Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 372
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 372 of 387 FirstFirst ... 272322362370371372373374382 ... LastLast
Results 5,566 to 5,580 of 5791
    Senior Member
    Εκτός αυτού, μπορεί να είναι κάποιος αδύνατος και κάποια στιγμή στην ζωή του είτε επειδή γουστάρει είτε επειδή απέκτησε κάποιο πρόβλημα υγείας, να πήρε κιλά.. Τι σημαίνει; Ότι ο σύντροφός σου θα σε αφήσει επειδή άλλαξες;; Τέτοιους τύπους τους απορρίπτω πρώτη.

Δεν εχω καθολου καλη διαθεση τελευταια... Ισως απο οταν επεσε το φορουμ...
    Νομιζω οτι δειλα δειλα αρχιζει να ξαναεμφανιζεται η ακατανικητη θεληση να παχυνω και φοβαμαι οτι θα λυγισω.
    Σημερα ετρωγα ολη μερα.... Υγειινα και καλα , αλλα και παλι πολλα.
    Μακαρι να μην κρατησει πολυ... :sniffle:

έλα βρε παιδί μου τόσα κιλά έχεις χάσει! κάνε ένα τάιμ άουτ! κάτσε λίγο στο πάγκο. δν πιστεύω να είσαι ολυμπιακός?μία είναι η ομάδα στο μπάσκετ και αυτή είναι ο Άρης.

Ολυμπιακός είμαι σουσουδίνι !! Αλλά ντάξει, για σένα μπορώ να βάλω στο 2ο βάθρο τον Άρη,γιατί αγαπάμε αρειανούςςςςς !!! :bouncy:

Senior Member
    Κι εγώ έχασα λίγο τον μπούσουλα κοκκινοσκουφίτσα, ευτυχώς όχι με υπερφαγικά...
    Άρχισα όμως να μην τρώω αυτά που πρέπει και να μένω νηστικιά και να μην περπατάω...
    Κι αυτό καλό δεν έιναι...
    Αλλά θα μπούμε σε μια σειρά και πάλι, ε;

I hope so...! :love:

Senior Member
    Φυσικά και θα μπούμε.. Δεν είμαστε ρομπότ, ούτε όλες οι μέρες είναι ίδιες.. Κ εγώ χθες τσίμπησα, αλλά σήμερα συνεχίζω το πρόγραμμά μου.. Δε γίνεται αλλιώς!!

Originally posted by marulenia
    Κι εγώ έχασα λίγο τον μπούσουλα κοκκινοσκουφίτσα, ευτυχώς όχι με υπερφαγικά...
    Άρχισα όμως να μην τρώω αυτά που πρέπει και να μένω νηστικιά και να μην περπατάω...
    Κι αυτό καλό δεν έιναι...
    Αλλά θα μπούμε σε μια σειρά και πάλι, ε;
    κοίτα μπορεί να μην έχεις κ πολύ χρόνο.απότι βλέπω κάνεις πράματα,άλλοτε οικογενειακά άλλοτε με φίλους. λογικό είναι. εγώ περπατάω γιατί δν έχω τι άλλο να κάνω κ δν θέλω να μένω μόνη σπίτι όταν λείπει κ ο συ. κοινωνικά έχω πιάσει πάτο. δν χωνεύω τα άντερά μου κ αν δν με πάρουν εγώ δν παίρνω κανέναν για να δω. τουλάχιστον τώρα σηκώνω τηλέφωνο, πιο παλιά έκανα τον ψόφιο κοριό. και τρώω συνέχεια από την πλήξη. όλα μου φαίνονται άνευ σημασίας και ουσίας.
    το ευ ζην δν ξεκινάει κ σταματάει στην διατροφή κ στην γυμναστική. πρώτα ξεκινάει απτο να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας ,με τους άλλους. να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν.έτσι νομίζω. δν ξέρω

Senior Member
    Originally posted by Μαντάμ σου σου
    κοινωνικά έχω πιάσει πάτο. δν χωνεύω τα άντερά μου κ αν δν με πάρουν εγώ δν παίρνω κανέναν για να δω. τουλάχιστον τώρα σηκώνω τηλέφωνο, πιο παλιά έκανα τον ψόφιο κοριό.
    Τι πράγμα κι αυτό με το χώσιμο στη σπηλιά...
    Αυτό με το τηλέφωνο το κάνω κι εγώ όταν είμαι στην χωμένη στην τρύπα μου...
    Το βλέπω να δονείται και μου φαίνεται αβάσταχτο να το σηκώσω...

