Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 52
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 52 of 387 FirstFirst ... 242505152535462102152 ... LastLast
Results 766 to 780 of 5791
    Αχ βρε Πωλινακι μου ευχομαι να γινει γρηγορα το χειρουργειο και να βρεις μια αλλη δουλεια,δεν αξιζει κοριτσακι μου να ζεις ετσι,ουτε εσυ ουτε ο Πριγκιππας σου,γιατι να εισαι σιγουρη πως καταλαβαινει τα παντα.Καλη δυναμη και το πρωι να μας πεις πολυ καλα νεα φιλακια!!!

Senior Member
    Βρε Πωλινα θύμασι τι σου έιπα; αν εσύ δεν τον αντέχεις άλλο δώσε τελεσίγραφο!Αφου φροντίσεις τα του διαβατηριου σου με το παιδί? Είσαι ολοκληρωμ΄ενη προσωπικοτητα και πες του τα ένα χεράκι! Ηρεμα και ωραια. Και ας αποφασίσει τι θέλει. Εσυ προχώρα για τον εαυτό σου και το παιδι σου μπροστά και αν θέλει να ακολουθήσει έχει καλώς ! Αλλιως αντε γεια! Είναι δύσκολο το ξέρω αλλά και το να τραννιεσαι μια ζωή ... είναι χειρότερο!
    Το πωί πιθανον να μπω στο τσατ. Δυναμη!!

Senior Member
    Καλημέρα Αδαμαντία μου, το ξέρω ότι τα καταλαβαίνει όλα.... Αλλοστε φένετε και από αυτά που μου λέει!!!

Καλημέρα Γιάννα μου, και βέβαια θυμάμαι καλή μου.... το διαβατήριο με το μωρό είναι είδη κανονισμένο εδώ και 1μιση χρόνο!!!! Οσο για το τελεσίγραφο, είπα να περιμένω, να μου φύγει το άνχος με το χειρουργείο, να έχω ένα πιο ξεκάθαρο μυαλό και μετά να ξεκινήσω με τα υπόλοιπα (δουλιά, τελεσίγραφο, συνεχίζω την ζωή μου σαν να μην υπάρχει μέσα σε αυτήν). Θα πάω Νοσοκομείο σήμερα καλή μου, και έτσι υπολόγισε κοντά στο μεσιμέρι θα έχω μπει στο τσατ που θα πάω δουλια!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι χτες το βράδυ ήταν η τελευταία φορά που του επέτρεψα να με χαλάσει τόσο. Και από εδώ και πέρα, στόχος μου είναι η Πωλίνα και ο μικρός να περνάν καλά. Αυτή την εποχή έχω τόσα όμορφα πράγματα να χαρώ γύρω μου, όπως πχ το μωρό μου,η απώλεια των κιλών μου και τόσα άλλα, που δεν γίνετε ένας μ.....ς να μου παίρνει έτσι απλά το χαμόγελο από τα χείλη.

Senior Member
    Μπραβο Πωλινακι!
    Ειναι οντως δυσκολο να προσπαθεις να μην δινεις σημασια σε καποιον που σε χαλαει,ποσο μαλλον αν μενετε και στο ιδιο σπιτι και περνατε τοσες ωρες μαζι..Κοιτα τον εαυτο σου και το μωρακι σου και ολα θα φτιαξουν στην ωρα τους..Εισαι δυνατη και θα τα καταφερεις!

Senior Member
    Η πλάκα όλη πια είναι, το απόγευμα όταν ήρθα σπίτι, ήρθε πάνω στο σπίτι η μαμά μου και μου λέει μπροστά του τί σου είπαν σήμερα στο νοσοκομείο? τί σου είπε ο γιατρός? και τις λέω μετά θα που θα έρθω κάτω να φάμε θα σου πώ. Και δεν γύρισε το γουρούνι να ρωτίσει γιατί πήγα και πώς!!!!!! Έτσι λοιπόν, δεν πρόκειτε να μάθει τίποτα!!! 2 μέρες πριν, κύριε γιώργο ξέρεις μεθαύριο μπενω χειρουργείο κανόνισε την πορεία σου με το μωρό. Και τελείωσε. Εγώ πλέων τα όνειρα μου θα τα μειράζομαι μόνο με αυτούς που χαίρονται με την χαρά μου και στεναχωριούνται με την λύπη μου!!!

Senior Member
    ρε πωλινακι λες οντως να μην τον ενδιεφερε?
    η απλα δεν ηθελε να ριξει τα μουτρα του?
    και καλα, ειναι τοσο γαιδαρος ωστε να μην τον ενδιαφερει..... μα δεν ειναι λιγο περιεργος αυτος ο ανθρωπος?
    λιγο ....... φιλομαθης?
    πως αντεχει?
    ελπιζω παντως μεσα του να ξεροτηγανιζεται.... χοχο

Senior Member
    Πιστεύω πως δεν ήθελε να ρίξει τα μούτρα του να με ρωτήσει!!!

Επειδή και πιό μετά του λέω "Γιώργο" "ναι?" λέει σαν να περίμενε να ακούσει κάτι, σαν να περίμενε να του πω κάτι. "θα σου βάλω φακές αύριο μαζί σου" του λέω "Α αυτό ήθελες μου λέει? οκ βάλε μου".
    Και μετά δεν τοθ ξαναμίλησα, πήγα κάτω στην μαμά μου, με νευρίασαν και εκεί, κάναμε μπάνιο με τον μικρό, τον κίμησα και έκατσα στην τηλεώραση. Γυρνούσε και με κοιτούσε κάθε λίγο αλλά το έπεζα αδιαάφορη. Ενιωθα με το βλέμμα του ότι κάτι ήθελε να πει αλλά δεν το έλεγε. Αστον εκεί λοιπόν, να μάθει να ανήγει να πει και κάτι καλό, όχι μόνο βρισιές!

καλημερα Πωλιακι μου.
    Σωστη σε βρισκω,χαρα στο κουραγιο σου που κρατιεσαι και δεν του λες.
    Δεν εχω καταφερει να μπω πρωι να μιλησουμε :sniffle:φιλακια πολλα!!!

Senior Member
    Καλημέρα Αδαμαντία μου. Αν ήξερα πως θα μπορούσα να μειραστώ την χαρά μου μαζί του, να του το έλεγα. Αλλά αφού δεν μπορώ να την μειραστώ, δεν μπορεί να χαρεί μαζί μου, τότε γιατί να μπω στον κόπο?

Senior Member
    θελω να σταματήσω να τρωω.. το βλεπω στη ζυγαρια και στα παντελόνια οτι δεν είμαι οπως πέρυσι.... αλλά δε ξυπνάω...:thumbdown:
    πχ δε μπαίνω σε ενα ωραίο παντελονάκι που έμπαινα πέρυσι το φλεβάρη (τέτοια εποχή), που ήμουν περίπου 10 κιλά κάτω... και ακόμη να το συνειδητοποιήσω..
    νομίζω οτι έχω πάρει 3 κιλάκια , πως είναι δυνατόν να εθελοτυφλώ έτσι? πως είναι δυνατόν να με "κανακεύω" τόσο πολύ και να με δικαιολογώ οτι δε πήρα τόσα, ενώ 10 κιλά είναι πολλά!!!
    τα γράφω μπας και ΞΥΠΝΗΣΩ.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    σκέφτομαι ότι τα χάπια της αντιβίωσης είναι μπλιαχχχχχχχχχχχχχ

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    eleniiiii apo tis xeiroteres tainies pou eida fetos!!!tin prwti fora...to omologw kai egw apokoimithika kai pote den katafera na tin dw mexri telous,prepei na moy exei meinei kanena 20lepto akoma,alla den me vlepw na tin dw syntoma

Senior Member
    Ετσι τρωνε στο Χολυγουντ κυριες μου!Αφηστε την ταινια και επικεντρωθειτε στον JAVIER!!AAAAAAAAX!

Senior Member
    σκεφτομαι πολυ κινηση επεσε σημερα στο σαιτ.....