Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 375
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 375 of 387 FirstFirst ... 275325365373374375376377385 ... LastLast
Results 5,611 to 5,625 of 5791
    Senior Member
    Tassos Καλησπερα.

Αντιθετως εγω δεν αναγνωριζω την χοντρη κυρια που βλεπω ξαφνικα στον καθρεφτη. Ξερω πως ειμαι μεσα αιχμαλωτη. Σπανια κοιταζομουν στον καθρεφτη. Οταν ημουν νεα δεν ηξερα οτι ημουν ομορφη γιατι δεν ημουν κοκκετα, δεν ασχολουμουν με ντυσιμο κοσμηματα ρουχα κ.λ.π. Δεν ειχα και οικονομικη ανεση και επισης με ενδιεφεραν οι σπουδες, τα πολιτικα (ημουν πρωτοετης οταν επεσε η χουντα), ετσι ποτε δεν ειχα λεπτομερη εικονα του εαυτου μου. Τωρα δεν κοιταζω καθολου ουτε καν σε τζαμαριες οταν περπατω. Ξερω ποια ειμαι, αλλα κανεις δεν με βλεπει. Συγγνωμη που παρεξηγησα αυτα που εγραψες, δεν χρειαζονται εκθεσεις. Καλη συνεχεια.

Senior Member
    Originally posted by tomorrow
    Οταν ημουν νεα δεν ηξερα οτι ημουν ομορφη
    Ναι ρε γμτ! Τι μλκ κι αυτό...

Στα νιάτα μου κι εγώ μια χαρά παιδί ήμουν αλλά γεμάτος κόμπλεξ δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Με κουσούρια, δεν λέω, αλλά εν τω συνόλω και λάμποντας μέσα στα νιάτα και στην φρεσκαδούρα... κουκλάκι ζωγραφιστό!!!

Τώρα μάλλον αποκομπλεξαρίστηκα γιατί όταν κοιτιέμαι στον καθρέφτη λέω πιο συχνά "ε για την ηλικία σου καλός είσαι" παρά "Παναγιά μου τι γηρασμένο και κρεμασμένο βόδι είσαι..."
    Βασικά έχω πιο σημαντικά θέματα για να "την λέω στον εαυτό μου" οπότε μάλλον δεν πολυεστιάζω στην εμφάνιση μου για να με μαστιγώνω ...νομίζω.

Senior Member
    Επίσης σκέφτομαι ότι είμαι σαν τον καλικάντζαρο... όλο τον χρόνο καταπιέζω τις επιθυμίες μου για μασαμπούκες και ψιλοκρατιέμαι στα κιλά μου, τα Χριστούγεννα παίρνω (πρέπει να έφτασα και τα 85 αλλά δεν ζυγίζομαι για να μην σοκαριστώ).

Θα κάνω κάτι δραστικό. Μπάνιο με αιθέριο έλαιο γκλινγκ γκλανγκ που είναι αδυνατιστικό, λιποδιαλυτικό και συσφικτικό. Και θα ρίξω 1 λίτρο έλαιο για να με πιάσει καλά... Και 2 κιλά αλάτι Ιμαλαΐων. Να βγω απ την μπανιέρα με ΒΜΙ 22. Θα πασαλειφτώ με τίποτα φύκια και λάσπες Νεκράς Θάλασσας, θα τυλιχτώ με σελοφάν και θα κάτσω κάτω απ τις κουβέρτες 7 μερόνυχτα να ονειρεύομαι ότι η ζωή μου δεν είναι αυτή που ζω, αλλά μια άλλη, πολύ πολύ καλύτερη...

Senior Member
    Originally posted by baklavas
    Επίσης σκέφτομαι ότι είμαι σαν τον καλικάντζαρο... όλο τον χρόνο καταπιέζω τις επιθυμίες μου για μασαμπούκες και ψιλοκρατιέμαι στα κιλά μου, τα Χριστούγεννα παίρνω (πρέπει να έφτασα και τα 85 αλλά δεν ζυγίζομαι για να μην σοκαριστώ).

Θα κάνω κάτι δραστικό. Μπάνιο με αιθέριο έλαιο γκλινγκ γκλανγκ που είναι αδυνατιστικό, λιποδιαλυτικό και συσφικτικό. Και θα ρίξω 1 λίτρο έλαιο για να με πιάσει καλά... Και 2 κιλά αλάτι Ιμαλαΐων. Να βγω απ την μπανιέρα με ΒΜΙ 22. Θα πασαλειφτώ με τίποτα φύκια και λάσπες Νεκράς Θάλασσας, θα τυλιχτώ με σελοφάν και θα κάτσω κάτω απ τις κουβέρτες 7 μερόνυχτα να ονειρεύομαι ότι η ζωή μου δεν είναι αυτή που ζω, αλλά μια άλλη, πολύ πολύ καλύτερη...
    Τα περισσοτερα ειναι πολυ δελεαστικα, μονο το σελοφαν με πνιγει λιγο. Δεν υπαρχουν μαγικα ραβδακια baklavas, δυστυχως για κανενα προβλημα. Αλλα εκεινο που με κραταει συνεχεια στη διαιτα μου, ειναι οι φωτογραφιες απο το αλλο topic ολων σας. Στα <παχια> σου φαινοσουν μεγαλυτερος και στην Φωτο που εχεις αδυνατισει φαινεσαι νεοτερος, εστω και χωρις κεφαλι. ειναι ωραιοι οι καλικαντζαροι. Κακα πνευματα και ζωηρα. Κι ολο το χρονο μεσα στο υπογειο. Τα καημενα. Καλημερα σε ολους

