Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 368
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 368 of 387 FirstFirst ... 268318358366367368369370378 ... LastLast
Results 5,506 to 5,520 of 5791
    Senior Member
    Μαρουλένια μου, καλημέρα

Ναι η πνευμονολόγος το δίνει μια και είμαι στα όρια σχεδόν της αλλεργίας.

το μαγικό σιρόπι θα το παίρνω μέχρι την Παρασκευή. μετά ελπίζω να μπορέσω να συνεχίσω την διαιτούλα μου με αποτελέσματα...

οι συνάδερφοι πάντως μια λάμψη στο μάτι την έχουν δει αυτές τις μέρες..

:bouncy::bouncy::bouncy:

βαριέμαι εξαιρετικά

Senior Member
    είναι η μέρα σήμερα, κουράγιο.

εμείς εδώ, σαν βλαμένα είμαστε όλοι στο γραφείο.

:bigsmile:

πιστεύω οτι πρέπει να το γυρίσουμε και στην πολιτική κ να ανοίξουμε ένα πολ στο οποίο θα ψηφίζουμε τι πιστεύουμε πάνω σε καυτά θέματα και από κάτω τα ανάλογα κόμεντ . να λέμε κ καμιά τέτοια μλκια να περνάει η ώρα
    πχ
    ποιες θεωρείται οτι θα είναι οι εξελίξεις στην πολιτική
    - γραν σαξές τσίπρα -βαρουφάκη
    - βατερλό κ επάνοδος της δεξιάς με τον σαμαρά -μπουμπούκο-βορίδη
    - βατερλό κ σχηματισμός κυβέρνησης τεχνοκρατών που θα επιβληθεί από τροικανούς
    - βατερλό κ φτώχεια καταραμένη
    - ότι κ να γίνει θα είναι καλύτερα από αυτό το σημερινό χάλι
    - ότι κ να γίνει προς το χειρότερο θα ναι
    - ότι κ να γίνει δν με νοιάζει δν έχω μία, τι είχαμε τι χάσαμε ..ωλέω σε ξεχάσαμε
    - ότι κ να γίνει δν με νοιάζει έχω τις καταθέσεις μου στην ελβετία
    - πάλι οι δόλιοι οι δημόσιοι υπάλληλοι θα τα τραβήξουν όλα, να τα πάρετε από τους επιχειρηματίες που φοροδιαφεύγουν, οι παλιοκλέφτες!
    - πάλι οι δόλιοι οι επιχειρηματίες θα την πληρώσουν, που δουλεύουν για να πληρώνουν τους τεμπέληδες τους δ.υ.
    κτλ κτλ

Senior Member
    τώρα σκέφτομαι ότι η βαρεμάρα σε μερικούς ανθρώπους επιδρά δημιουργικότατα

Junior Member
    Βαριεμαι να σιδερωσω.....:roll::flaming::flaming:

να φάω ή να μη φάω το δεύτερο πορτοκάλι οεο???

Originally posted by Tassos67i
    Originally posted by Μαντάμ σου σου
    πιστεύω οτι πρέπει να το γυρίσουμε και στην πολιτική κ να ανοίξουμε ένα πολ στο οποίο θα ψηφίζουμε τι πιστεύουμε πάνω σε καυτά θέματα και από κάτω τα ανάλογα κόμεντ . να λέμε κ καμιά τέτοια μλκια να περνάει η ώρα
    πχ
    ποιες θεωρείται οτι θα είναι οι εξελίξεις στην πολιτική
    - γραν σαξές τσίπρα -βαρουφάκη
    - βατερλό κ επάνοδος της δεξιάς με τον σαμαρά -μπουμπούκο-βορίδη
    - βατερλό κ σχηματισμός κυβέρνησης τεχνοκρατών που θα επιβληθεί από τροικανούς
    - βατερλό κ φτώχεια καταραμένη
    - ότι κ να γίνει θα είναι καλύτερα από αυτό το σημερινό χάλι
    - ότι κ να γίνει προς το χειρότερο θα ναι
    - ότι κ να γίνει δν με νοιάζει δν έχω μία, τι είχαμε τι χάσαμε ..ωλέω σε ξεχάσαμε
    - ότι κ να γίνει δν με νοιάζει έχω τις καταθέσεις μου στην ελβετία
    - πάλι οι δόλιοι οι δημόσιοι υπάλληλοι θα τα τραβήξουν όλα, να τα πάρετε από τους επιχειρηματίες που φοροδιαφεύγουν, οι παλιοκλέφτες!
    - πάλι οι δόλιοι οι επιχειρηματίες θα την πληρώσουν, που δουλεύουν για να πληρώνουν τους τεμπέληδες τους δ.υ.
    κτλ κτλ
    Κάποιο παλιότερο μέλος, με πολύ σπάνια συμμετοχή, είχε πολύ πρόσφατα ζητήσει, μεταξύ άλλων, από τον Άγιο Βασίλη στο ανάλογο νήμα, ένα...υποβολιμαίο δώρο με καθαρά πολιτική χροιά.
    Είχα μπει στον πειρασμό να σχολιάσω (ακόμη και τώρα με το ζόρι κρατιέμαι) με τον δικό μου καυστικό και διφορούμενο τρόπο χωρίς να θέλω ρίξω λάδι στην φωτιά, αλλά...τα πολιτικά μπορεί να σκορπίσουν διχόνοια. Εδώ γίνονται παρεξηγήσεις για το τίποτα. Οπότε εφήρμοσα το...ρητό "καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς". Κι έφαγα το...κουτόχορτό μου :P

επρεπε να είχες σχολιάσει! εγώ θα το απολάμβανα πάντως!

ισχύει τάσσο, σε ένα φόρουμ που ψάχνουμε όλοι συμπαράσταση και είμαστε ήδη ιδιαίτερα ευαίσθητοι,καλύτερα να αποφεύγονται οι διαξιφισμοί. αλλά τι κρίμα! γιατί κάποια στιγμή η συζήτηση γύρω από τις διατροφές κ την άσκηση αρχίζει να γίνεται μονότονη. όχι οτι βαριέμαι το φόρουμ το κάθε άλλο , ίσα ίσα που μου έχει γίνει κ εξάρτηση.

Senior Member
    Jellyfish πορτοκαλάκι είναι, φάτο

από το πρωί μαλώνω με μία έγγυο περιστέρα!
    θα με περάσετε για χαζή,αν δν με έχετε περάσει ήδη, αλλά δν ξέρω τι να κάνω!
    χθες και προχθές που έλειπα αρκετές ώρες από το σπίτι, γέμισε το μπαλκόνι μου με κλαδιά κ σήμερα τσουκου τσούκου ρίχνει ανά 5λεπτο κ λίγα.
    επειδή το σημείο είναι ακριβώς μπροστά στην μπαλκονόπορτα, αποφάσισα να μετακινήσω τα κλαδιά της λίγο πιο κάτω στο μπαλκόνι στην γωνία(μην φανταστείτε καμιά μπαλκονάρα)
    μετά στεναχωρήθηκα γιατί λέω της χάλασα τα σχέδια ανέγερσης αλλά κεγώ πως θα αερίζω? κ άμα έχουν τίποτα ασθένειες αυτά τα πουλιά?(δν ξέρω από αυτά λέω χαζά?)
    μετά πάλι θύμωσα μαζί της γιατί ενώ είδε τα κλαδιά που τα πήγα πιο κάτω,συνεχίζει να τα ρίχνει στο ίδιο σημείο.
    ατιμη. τι να κάνω με την περιστέρα???????????????????να την υιοθετήσω?

α τώρα σε απευθείας σύνδεση με περιστέρα κ μπαλκόνι, μάλλον την βόλεψε που της μάζεψα τα κλαδιά σε ένα σημείο, τώρα κάνει μελέτη να στείσει την φωλιά ακριβώς πάνω από την μπαλκονόπορτα, άτιμη.

Senior Member
    Αχ.. να δεις που εινια μια σιχαμένη τεμπέλα δεκαοχτούρα...
    Αυτά τα πουλιά δε στήνουν φωλιά.. Κάνουν ότι στηνουν... κι όταν γεννιούνται τα πουλάκια τους σκοτώνονται γιατί οι μανάδες τους κάναν το σπίτι όπου να' ναι όπου να' ναι... Και για του λόγου του αληθές δες κι αυτό: http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=8318

Δεν ξέρω.. Μες τη μέση είναι επικίνδυνο και για τα πουλάκια και για σενα.. Γιατί θα γεμίσει κουτσουλιά και κακό και επίσης κι εσύ να προσέχεις κάποιος φίλος συγγενής άντρας θα παει να βγει στο μπαλκόνι να κάνει ένα τσιγάρο και θα τα τσαλαπατήσει...

Senior Member
    Μαντάμ συγγνώμη που θα γίνω κυνική αλλά καλύτερα να την απομακρύνεις. Φέρουν μολυσματικές νόσους και επίσης, συνήθως τα μικρά τους πεθαίνουν λίγες μέρες μετά και θα πρέπει να τα πάρεις εσύ να τα πετάξεις, το έχω κάνει και είναι φοβερά αηδιαστικό..

αχ δίκιο έχετε, δεκαοχτούρα είναι, μόλις με ενημέρωσε για την καταγωγή της ο σύζυγος, κ πάει να στήσει την φωλιά της στo ενδιάμεσο από τις τέντες. μπλιααααα

Senior Member
    Originally posted by Μαντάμ σου σου
    αχ δίκιο έχετε, δεκαοχτούρα είναι, μόλις με ενημέρωσε για την καταγωγή της ο σύζυγος, κ πάει να στήσει την φωλιά της στo ενδιάμεσο από τις τέντες. μπλιααααα
    Κάνε κάτι δραστικό, η βρωμιά που θα προκαλεί είναι φοβερή. Ρίξε νερό, χτύπησε στο σημείο, αυτή δε θα φύγει. Εγώ την είχα καιρό, γέννησε πάνω από μήνα προσπαθούσε να μάθει τα μικρά να πετάνε και τελικά και τα δύο πέθαναν και τα πετάξαμε και η μάνα ερχόταν καιρό εχθρικά στο μπαλκόνι, έκανε φασαρία διάφορα, κάνε κάτι να το αντιμετωπίσεις όσο είναι νωρίς.

Senior Member
    Χαζοπούλια είναι...
    Εγώ θυμάμαι στο πατρικό μου απο έξω είχε δέντρα και πηγαίναν στις διχάλες αφήναν δυο κλαδιά και το θεωρούσαν καταπληκτική φωλιά για να αφήσουν τα αβγά τους.. Διάβαζα για τις πανελλήνιες κι έκλαιγα για τα πουλάκια που έβλεπα κάθε μέρα στριμωγμένα να πέφτουν από τα κλαδιά και κατέληγαν μεζές για τις γάτες...

Ποιος τους φταίει που δεν προσέχουν τα μικρά τους...
    Αν στο βασίλειο των ζώων υπήρχε κοινωνικός λειτουργούς θα εκρινε τις δεκαοχτούρες ακατάλληλες για μάνες...
    Γκαραντί...