Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 383
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 383 of 387 FirstFirst ... 283333373381382383384385 ... LastLast
Results 5,731 to 5,745 of 5791
    Senior Member
    Originally posted by Dulcinea del Toboso
    Για να είμαι κ εντος θεματος, σκέφτομαι οτι πρεπει να διαβασω κ βαριέμαι απιστευτα, σκέφτομαι αν θα φάω μακαρόνια ή οχι, κ τι δώρο να παρω σε μια φιλη μ π γιορτάζει. Η συγκεκριμενη διαβάζει πολυ αστυνομικα μυθιστορήματα, ειχα δει ενα καλο στα Public γυρω στα 6 ευρω, ισως ειναι φθηνό? δν ξερω.. αλλα δν θελω να παιρνω συνεχεια κολονιες και ρουχα
    Βιβλίο!!!!!! Και ας είναι και φθηνό!!!! Το καλύτερο δώρο. :starhit:

Senior Member
    Και εγω βιβλίο ψηφίζω!!!!

Σκέφτομαι οτι επιτέλους πρέπει να αλλάξω κάποια πράγματα . Είμαι σε καλο δρόμο ...Νομίζω...
    Σκέφτομαι πως θα πρέπει να παψω να δειλιαζω να παίρνω ρίσκα να ξεκουνηθω απο τη βολή μου απο τη συνήθεια και τη σιγουριά κι ας κάνω και λάθος ... Κι ας απογοητευτω ... Ολα μεσα στη ζωη ειναι !!!
    Ωραία τα λεω άντε να τα κάνω και πράξη !!!!Επιτέλους !!!

Senior Member
    Φτιαχνω μια λιστα με πραγματα που θελω να κανω αν φτασω σε συγκεκριμενα κιλα.
    Σκεφτομαι οτι στα 70 θα παω για ενα καλο κουρεμα, στα 69 για μια περιποιηση προσωπου ή μασαζ και στα 68 θα παω εκδρομη.
    Αραγε θα τα καταφερω ??? Αναμενουμε...

Senior Member
    Χαχαχαχα!! Κιλό και στόχος? Τέλειο!!

Senior Member
    Ειπα να μου δωσω ισχυρα κινητρα χαχχαχαχαχαχα

Senior Member
    Δε θελω να σκεφτομαι, θελω μονο να δω ποτε θα αδιαθετησω για να σωσω να αρχισω γυμναστηριο μετα.
    Βρε κοριτσια πως ανοιγεις το ημερολογιο σε ενα λογαριασμο gmail? εννοειται ξερω το ονομα και τον κωδικο αλλα λειπει ο αντρας μου ταξιδι και δεν ξερω να δω. Και τα σημειωνει εκεινος...τις περιοδους μου κτλ

Senior Member

Originally posted by afratoulini90
    Φτιαχνω μια λιστα με πραγματα που θελω να κανω αν φτασω σε συγκεκριμενα κιλα.
    Σκεφτομαι οτι στα 70 θα παω για ενα καλο κουρεμα, στα 69 για μια περιποιηση προσωπου ή μασαζ και στα 68 θα παω εκδρομη.
    Αραγε θα τα καταφερω ??? Αναμενουμε...
    αφρατουλίνι μια φορά ζούμε! κάνε αυτήν την λίστα "to do list" και κάνε τα όλα αυτά χωρίς να περιμένεις να χάσεις κιλά! θα βελτιωθεί η διάθεσή σου κ αυτό θα σε βοηθήσει να φτάσεις στο ζητουμενο ,να χάσεις βάρος. μη ξεχνάς οτι η καλή διάθεση βοηθάει στο να μένουμε προσηλωμένοι στον στόχο.

