Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 358
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 358 of 387 FirstFirst ... 258308348356357358359360368 ... LastLast
Results 5,356 to 5,370 of 5791
    Originally posted by Μαντζουράνα
    Σκέφτομαι ότι εδώ και 8 μέρες έχω κολλήσει στα ίδια κιλά (είχα και περίοδο) και δεν έχω απογοητευτεί καθόλου.

Χαίρομαι που ωριμάζω μέσα μου. Πριν μερικούς μήνες, αν είχα κολλήσει για 4-5 μέρες (ούτε καν 8) θα απογοητευόμουν πάρα πολύ και θα το έριχνα στο παχυντικό φαγητό.

Τώρα όμως δεν είναι έτσι. Είμαι περήφανη που έχασα αυτά τα 10 κιλά και συνεχίζω την σωστή διατροφή γιατί αυτό κάνει καλό στο σώμα μου. Είτε είμαι 70, είτε είμαι 170 κιλά.

Και ας πέσουν όποτε θέλουν τα κιλά!
    Μπράβο Ματζουράνα συνέχισε έτσι :yes:Μου δίνεις απίστευτη δύναμη, να είσαι καλά:wink2:

Originally posted by fat capricorn
    Μπράβο Ματζουράνα συνέχισε έτσι :yes:Μου δίνεις απίστευτη δύναμη, να είσαι καλά:wink2:
    Χαίρομαι! :thumbup:

Παίρνουμε δύναμη η μία απ' την άλλη!

Βασικά η ζωή είναι πολύ μικρή να την αναλώσουμε σε "δίαιτες" και καταπιέσεις!
    Πρέπει να το δούμε αλλιώς! Να αλλάξουμε την οπτική μας γωνία.
    Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε: "ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φάω σοκολάτα, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φάω σουβλάκι, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φάω καρμπονάρα γιατί θα παχύνω."
    Αν σκεφτόμαστε έτσι το χάσαμε το παιχνίδι!

Καλό είναι να σκεφτούμε: "ΕΠΙΛΕΓΩ σήμερα να φάω ένα καλής ποιότητας μεσημεριανό γιατί αυτό θα μου δώσει υγεία και ενεργητικότητα! ΕΠΙΛΕΓΩ σήμερα να φάω καλής ποιότητας φαγητά γιατί ΘΕΛΩ να κάνω ένα δώρο στο σώμα μου!"

Και αν το σκεφτείς έτσι, αλλάζεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την διατροφή σου.
    Όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας.

:wink1:

Senior Member
    Πεστα χρυσόστομη. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι το μόνο εύκολο είναι να καταπιέσεις τον εαυτό σου και να χασεις 1,3,5,10,15 κιλά. Και μετά τι; Αν αυτή η καταπίεση με οδηγήσει να τα ξαναπάρω και μου φέρει επιπλέον +3, +5, ή +10 κιλά; Αυτή η οπτική γωνία που αλλάζει πόσο σημαντική είναι!! Πόσο!!

Originally posted by marulenia
    Πεστα χρυσόστομη. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι το μόνο εύκολο είναι να καταπιέσεις τον εαυτό σου και να χασεις 1,3,5,10,15 κιλά. Και μετά τι; Αν αυτή η καταπίεση με οδηγήσει να τα ξαναπάρω και μου φέρει επιπλέον +3, +5, ή +10 κιλά; Αυτή η οπτική γωνία που αλλάζει πόσο σημαντική είναι!! Πόσο!!
    :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Επιτέλους ξεκόλλησα!!

-0,4 kg !

Καιρός ήταν! :P

Τί σκέφτεσαι τώρα;

Σκέφτομαι ότι πριν 3 μέρες ήμουν 123,4 και σήμερα είμαι 122,0!

Τελικά όλες εκείνες οι 8 μέρες που είχα κολλήσει, δεν ήταν στάσιμες! Ήταν μάλλον κατακράτηση υγρών και σήμερα η ζυγαριά με αποζημίωσε!

Σημαντικό: Όταν κολλάμε στη ζυγαριά, ΔΕΝ σταματάμε την προσπάθεια και ΔΕΝ απογοητευόμαστε!
    Συνεχίζουμε ακάθεκτες και θα έρθει σίγουρα η μέρα που θα αποζημιωθούμε γι' αυτό!!! :wink1:

Senior Member
    Μπράβο σου!!! Συγχαρητήρια! Όπως ακριβώς τα λες είναι
    Και εις κατώτερα κούκλα!

Originally posted by Scarllet_D
    Μπράβο σου!!! Συγχαρητήρια! Όπως ακριβώς τα λες είναι
    Και εις κατώτερα κούκλα!
    Σ' ευχαριστώ πολύ Σκάρλετ μου!! :wink1:

Originally posted by Tassos67i
    Πως θα άντεχε; Κακώς μίλησα και νοιώθω άσχημα για αυτό.
    Γιατί νιώθεις άσχημα;
    Το έκανε τελικά το χειρουργείο;
    Αν δεν το έχει κάνει ακόμα, προλαβαίνεις να τον πάρεις τηλέφωνο να τον αποτρέψεις!

Η αλήθεια είναι ότι βαριά χειρωνακτική δουλειά και χειρουργείο δεν πάνε παρέα (έτσι πιστεύω τουλάχιστον κι εγώ) για τους λόγους που πολύ σωστά ανέφερες.
    Βέβαια και η υπερνοσογόνος παχυσαρκία δεν μπορεί να πάει παρέα με τη βαριά χειρωνακτική δουλειά, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.

Αμάν αυτή η Άτκινς!
    Όλους μας έχει κάψει!!

Αν κάποιος δεν είναι αποφασισμένος να την τηρεί κατά γράμμα για μια ζωή, ας μην τη δοκιμάσει καθόλου!

Τί σκέφτεσαι τώρα;

Σκέφτομαι ότι έσπασα το φράγμα των 120 κιλών!!!

Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη!! :smilegrin:

μαντζουράνα τα θερμά μου συγχαρήκια!!!!

Senior Member
    Συγχαρητήρια κι από μένα!!:thumbup::thumbup:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!

Ποτέ δε σταμάτησα να σας διαβάζω..συνεχίστε να παίρνετε κ να δίνετε κουράγιο...:thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι έχω πέντε μέρες που καταγράφω τι τρώω και... θεέ μου, πραγματικά μερικές μέρες τρώω τον κόσμο!!!... Αλλά τώρα που τα γράφω ίσως κάποια στιγμή να καταλάβω το γιατί, να καταφέρω να εκλογικεύσω τη διατροφή μου και να μάθω να τρώω για να ζω και όχι να ζω για να τρωω.