Σήμερα ήμουν στεναχωρημένη για κάποιους λόγους και μισή ώρα αφού έφαγα το απογευματινό μου (1 πορτοκάλι) πεινούσα πάλι. Αναγνώρισα ότι ήταν συναισθηματική πείνα και έτσι δεν έφαγα κάτι.
    Κοιμήθηκα 2 ώρες και μου πέρασε.
    Χαίρομαι πολύ που πια δεν ενδίδω στην συναισθηματική μου πείνα.
    Ελπίζω σύντομα να μην κάνει καν την εμφάνισή της.

σήμερα ζυγίστηκα, και παρ όλο που έφαγα σα γουρούνα όλο το πάσχα, είδα ότι είμαι στα 60 κιλά. δηλαδή όλο το πάσχα πήρα 1 κιλό. κι διερρωτόμαι: υπάρχει περίπτωση να είχε κολλήσει η ζυγαριά και να μην έχανα λόγω του ότι είχε πάθει σοκ ο οργανισμός μου από τη στέρηση?
    δεν είχα ξανακάνει δίαιτα τόσο αυστηρή και για τόσο πολύ καιρό...

Originally posted by Tassos67i
    ...δουλεια δεν ειχε ο διαβολος...
    ..και τελικα νοιωθω δικαιωμενος για αλλη μια φορα για την αποψη μου οτι η μορφωση δεν φτανει για κανει τον "Ανθρωπο"...σα να ντυνεις με Armani ενα σκιαχτρο.Και παλι σκιαχτρο θα ειναι.Αλλα φτιασιδωμενο.Και τιποτα αλλο.
    ...κι αλοιμονο στους ατυχους "απιστους" που θα αναλαβουν αρτι αναγεννηθεντες "χριστιανοι" να τους οδηγησουν στο ενα και μοναδικο φως της αληθειας...
    Αλληλουια.
    Πόσο δίκιο έχεις! :thumbup:

Τάσο καλησπέρα!
    Θα πω (για ακόμη μια φορά) ότι υποκλίνομαι στον τρόπο που γράφεις!
    Έτσι απλά.

Γι' αυτό πάντα λέω ότι είμαι πολύ ευγνώμων που έχω την δυνατότητα και κάνω την ποιοτική διατροφή που κάνω...
    Σ' αυτό ακριβώς αναφέρομαι.

Οι άχρηστοι επεξεργασμένοι υδατάνθρακες μπορεί να είναι μιά επιλογή από ανθρώπους που έχουνε, γιατί απλά είναι εθισμένοι σ' αυτούς (λόγω συναισθηματικής υπερφαγίας ή οτιδήποτε), αλλά δυστυχώς είναι η μοναδική επιλογή σε ανθρώπους που δεν έχουνε, γιατί είναι τα μόνα τρόφιμα που μπορούν να πάρουν.

Έτσι προκύπτει και το γνωστό... "η παχυσαρκία είναι ασθένεια των φτωχών".

Εύχομαι ο Θεός (αν υπάρχει, που δεν το κόβω) να δίνει δύναμη στους ανθρώπους όπως αυτούς που ανέφερες Τάσο.

Νομίζω ότι λάθος εποχή διάλεξα να χάσω τα κιλά...
    Έτσι όπως κόβω τις εξελίξεις στην Ελλάδα, ίσως αυτά τα 50 κιλά που έχασα να μου ήταν χρήσιμα το διάστημα που θ' ακολουθήσει!...