Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 54
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 54 of 387 FirstFirst ... 444525354555664104154 ... LastLast
Results 796 to 810 of 5791
    Senior Member
    Originally posted by lessing
    Μη κανετε τις μαναδες.Ειστε ερωμενες!Να πλυνουν μονοι τους τα πουκαμισα τους!γμ@την Ελληνιδα μαννα που τους κανει μπουληδες!
    :thumbup:

Senior Member
    Και σε περιπτωση που η μανα τον εχει χ*σμενο,δεν του μαγειρευει καν ενω εχει προβλημα υγιειας και πρεπει να τρωει σωστα και οχι ομελετες κ αβγα τηγανιτα καθε μερα; Και θελει κ εκεινος καποια να την αντικαταστησει μεσα του τη φιγουρα της μανας για να νιωσει τη στοργη..Τι κανεις τοτε;
    Και αλλα πολλα,παραδειγμα ειναι αυτο..

Senior Member
    το αιωνιο ερωτημα...

οι γκομενες ευνουχισαν τους αντρες ή οι μαναδες τους?

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    Και σε περιπτωση που η μανα τον εχει χ*σμενο,δεν του μαγειρευει καν ενω εχει προβλημα υγιειας και πρεπει να τρωει σωστα και οχι ομελετες κ αβγα τηγανιτα καθε μερα; Και θελει κ εκεινος καποια να την αντικαταστησει μεσα του τη φιγουρα της μανας για να νιωσει τη στοργη..Τι κανεις τοτε;
    βασικα θελει να θεωρειται νοημων ον κ ενηλικας οποτε, ας παρει αυτος τις ευθυνες του... οχι εσυ!
    στοργη παντα υπαρχει σε μια σχεση , αλαλ αλλο σχεσεις στοργης κ αλλο σχεσεις οργης-με την μανα του ...

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    Δε διαφωνω αλλα να μοιραζονται λιγο οι ρολοι μην κανει μονιμα τα παντα μονο ο ενας.Και στο φιναλε γιατι να ΤΟΥ μαγειρευει η μαννα του 5 χρονων ειναι η 7;

Senior Member
    ρε ελενη, και παλι, η μανα του εισαι κ σου φερνει τα απλυτα του?
    να φροντισει να ρθει με τα ρουχα του πλυμμενα

Senior Member
    τεσπα, μη σας δημιουργησουμε κ προβληαμ στις σχεσεις σας κοριτσια.
    αν εσεις ειστε οκ μ αυτο, τοτε οκ

Senior Member
    Originally posted by click
    το αιωνιο ερωτημα...

οι γκομενες που ειναι εν δυναμει μαναδες

Senior Member
    Originally posted by spaceride
    Originally posted by click
    το αιωνιο ερωτημα...

οι γκομενες που ειναι εν δυναμει μαναδες
    μπορει να ειναι οι μαναδες που καποτε ηταν εν ενεργεια γκομενες

Senior Member
    Ή ο συνδιασμος και των 2

Senior Member
    σωστο κι αυτο!

Senior Member
    Το επιδιωκουν γιατι τους βολευει.Και μενα αν ενας αντρας μου φροντιζε τα παντα κ προλαβαινε τις επιθυμιες μου θα μου αρεσε αλλα θα τον εβλεπα πιο πολυ σαν εν δυναμει πατρικη φιγουρα.Δεν ξερω τι εχει αναγκη ο καθενας αλλα η πολυ φροντιδα ιδιως τυπου ταισμα παραπεμπει σε γονεικα.Στην αρχη θα μου αρεσε κ θα μου εδινε ''σιγουρια''αλλα μετα ειτε θα παθαινα μια καθολου υγιη εξαρτησαρα η θα ερωτευομουνα ενα εντελως διαφορετικο τυπο λιγο ''απιαστο''.Δεν ξερω αν αυτη ειναι η ψυχολογια της καθε γυναικας.
    Εκτος αν ηταν μικροτερος μου κ με φροντιζε.Αυτο μαλιστα.Ακαταμαχητος συνδιασμος 2 σε 1.Παντως αυτο που ξερω ειναι πως με τιποτα δεν θα μπορουσα να ειμαι με τον γιαπικουλα με το κοστουμι ,που ειναι εργασιομανης.Εξαιρεση:Μπορ ει να ειναι εργασιομανης μονο μαζι μου.

Senior Member
    Originally posted by lessing

Εκτος αν ηταν μικροτερος μου κ με φροντιζε.Αυτο μαλιστα.Ακαταμαχητος συνδιασμος 2 σε 1.Παντως αυτο που ξερω ειναι πως με τιποτα δεν θα μπορουσα να ειμαι με τον γιαπικουλα με το κοστουμι ,που ειναι εργασιομανης.Εξαιρεση:Μπορ ει να ειναι εργασιομανης μονο μαζι μου.
    Lessing θεα,πεθανα στα γελια με την εξαιρεση σου!!!!

Αλλα μικροτερος?????are u sure??δεν εχω χειροτερο!!!!!

Κατα τα αλλα,οκ δεν ειμαι καταλληλη να εκφερω αποψη διοτι απεχω απο τις σχεσεις,αλλα σιγουρα δεν ερωτευομαι αντρες οι οποιοι θελουν να ειμαι και μαμα τους.

Senior Member
    Και καπου εδω να ανφερω οτι ακομα μια φορα επιβεβαιωνω τον κ.Μερφι.... Εχω περαση σε μικροτερους και μαμακιαδες,ΕΛΕΟΣ.

Senior Member
    Εγω εχ ειμαι ανωριμηηηηηηηηη γκου!Παντα ειχα σχεσεις με συνομιληκους και 1 φορα με μικροτερο.Οι μεγαλυτεροι ''σοβαροι''αντρες δεν με πολυτραβανε.Αλλα!Προσοχη!Α� � ειναι μεγαλυτερος αντισυμβατικος με περιπετειωδη ζωη μεσα στην ενεργεια ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΑλλα οχι κανενας κουρασμενος πολεμιστης που θα γυρναει απο τη δουλεια κ θα περιμενει να τον ταισω!Γκρρρρρρρ!
    Και ενα ανεκδοτο του Γουντυ Αλλεν: Η γυναικα μου ειναι πολυ πολυ ανωριμη.Καθε φορα που βαζω νερο στην μπανιερα ερχεται και μου βυθιζει τα καραβακια μου.