Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 373
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 373 of 387 FirstFirst ... 273323363371372373374375383 ... LastLast
Results 5,581 to 5,595 of 5791
    Μαντζουράνα μου, αν υπάρχει θεός, πιστεύω ότι είναι τυφλός, άδικος και ένθερμος υποστηρικτής του κοινωνικού (και όχι μόνο) ρατσισμού. Συγνώμη αν προσβάλλω ή φέρνω σε αμηχανία και εκνευρισμό άτομα διαφορετικών πιστεύω, αλλά... πείτε με ουτοπίστρια, πείτε με φαντασμένη και ανώριμη, αλλά αυτός δεν είναι κόσμος κάτω από την εξουσία θεού. Δαίμονα ίσως. Κανένας θεός, ούτε ο ''θεός τιμωρός'' των διαφόρων θρησκειών, δε θα ακολουθούσε τέτοια ''πολιτική''...
    Αν υπάρχει, εύχομαι να βρει σύντομα το φως του...
    Αν δεν υπάρχει, εύχομαι να ξυπνήσουμε εμείς από το λήθαργο...

Senior Member
    Εγώ πάλι σκέφτομαι ότι έχω φάει μαζεμένα αυτό το σαββατοκύριακο ό,τι βλαβερό έχω κόψει τους τελευταίους μήνες... Υπερφαγικά με τη δικαιολογία των πολιτικών εξελίξεων δεν περίμενα από τον εαυτό μου να κάνει... Μέχρι κι αναψυκτικά ήπια που ποτέ δε μου άρεσαν.

σας πληροφορώ οτι υπάρχει Θεός και μάλιστα είναι έλληνας. όλα καλά. εγώ έχω δύο νταμιτζάνες τσίπουρο .την βγάζω μέχρι το χειμώνα. μη βλέπετε ειδήσεις. θα μας αποτρελάνουν. μας έχουν που μας έχουν κάνει το μυαλό πελτέ. φτάνει άλλο.

Σκέφτομαι αν ποτέ θα καταφέρω να απαλλαχτω από την εξάρτηση μου από το φαγητό! Νιώθω απαίσια... Νιώθω μόνη μου... Νιώθω ότι τζάμπα τα λεφτά σε ψυχολογους, διαιτολογους... Δεν αντέχω άλλο. Δεν προχωράει τίποτα στη ζωή μου εξαιτίας του κωλοφαγητου! Βαρέθηκα πια

Senior Member
    ποοοοσο σε καταλαβαινω και εγω ακριβως τα ιδια σκεπτομαι!!!!!!

απο αυριο λεω να το παλεψω ομως σοβαρα......

Και εγώ σήμερα έφαγα πολύ (μέχρι στιγμής) και φοβάμαι ότι οφείλεται σε ανασφάλεια με την γενικότερη κατάσταση.
    Πφ!
    Πού είναι η αισιοδοξία μου;
    Αυτές τις μέρες μια την βρίσκω μια την χάνω...

Originally posted by Tassos67i
    Χρειάζεσαι να νοιώθεις αισιοδοξία ή κάποιο θετικό συναίσθημα για να τρως σωστά ή τουλάχιστον να μην ξεφεύγεις ;!
    Σωστή η παρατήρησή σου!
    Αν όμως έτρωγα σωστά μόνο όταν αισθανόμουν αισιόδοξη,
    τον τελευταίο χρόνο θα είχα κάνει πολλά υπερφαγικά!

Τελικά έτσι όπως το κόβω το σημερινό δεν ξέφυγα τόσο... απλά έφαγα πολύ το μεσημέρι.
    Δεν έφαγα βλακείες, όμως έφαγα πραγματικά πολύ, σε σημείο που ένιωσα ενόχληση στο στομάχι.
    Αυτό μάλλον ήταν ένα μίνι υπερφαγικό. Προσπαθώ να βρω την αιτία του και υποθέτω λόγω της γενικότερης κατάστασης.
    Μπορεί βέβαια να είναι επειδή σε κάποιες μέρες θα είναι οι ιδιαίτερες μέρες του μήνα...

Έχω λίγο κουραστεί να ψάχνω να βρίσκω τους λόγους για τους οποίους μπορεί να φάω παραπάνω, όμως πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο.

ήθελα να γίνω καυστική σαν κ σένα...

γιατί σε πείραξε το σχολιάκι μου; δν τα ακούς εκεί που πας στα ΑΤΜ; γιατί εγώ όλο τέτοια ακούω μαζί με άλλα σχόλια τύπου 'δν υπάρχει Θεός κτλ κτλ'

ότι κ να λέμε ,τον Ιανουάριο κρίθηκε ο κόσμος για τις επιλογές του και θα κριθεί κ την Κυριακή.

Senior Member
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΟΛΟΙ??! (αυτο σκεφτομαι) :P

Καλησπέρα σας!

Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ότι τρώω πολύ.
    Έχω αυξημένη όρεξη, και επειδή δεν θέλω να φτάσω στο σημείο να πεινάω, τρώω.
    Μετά από αρκετή σκέψη, απέκλεισα την πιθανότητα να έχω συναισθηματική υπερφαγία.
    Η πείνα μου είναι οργανική.
    Εκεί που έτρωγα κάθε 3-4 ώρες, τώρα τρώω κάθε 2 ώρες.

Πριν λίγο, έβαλα να φάω 2 αγγούρια, και ένα κοντινό μου πρόσωπο με ρώτησε με έντονο ύφος:
    "Πάλι θα φας; Σ' έχει πιάσει βουλιμία;"
    Ένιωσα άσχημα. Σαν να ήμουν και πάλι 135 κιλά και να ετοιμαζόμουν να φάω την τρίτη σοκολάτα...