Senior Member
    Originally posted by baklavas
    Originally posted by tomorrow
    Οταν ημουν νεα δεν ηξερα οτι ημουν ομορφη
    Ναι ρε γμτ! Τι μλκ κι αυτό...

Στα νιάτα μου κι εγώ μια χαρά παιδί ήμουν αλλά γεμάτος κόμπλεξ δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Με κουσούρια, δεν λέω, αλλά εν τω συνόλω και λάμποντας μέσα στα νιάτα και στην φρεσκαδούρα... κουκλάκι ζωγραφιστό!!!
    Ξεχασα το καλυτερο

Junior Member
    Υπάρχει άραγε ζωή μετά τη διατροφική διαταραχή...

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι ο πρωην μου προχωραει και εγω οχι... Οταν δενομαι δεν μπορω να αποσυνδεθω ευκολα... Νιωθω οτι δεν θα βρω ποτε τον ανθρωπο μου και, ειλικρινα, ποναω τοσο πολυ σημερα...

Senior Member
    Originally posted by afratoulini90
    Σκεφτομαι οτι ο πρωην μου προχωραει και εγω οχι... Οταν δενομαι δεν μπορω να αποσυνδεθω ευκολα... Νιωθω οτι δεν θα βρω ποτε τον ανθρωπο μου και, ειλικρινα, ποναω τοσο πολυ σημερα...
    Αφρατουλίνι, πωω, ακριβώς την ίδια σκέψη έχω και εγώ σήμερα!

Senior Member
    Αν πεταχτει η δεκαεννιαχρονη και πει οτι νιωθει το ιδιο πιανεται???? Πιστευω το προκαλουμε και εμεις. Οταν δεν νιωθουμε καλα με τον εαυτο μας και δεν πιστευουμε σε εμας, οπου και να παμε και να βγουμε δεν νομιζω οτι θα εχουμε σωστη δοση πιστης μεσα μας για να προσελκυσουμε καποιον. Μου κανει εντυπωση που υπαρχουν κοπελες χωρις κατι ετσι εκλεπτυσμενο, που υστερουν σε θεμα χαρακτηρα, ψυχικης ευγενειας, εσωτερικων αναζητησεων και γενικα εχουν καπως πιο ''φτωχο'' εσωτερικο κοσμο σε σχεση με αλλες, αλλα εχουν ταλεντο στο να προβαλλονται και πχ το ενα προσον να το κανουν να φαινεται σαν 1000 κ αλλες τα 1000 να τα κανουν να φαινονται μονο 1 επειδη απλα δεν εχουν πιστη κ αυτοεκτιμηση. Νομιζω , εαν οχι ειμαι σιγουρη, φταιει κατα 99.9% αυτο!

Senior Member
    "Η ανάγκη να έχεις πάντα δίκιο, σφραγίδα ενός χυδαίου πνεύματος."
    Albert Camus

Αυτό σκέφτομαι τώρα.

Senior Member
    Δίαιτα των μονάδων και πράσινα άλογα: Αυτό σκέφτομαι τώρα...

Η κολλητή μου κι όλη της η οικογένεια αποφάσισαν να κάνουν αυτή τη διατροφή γιατί τη βρήκαν πολύ πετυχημένη...
    Βγαίνουμε και συζητάμε πόσες μονάδες έχει το ένα και το άλλο
    Μία ψύχωση και δεν είναι καν δική μου επιλογή...
    Και μου μπαίνουν ιδέες...
    Και δε θέλω να μου μπαίνουν ιδέες...
    Μα δουλεύει.. Μα δες τους.. Μα χάνουν...

Και πράσινα άλογα, έξω από μένα και μακριά η δίαιτα των μονάδων και η κάθε δίαιτα.
    Φτου φτου φτου κακά
    Στα όρη στα άγρια βουνά
    Αυτό σκέφτομαι τώρα

Senior Member
    Κ εγω χαιρομαι ποθ επιτελους ξεκινησα ξανα, αλλα ακομα δυσκολευομαι να συνηθισω τις ποσοτητες αυτες κ πειναω πολυ, ειδικα το βραδυ...

Senior Member
    Τι σκεφτομαι τωρα χμμμμμμ οτι μου λειπει υπνος!!!!!!! Θελω να πεσω να κοιμηθω ενα βραδυ αδιακοπα για 7 ωρες. Αυτο.

Senior Member
    Πώς στο καλό να το πάρω απόφαση; τι χρειάζομαι;

:sniffle: