Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 97
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 97 of 387 FirstFirst ... 47879596979899107147197 ... LastLast
Results 1,441 to 1,455 of 5791
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Mαράκι καλημέρα και υπομονή μέχρι να μάθεις την ακριβή ημερομηνία,αν και εμένα πιο πολύ με τρώει η αγωνία τώρα που ξέρω την ημερομηνία παρά όταν ήμουν στην αναμονή για να μου τηλεφωνήσουν!
    Πολινάκι άντε τον έφαγες τον γάιδαρο η ουρά έμεινε!

υ.γ. Μαρία αν είναι εύκολο μην γράφεις γκριλις,είναι λίγο δυσανάγνωστα

Senior Member
    Καταρχάς ηρέμησεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

Καλά πιος σούπε για τέλος Μαρτίου τότε? Αυτός ή από μόνη σου το αποφάσισες? :P

Αν χειρουργιθείς τέλος Μαρτίου, θα μπορείς να πας στα βαφτίσια που είναι 3 Απριλίου?

Senior Member
    Αγγελουδάκι μου, εσύ πότε μπαίνεις είπαμε?

Senior Member
    ουουουουουου έχω πολύ μέλλον ακόμα Πολινάκι,εισαγωγή 3 Ιουλίου και χειρ. 4

Senior Member
    prospathw na hremhsw......uzzled:aytos mou to eixe pei.....nai tha mporwww.....an xeiroyrghthe gyrw stis 20-25 tha exei perasei h bdomada anarrwshs kai tha exw gyrisei kanonika sthn douleia ktl.... opote tha mporw na paw kai sta baftisia ( oxi oti kaigomai na paw alla exe xarh pou einai ksaderfos tou dikou mou) tes pa.....

Senior Member
    αγγελουδακι εχεισ δικιο για τα ελληνικα!!!!!!!!!!:eureka:
    σε ευχαριστω πολυ!!!!! δεν ειναι μονο θεμα αγωνιας αλλα πρεπει να δω τι θα κανω με την δουλεια μου κτλ.....εχει δικιο τελικα το πωλινακι...πρεπει να ηρεμησωωω...χιχιχιχ....εσυ????� �ισαι ηρεμη????

Senior Member
    εγώ αναγκαστικά είμαι ήρεμη :smilegrin: μόνο που ζαλίζω τον άνδρα μου λέγοντας κάθε δεύτερη μέρα "μα πότε θα περάσει ο καιρός,ποτέ??? " νομίζω μέχρι τον Ιούλιο θα τον αποτρελάνω :roll::roll: Γενικά άγχος για το χειρ δεν έχω,απλά θέλω να περάσει ο καιρός να τελειώνει και αυτό,βλέπεις έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που πήγα στον γιατρό και όσο να'ναι από την στιγμή που έμαθα την ημερομηνία δεν κρατιέται!

Senior Member
    χαχαχχαχα!!!!!!!!!:lol: σε νιωθω γιατι και εγω το ιδιο κανω στον δικο μου.....με ενα επιπλεον για την ακριβη ημερομηνια...ποτε θα με παρουν τηλ? ποτε θα το κανω? ποτε θα ερθει η ωρα? χαχαχαχχααχχα:lol:εγω δυστυχωσ εχω και πολυ και αυτο δυσκολευει την αναμονη!!!!!:thumbdown: τες πα.ασ αφησω τα νευρα προσ το παρον χιχιχιχιιχιχ..... ευχομαι να περασουν οι μερες σου σα νερο και να μην καταλαβεισ ποτε θα ερθει 4 ιουλιου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sp in::thumbup::spin:

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    ουουουουουου έχω πολύ μέλλον ακόμα Πολινάκι,εισαγωγή 3 Ιουλίου και χειρ. 4
    Οντος έχεις πολύ ακόμα!!!! Μέχρι τότε θα σε έχω φτάσει (πρώτα ο θεός) και στα κιλα :P:P:P:P

Senior Member
    ουουυουουουουοου.....σιγουρ� �αααα μην σου πω οτι θα εισαι κ πιο κατω:bisou::bouncy:

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι ντε και καλά ήθελα να φάω λουκουμά.

Αλλά επειδή δεν αποφάσιζα, έφτιαξα μισό κιλό :wow::wow::wow: λουκουμάδες σιροπιαστούς, και μισό κιλό με γέμιση μπαμπάνες και μίλα!!!! Σύνολο 1 κιλό λουκουμάδες!!!:shocked2::shocked2::shoc ked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shoc ked2::shocked2:

εφαγα μισό από τον καθένα, και τώρα πρέπει να τους μοιράσω στα υπόλοιπα σπίτια και να αφήσω μερικούς για τον άντρα μου. ευτυχώς που η μαμά και η θεία μου μένουν κάτω, και ότι φτιάξω τους το μοιράζω!!!

Senior Member
    stile kana loukouma parakalw............me tin banana thelw pollinaki !!!!!!!!

Senior Member
    Αυτόν με την μπανάνα τον λατρεύω και εγώ μπουμπού μου!!!!!!! Δεν προτημάς να έρθεις μια από δω να σου κάνω και ένα νεσκαφε να πιούμε παρεούλα?

Senior Member
    ax naiiiiiiiiiiiii na borousaaaaaaaaaaa ti kala poy tha tan..kafedaki loykoymades k koys kous....xexexexexe

Senior Member
    Θέλω και εγω λουκουμάδες σκετους με που μέλιιιιιιιιιιιιιιιιιι και ενα καφεδάκι φιλτρου.......
    Έχουν πέσει τα σαλια μου !!
    Λουκουμάδεςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςςςςςς:bouncy::bouncy: :bouncy::bouncy::bouncy: