δν το έκανα τότε. τώρα είμαι με κάποιον που μαγαπάει κ με θέλει κ 800 κιλά να φτάσω(καλά ας μην υπερβάλουμε κ τόσο)

είσαι σίγουρη οτι δν σε θέλει επειδή είσαι υπέρβαρη? στο έχει πει?

ps.το μόνο ευχάριστο που μου έχει μείνει από την αποφοίτησή μου είναι ένα ζευγάρι παππούτσια που θα το φοράω για όσο αντέξει. είναι συγκλονιστικό κ πολύ βολικό.

γιαυτό μην κάνεις τα ίδια λάθη με εμένα φρόντισε να χαρείς την αποφοίτησή σου, τουλάχιστον να σου μείνει εκτός από τα παππούτσια κ κανα ρουχαλάκι,διάλεξε σωστά.:smirk: τι πεζή που είμαι.

α κ επίσης θέλω να σου πω οτι μετά έβλεπα τις φωτογραφίες τις αποφοίτησης κ έλεγα τι μπάζο που είμαι κ τώρα τις βλέπω κ λέω μια χαρά κουκλάρα ήμουν. αν το ήξερα οτι ήμουν τόσο καλή θα είχα πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση τότε

Senior Member
    Μανταμ σου σου, σε ευχαριστω παααρα πολυ για την απαντηση!!!

Δεν ειναι μονο το θεμα της ορκωμοσιας...(αν και εχω κολλημα και με αυτο). Ειναι γενικα το κομπλεξ που μου εχουν δημιουργησει τα παραπανω κιλα. Ολη την ωρα καθομαι μες στο αγχος, ψαχνω για διαιτες και τελικα αντι να κουνιεμαι και να κανω κατι, γερναω απο το αγχος μου και καθομαι μονο στο pc.
    Η ασπρη τριχα ήταν το αποκορυφωμα.
    Όταν ημουν 10-15 κιλα παραπανω καποιες φορες δεν ηθελα να βγω απο το σπιτι!!
    Νιωθω απλά αχαριστη και με εκνευριζω που νιωθω ετσι.

Ο ακατανομαστος ημουν σιγουρη οτι θα με εβλεπε αλλιως αν ημουν σαν τα μοντελα που του αρεσουν κατα καιρους.

Εχεις απολυτο δικιο, και σε ευχαριστω για τη συμβουλη!!! Θα προσπαθησω να χαλαρωσω!!
    Θελει πολλη προσπαθεια γτ το αγχος μου κοντευει να με πνιξει.

Θα τη παλεψω, πιστευω...

Χαιρομαι παρα πολυ που βρηκες εναν ανθρωπο που σε αγαπαει!!! Το ευχομαι αυτο σε ολες τις κοπελες!!!

Junior Member
    Originally posted by afratoulini90
    Εχω τετοιο αγχος με τα κιλα, που πριν βρηκα ασπρη τριχα στα μαλλια μου. Εχω σοκαριστει και στενοχωρηθει παρα πολυ.
    Ολα αυτα για μια κοιλια και για το πως δειχνω στους αλλους και γιατι του αλλου δεν του αρεσω επειδη ειμαι υπερβαρη. Μη σωσει!!!!!! Θελω τα νιατα μου πισω!!!!!!!! (θελω να κλαψω...........)
    κλάψε αν σε βοηθήσει, αλλά το να κλάψεις θα σε βοηθήσει να γίνουν όλα όπως τα θες?
    κλάψε, ξέσπασε, ηρέμησε, πάρε αποφάσεις και τήρησε τες. μόνο έτσι θα δεις ουσιαστική διαφορά.

και από προσωπική πείρα, μην δίνεις αξία σε άτομα επιφανειακά, που κοιτάζουν μόνο εμφάνιση και δεν δίνουν αξία στον χαρακτήρα του άλλου. δεν αξίζουν κάτι τέτοιοι και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε τόσο πιο καλά θα περάσουμε. τι σου λέω βέβαια, αν εσύ καίγεσαι για αυτόν σιγά μην με ακούσεις, και σε καταλαβαίνω, παθούσα είμαι.

απλά, πολλά χρόνια μετά, κατάφερα να μην με νοιάζει το τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα, και ό,τι τυχόν αλλαγές θέλω να κάνω πάνω μου, να τις κάνω για να ικανοποιήσω το δικό μου εγώ, και όχι για να με προσέξει κάποιος άλλος.

Junior Member
    Δεν υπάρχει συνταγή, κι αν ίσχυε αυτό με τα αντίθετα θα βλέπαμε παχουλούς με αδύνατες και το αντίθετο. Σημασία έχει να υπάρχει αγάπη, για να συγχωρούν οι άνθρωποι τις ατέλειες και τα λάθη.

συμφωνώ για αυτό που λες οτι δν υπάρχει συνταγή κ κανόνας. αλλά έχω δει άπειρους παχουλούς με πολύ αδύνατες όπως κ το ανάποδο

Junior Member
    Σε έναν καλύτερο κόσμο ίσως, όπου οι γυναίκες είναι όλες αγνές και δε κοιτάνε την εμφάνιση πρώτα.

δν ξέρω για αγνότητα αλλά ορίστε η απόδειξη οτι δν κοιτάνε την εμφάνιση:spin:
    http://content-mcdn.ethnos.gr/filesy...1_44547556.JPG

σκέφτομαι οτι παρόλο που φαίνεται πως λύνω το μεγάλο μου πρόβλημα, που τόσο με απασχολούσε κ με δυνάστευε(την λαιμαργία κ την βουλιμία) εξακολουθώ να έχω άλυτα προβλήματα,δοκιμασίες κ άγχοι τα οποία γιγαντώνονται κ κρατάν πιο κύρια θέση. τόσα χρόνια απέδιδα τα προβλήματά μου στα παραπάνω κιλά κ στην σχέση μου με το φαί.τώρα τι θα κάνω?φόβοι με κατακλείζουν