Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 63
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 63 of 387 FirstFirst ... 1353616263646573113163 ... LastLast
Results 931 to 945 of 5791
    Senior Member
    τι ωραία...! κ εγω έναν τετοιο θελω, να νιωθω άνετα.
    γιατί γενικά έχω ακούσει οτι σε "ξεπετάνε" δε τα πολυαναλύουν, δε πολυσυζητανε και αυτο θα με εκανε να νιωθω αμήχανα..
    να κανω μια χαζη ερώτηση? (αν κ εχω ρωτησει κ τη μητερα μου) πρεπει να είμαστε ξυρισμένες οταν παμε στο γυναικολόγο? δε νομίζω ε..

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    κοίτα...γούστα είναι αυτά!εγώ για λόγους υγιεινής και επειδή μου αρέσει είναι πάντα περιποιημένη η συγκεκριμένη περιοχή,αλλά δεν νομίζω κανείς να σε υποχρεώνει ,δεν εχει dress code

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    Παιζει να το υιοθετησω.Δεν ειπα να μου πληρωσει κανεις τπτ απο το σωματειο ομως ξερω πως εχουν κατι σαν συμφωνια με εναν κτηνιατρο και πληρωνεις κατι λιγα,ελαχιστα

10 ευρω εχω ολα κι ολα και οι γονεις μου δυστυχως δεν εχουν να μου δωσουν.
    Ολοι οι κτηνιατροι αν τους πεις οτι ειναι αδεσποτο θα σου κανουν καλυτερη τιμη.Παρολαυτα πηγαινε το ζωακι αστο να το δει και αν σου πει ενα ποσο θα κανουμε ενα ερανο απο δω.Αλλος 5 ευρο αλλος 10 κατι θα γινει.Εκτος αν μενεις Αθηνα οποτε στειλε μου γιου του γιου.Για αρχη παρε το ζωακι σπιτι κ μην το αφησεις στο δρομο.Επισης αν μπορεις πεσ μου τι συμπτωματα εχει γιατι παλια δουλευα σε κτηνιατρειο

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Παιζει να το υιοθετησω.Δεν ειπα να μου πληρωσει κανεις τπτ απο το σωματειο ομως ξερω πως εχουν κατι σαν συμφωνια με εναν κτηνιατρο και πληρωνεις κατι λιγα,ελαχιστα

Ολοι οι κτηνιατροι αν τους πεις οτι ειναι αδεσποτο θα σου κανουν καλυτερη τιμη.Παρολαυτα πηγαινε το ζωακι αστο να το δει και αν σου πει ενα ποσο θα κανουμε ενα ερανο απο δω.Αλλος 5 ευρο αλλος 10 κατι θα γινει.Εκτος αν μενεις Αθηνα οποτε στειλε μου γιου του γιου.Για αρχη παρε το ζωακι σπιτι κ μην το αφησεις στο δρομο.Επισης αν μπορεις πεσ μου τι συμπτωματα εχει γιατι παλια δουλευα σε κτηνιατρειο
    Λεσσινγκ επικοινωνησα με τη Φιλοζωη δραση και θα το παω σε εναν κτηνιατρο που ειναι ανοιχτα σημερα.
    Εχω βρει στο παρελθον αρκετα αδεσποτα και μερικα απο εκεινα που επρεπε να πανε σε γιατρο, τα πηγαινα (δουλευα τοτε) και ποτε μα ποτε δεν μου εκανε καλυτερη τιμη η γιατρος που πηγαινα. 30-35 μου επαιρνε παντοτε για κατι ενεσεις και εξεταση κι ας ηξερε πως ειναι αδεσποτα.
    Ειχε πριστει ο λαιμος του αλλα τωρα εσπασε η "φουσκα" και ξεππριστηκε.Τρεχει πυον και βγαζει και αιμα.

Senior Member
    Επισης,σπιτι μου το εχω εννοειται.

Senior Member
    Originally posted by lessing

Ολοι οι κτηνιατροι αν τους πεις οτι ειναι αδεσποτο θα σου κανουν καλυτερη τιμη.
    και μετα ξυπνησες.................................. ...........

Senior Member
    ρε δεν εχουν το θεο τους.
    αφου για χειρουργεια, καποιοι κανουν καλυτερες τιμες στη στειρωση, ενω στα υπολοιπα ζητουν κανονικοτατα ποσα.
    εχω δει να γινονται ερανοι για ορθοπεδικα χειρουργεια και να ζητανε και 1000 και 2000 ευρω. και παραπανω

πραγματικα δεν εχουν καμμια συναισθηση...

Senior Member
    Μιλαμε τοσα αδεσποτα εξω απο το ιατρειο της,ενα μπολακι με νερο δεν εχει.Αυτο λεει πολλα.

Senior Member
    Σκεφτομαι ποσο ρηχοι και επιφανειακοι μπορει να ειναι καποιοι ανθρωποι..Παρολο που ειναι ενα γεγονος που γνωριζω συνεχιζω να σοκαρομαι δυσαρεστα καθε φορα που το παρατηρω!!

Senior Member
    λεει πολλα για το ποσο ηλιθια ειναι.

Senior Member
    σπεης, σκεφτομαι οτι εχεις λειψει απτο φορουμ

Senior Member
    Δε νομιζω Τακη!!!
    χαχαχαχα

Senior Member
    κανε μια προσπαθεια και παρτο, εγω εχω παρει αδεσποτα σε κτηνιατρο και ποτε δε μου ζητησε λευτα :yes:

Senior Member
    :cul: λανθανεις

υ.γ. στον σπεης πηγαινε αυτο

Senior Member
    Μιτσοκολο θα τον παω σε λιγο,περιμενω να ερθει η μητερα μου να μου δωσει χρηματα για ταξι διοτι εξω ριχνει καρεκλες και γενικως ειναι μακρια η κλινικη.
    Δεν θα πληρωσω τπτ μαλλον για τον γατο ομως θα γινω μελος της ζωοφιλης δρασης με 20 ευρω/6μηνο