Είναι λογικό να τρώω τόσο;
    Έχω πάνω από 2 βδομάδες καθυστέρηση στην περίοδο. Μήπως ευθύνεται αυτό για την αυξημένη όρεξη;
    Και αν ναι, είναι καλό να τρώω παραπάνω μέχρι να χορτάσω ή να καταπιεστώ και να τρώω πιο φυσιολογικές ποσότητες;
    Έχω προβληματιστεί.

Senior Member
    Καλησπέρα Μαντζουράνα!!
    Να μη καταπιεστείς καθόλου!! Το ίδιο έπαθα κ εγώ όσο έφτανα σε νορμαλ βάρος καμιά σχέση με την όρεξη που είχα πριν. Μπορεί να ευθύνεται κ η καθυστέρηση που έχεις, μπορεί κ να κάνεις περισσότερες καύσεις άρα να χρειάζεται το σώμα σου πιο πολλή ενέργεια, μπορεί να προσαρμόστηκε κ το σώμα σου στις ποσότητες που έτρωγες τόσο καιρό κ ήταν κυρίως φρουτολαχανικά κ να ψάχνει μια πιο πλήρης τροφή (τσιτσί με άλλα λόγια :P )
    Να μην ακούς κανένα που χώνεται εκεί που δεν τον σπέρνουν, ήμαρτον αγγούρια έφαγες!!
    Keep up the good work και μην άγχεσαι το σώμα σου ξέρει τι θέλει, φρόντισε απλά να συνεχίσεις να το ακούς

Senior Member
    Κατ αρχήν, το σχόλιο του γνωστού σου ηταν ατυχές, μη δινεις σημασία κ μην κανεις ατυχείς συνειρμούς. Εαν τρως καθε δυο ωρες υγιεινά πραγματα, τοτε δεν υπαρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Κορίτσια καλημέρα!
    Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
    Κι εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο είναι ν' ακούω και να σέβομαι το σώμα μου!
    Κι αφού είμαι σίγουρη ότι η πείνα είναι οργανική, να τρώω μέχρι να χορτάσω!

Pink, μάλλον έχεις δίκιο... Καλό θα ήταν να προσθέσω περισσότερη πρωτείνη στην διατροφή μου, που χορταίνει καλύτερα!
    Χαίρομαι που και εσύ παρατήρησες αύξηση της όρεξης όσο μειώνονταν τα κιλά. Το ίδιο μου έχει πει και ο Τάσος. Δεν είμαι η μόνη!

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλους μετά από μήνες! Χαίρομαι που εντοπίζω κάποια παλιά αγαπημένα πρόσωπα και που αρκετοί πάνε πολύ καλά με μια γρήγορη ματιά. Σε μια σπάνια πια μέρα σήμερα που έχω τη χαρά και τη πολυτέλεια να χαζεύω στο ιντερνετ καθώς επέστρεψα από διακοπές αλλά ακόμα δε γύρισα στο γραφεία, είδα το bookmark που είναι ακόμα σε περίοπτη θέση του browser και κάτι με οδήγησε να κλικάρω. Και μόνο που το έκανα αισθάνθηκα πολύ ευχάριστα, αυτό το φόρουμ και τα μέλη του μου έχουν προσφέρει τόσα πολλά... παρά την αποχή αισθάνομαι πολύ οικεία εδώ, σα να μιλάω σε παλιούς φίλους...

Εγω έχω χαθεί κυρίως γιατί δεν έχω και πολλά να γράψω για μένα αλλά και γιατί ο,τι έχω να προσφέρω είναι εν πολλοίς καταγεγγραμμένο(και καταχωνιασμένο βεβαίως βεβαίως αλλά αν θέλει κάποιος τα βρίσκει αυτά κι εδώ κι αλλού). Γενικά δεν ασχολούμαι με το σώμα και τη διατροφή μου όπως και όσο θα ήθελα, καταφέρνω όμως να διατηρώ το βάρος μου με μια ιδιότυπη διαχείριση που με τρομάζει μεν, δουλευει δε. Η όψη μου είναι ελαφρά χειρότερη από ένα χρόνο περίπου πριν λόγω μείωσης στην άσκηση μου...αυτό με τσαντίζει.

Για ακόμα μια φορά είμαι στη φάση να ψάχνομαι για κοιλιοπλαστική, έχω και μια σύντροφο πλέον να με στηρίζει στη πρόθεση μου οπότε ίσως να αυξάνονται λίγο οι πιθανότητες να προχωρήσω. Κάθε Σεπτέμβρη τα ίδια, ανέκδοτο έχω καταντήσει...

Φιλιά και χαιρετισμούς σε όλους τους παλιούς, όσοι προσπαθείτε ακόμα θα τον βρείτε το τρόπο! Aloha στους νέους συνοδοιπόρους, ποιός ξέρει αν αρχίσω να παρακολουθω ξανά, έστω και περιστασιακά, το φόρουμ θα έχω τη τύχη να γνωρίσω καλύτερα και κάποιους από εσάς.

Senior Member
    Φίλιππε, ειναι ευχάριστα τα νεα σου! Μπραβο που καταφέρνεις να διατηρείς το βάρος σου για τοσο μεγάλο χρονικό διαστημα! Πραγματικός άθλος!! Κ το κυριότερο ειναι οτι εχεις συνοδοιπόρο στην ζωη, κ στις αποφάσεις που θα παρεις! Ευχομαι να σου πανε ολα καλα!