Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 70
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 70 of 387 FirstFirst ... 2060686970717280120170 ... LastLast
Results 1,036 to 1,050 of 5791
    Senior Member
    το χλαπακιασες κιολας?γραφοντας στο φορουμ?να υποθεσω οτι έχεις μετατρέψει σε τραπεζι το λαπτοπ?:P Καλή χώνεψη λοιπόν!

Senior Member
    Originally posted by click
    Originally posted by mitsokolo
    δεν πεινας . κοβω το κεφαλι μου
    μπαρδον??????????????????????
    :P
    είναι προκαταβολικο..σε περίπτωση που έλεγες "έφαγα το συκωτι ,αλλά πεινάω κι άλλο!"

Senior Member
    ασε με τουτο το διαολο(ιντερνετ) ή καιω το φαι ή δεν το καιω αν ειναι κατι πιο γρηγορο και τρωω στο κενο αναμεσα σε ποντικι και στο πληκτρολογιο.

πηρουνι, ψωμι, ποντικι, πληκτρολογιο
    χταποδι εχω γινει

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχα
    παλι καλα που πεφτει γελιο σημερα, το εχω ευχαριστηθει πραγματικα
    τι σκεφτομε¨: ''γιατι οι αντρες λειτουργουν με χρονοκαθηστερηση?'' γαμω το κερατο τους εχουν σεληνιαστει ολοι?
    μια χαρα ησυχη ημουννννννννννννννννννννν νννννννννννννννννν:regan:

Senior Member
    και ευχαριστημενες να ειμαστε οταν λειτουργουν με χρονοκαθυστερηση.

το προβλημα ειναι οταν δε λειτουργουν καθολου και χρειαζονται 800 επεξηγησεις και στο τελος παλι μπουρδουκλωμενα αντιλαμβανονταιunk:

Senior Member
    χαχα!μάθε τέχνη κι άστηνε!Εγώ τρώω πάνω στο λάπτοπ και πού κ πού το γυρίζω τούμπα να φύγουν τα σφηνωμένα ψιχουλάκια ωστε να πατιούνται τα κουμπιά:smirk: Επίσης χρησιμέυει κ ως σταχτοδοχείο σε περίπτωση που αφαιρεθώ και πέσει η στάχτη απτο τσιγάρο!Τώρα θέλω να του ενσωματώσω στο πλαι κ μια βάση για ποτήρι καφε-σαν κι αυτά που βάζουν στα αμάξια- ώστε να μην χρειάζεται να κουνιέμαι καθόλου!(τραγική)

Senior Member
    καλητερα να μην λειτουργουσαν καθολου! ειδικα τα παλια ζητηματα... γκρρρ.. μπουρλοτοοοοοοοοοοοο

Senior Member
    Originally posted by POZ
    χαχα!μάθε τέχνη κι άστηνε!Εγώ τρώω πάνω στο λάπτοπ και πού κ πού το γυρίζω τούμπα να φύγουν τα σφηνωμένα ψιχουλάκια ωστε να πατιούνται τα κουμπιά:smirk: Επίσης χρησιμέυει κ ως σταχτοδοχείο σε περίπτωση που αφαιρεθώ και πέσει η στάχτη απτο τσιγάρο!Τώρα θέλω να του ενσωματώσω στο πλαι κ μια βάση για ποτήρι καφε-σαν κι αυτά που βάζουν στα αμάξια- ώστε να μην χρειάζεται να κουνιέμαι καθόλου!(τραγική)
    για καφε εχεις το dvd player ρε
    απλα πατα το ετζεκτ να ανοιξει

Senior Member
    Originally posted by click
    Originally posted by POZ
    για καφε εχεις το dvd player ρε
    απλα πατα το ετζεκτ να ανοιξει

μμμμ,σωστό το σκεπτικό σου αλλά όπως το βλέπω εκει θα εφάρμοζε καλύτερα ένα τασάκι..όποτε μια υποδοχη για καφε απο την άλλη...κ ίσως και αποσπώμενο πληκτρολόγιο που να πλένεται(στο πλυντηριο εννοείται) μα ΤΙ κάνουν όλοι αυτοί κει έξω που τα φτιάχνουν αυτά τα μαραφέτια?όλα εγώ θα τα σκέφτομαι??

Senior Member
    το λαπτομπαρ θα ειναι δικη σου ιδεα, παγκοσμια πρωτοπορια!

http://www.giatousfilous.com/2009/02...yreseis-3.html

http://www.giatousfilous.com/2009/01...ureseis-2.html

κατι λιγα προς το παρον :P

Senior Member
    η κωλότσεπη χουφτωματος και το αυγο -πιστολι τέλεια!Να, είδες τι μου κάνεις τώρα?Πάλι με έπιασαν τα κομπλεξ κατωτερότητας...!Αυτοί οι γιαπωνέζοι το έχουν το προβληματάκι τους πάντως...!

Senior Member
    εγω λυθηκα με το σφουγγαρι μικροφωνο :lol::lol::lol:

μου θυμισε αμαν τελεσοπινγκ

Senior Member
    ναι ναι!Καλά τα γκατζετάκια τύπου μαξιλάρι με βεντουζα για να κοιμάσαι όρθιος uzzled:μπορεί κ να τα χρησιμοποιούνε αυτοί με την εργασιομανία που έχουν!Λες να έχουν και κανα φόρουμ working-disorders?χαχα:lol: Και το πρωτο ,το μαξιλάρι -υποκατάστατο αγκαλιάς μου έφερε μια ελαφριά κατάθλιψη...είναι κ αυτή η ριγούλα βρε παιδάκι μου που κ να μη θες , έρχεται κ το αποτελειώνει το consept..!

Senior Member
    καλά ας μη σχολιάσω τον γιαπωνέζο που θηλάζει...αααααααααααααααα� �ααααααααααααααα κομμένο κ το γάλα

Senior Member
    οταν λέτε οτι λειτουργουν με χρονοκαθηστερηση οι άντρες τι εννοείται?
    σορρυ, αλλά κ γω σήμερα είμαι τα ζα τ'αργα..