Senior Member
    Προχθες βγηκα βολτα και περιμενα τις φιλες μου στον ηλεκτρικο... Και ειδα ενα ζευγάρι εναν ανδρα ομορφο και γυμνασμενο με μια κοπελα με αρκετα παραπανω κιλα με πανεμορφο προσωπο και καταπληκτικη αυρα και δεν χορταινα να κοιταζω πως την κοιτουσε και πως την αγγιζε! Και ναι η θεωρια καταρρεει και οι χοντροι ειναι ωραιοι και μοιραιοι και ο, τι αλλο θες και ειναι απλα δερμα παραπανω και τιποτα αλλο. Και αν ξανα ακουσω γυρω μου απο γνωστους σχολια τυπου "εχω χοντρυνει και δε θα αρεσω" απο ανορεξικες, ηρθε το τελος τους.

Senior Member
    Ισχυει περπλ! Ασε που οι αφρατουλες τους πιο ωραιους αντρες εχουμε!!!! κι εγω αφρατη τον γνωρισα και αυτος αθλητης!

Senior Member
    Σκέφτομαι πως είναι απαίσιο να σου λένε συνέχεια όλοι "εχεις παχύνει και έχεις παχύνει, πρεπει να κανεις διαιτα"
    και οχι μονο μια φορα αλλα συνέχεια..
    σας έχει συμβει;
    λες και δεν το ξερουμε και μονοι μας.. το θεωρώ αγένεια κάπως, δεν μπορείς να το πεις αυτό ενώ δεν ξέρεις τι προβλήματα
    τραβάει ο άλλος αυτη τη στιγμή, τι αγχος μπορεί να έχει.. uzzled: τον κάνεις να νιώθει χειρότερα νομίζω..
    προσωπικά ποτέ δεν το έχω πει σε κάποιον..

Senior Member
    Αίλουρε και εμένα δε μου αρέσει, και ναι, το βρίσκω αγενές...
    Από την άλλη, κάτι τέτοια σχόλια αποτέλεσαν πέρυσι τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι
    και άρχισα να προσέχω τη διατροφή μου.

Επίσης, κάτι που εμένα με πείραξε πολύ (ίσως περισσότερο από το 'πάχυνες') ήταν η αντίδραση μιας καλή μου φίλης
    όταν έχασα 7 κιλά. Μου είπε: 'Δε φαίνεσαι καθόλου καλά', τη στιγμή που η διάθεση μου ήταν ανεβασμένη!
    Το βρίσκω πολύ άσχημο. Σαν να λες στον άλλο πως ασχήμυνε επειδή έχασε κιλά.
    Και η συγκεκριμένη ήταν και είναι πάντα αρκετά παχουλή, με εμένα να τη στηρίζω και ποτέ να μην την προσβάλλω.

Member
    :smug b:

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι μου λειπει ο πρωην μου...κι ας μη μου φερθηκε καλα στο τελος... Σκεφτομαι οτι μου λειπει η συντροφικοτητα, η τρυφεροτητα και ωρες ωρες νιωθω μονη μου... Με ριχνει ολο αυτο. Δεν ξέρω αν μου λείπει αλήθεια εκείνος ή το να ειμαι με καποιον.

Αλλα πριν λιγο αγορασα ενα μπουφαν νουμερο 10!!! Επεσα ενα νουμερο κ εστω για αυτο ειμαι χαρουμενη!

Senior Member
    Ειμαι πολυ απογοητευμένη με τον εαυτο μου. Ενα μηνα τηρουσα το πρόγραμμα τέλεια. Ειχα χάσει 3 %λιπος, πρωτοφανες για μένα.
    Εδω και 10 μερες εχω κανει 3 ή 4 υπερφαγικα. Ψωμια, σοκολατες, μπισκοτα....μερεντα. Πολυυυ μερεντα.
    Τί με εχει πιασει;
    Ενας μηνας και υγιεινη διατροφη και ξαφνικά σαμποταρω ολη αυτη τη προσπαθεια. Μονο τα λεφτά π εχω δωσει για να αγοραζω σωστα τρόφιμα, φτανουν.
    Ειμαι αρκετα στενοχωρημένη. Ξερω οτι τα αίτια ειναι βαθυτερα. Αλλά αυτη τη στιγμη δεν τη παλεύω...
    Νομιζα οτι αυτη τη φορά θα τα καταφερνα...αλλα βγηκα πάλι λαθος.