Results 46 to 60 of 5791
Thread: Τι σκέφτεσαι τώρα;
-
02-09-2010, 00:31 #46
Originally posted by zwhtsa
συμφωνω πως οσο περναν τα χρονια τοσες ιδιοτροπιες εχουμε γιατι συνιθιζουμε να ζουμε μονες..
δεν μπορω να πω πως ειμαι χαλαρη.. θελω να βρω καποιον.. αλλα εδω ειναι το θεμα.. οχι οποιονδηποτε...
δεν με καλυπτει να κανω μια σχεση απλα για να εχω διπλα μου καποιον....
να δω ποτε θα τον βρω αυτον που θα μου κανει το κλικ ... παντως εχουν δικιο .. οσο ειμαστε μικρες κανουμε πιο ευκολα σχεσεις γιατι δεν μας νοιαζουν και πολλα.... απο ενα σημειο και μετα κοιταμε διαφορετικα τα πραγματα...
Ναι αλλά δεν είναι και πιο ώριμες οι επιλογές σου? Δεν είσαι πιο σίγουρη γι'αυτές? Σίγουρα έχεις περισσότερες απαιτήσεις αλλά ξέρεις και ακριβώς τι θέλεις και τι οχι..Ή κάνω λάθος?
- 02-09-2010, 00:34 #47
Σωστά τα λες φωτεινή αλλά αυτό κάνει αυτόματα το άλλο μας μισό πολύ πιο δύσκολο να βρεθεί!!!
02-09-2010, 00:46 #48
μα επειδη ακριβως ξερω τι θελω.. ειναι ακομη πιο δυσκολο να το βρω....
που θα παει ομως θα τον βρω τον πριγκιπα μου..
οπως λεμε και με την φιλη μου εξισου μπακουρι και αυτη :P..
απλως.. ο δικος μας πριγκιπας ειναι λιγο χαζουλης και εχει χασει το δρομο.. αλλα θα το βρει.. η αγαπη ολα τα μπορει ... χαχαχα
02-09-2010, 00:50 #49
Το τέλειο δεν υπάρχει ειδικά όταν μιλάμε για άντρα!
Σίγουρα πεταμένα λεφτά! Εντάξει ίσως υπάρχει και 1,2 εξαιρέσεις...
Αλλά καλύτερα να αργήσει πάρα να συμβιβαστεις και να το μετανιώσεις μετά...
02-09-2010, 00:52 #50
δεν νομιζω πως ψαχνω το τελειο ... υπομονη..
το τελευταιο καιρο αυτο ειναι το αγαπημενο μου κομματι..
http://www.youtube.com/watch?v=Lfw0JADWAbs
με εκφραζουν τοσο πολυ οι στιχοι του..
02-09-2010, 01:04 #51
τι εγινε ρε κοριτσια? νταλκαδες????
02-09-2010, 01:06 #52
Υπομονή Ζωιτσα και θα βρεθεί ο άντρας ο σωστός!
Στην ίδια φάση με σένα είναι μια πολύ καλή μου φίλη και καταλαβαίνεις...ατελειώτες κουβέντες.
02-09-2010, 01:08 #53
Originally posted by mitsokolo
τι εγινε ρε κοριτσια? νταλκαδες????
02-09-2010, 01:51 #54
χαχαχαχαχαχ κοριτσια ελατε να σας παντρεψω εδω στην Κερκυρα
02-09-2010, 10:33 #55
εγώ έρχομαι ευχαρίστως κέρκυρα.μου αρέσουν οι άνδρες σας οι μυταράδες.(δεν ειρωνεύομαι μαρέσουν)!!
κορίτσια κ εγώ υδροχόος. ζωίτσα άμα έχεις ανοιχτά μάτια κ αυτιά θα τον δεις απο μακρυά τον πρίγκηπά σου να έρχεται. κ δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να μην θες να είσαι με "όποιον ναναι" ή επίσης που σαρέσει η ανεξαρτησία σου σε καταλαβαίνω απόλυτα.τώρα που ΄΄εχω φίλο μου λείπει η ανεξαρτησία μου ,αν κ είναι αρκετά λάσκα τα πράματα,κ πέρασε ένα εξάμηνο μέχρι να καταφέρω να κοιμηθώ σαν άνθρωπος μαζί του. μέχρι τότε όποτε κοιμόμασταν μαζί εγώ δεν έκλεινα μάτι ενώ αυτός δίπλα μου ροχάλιζε.
επειδή πιο μπροστά πέρασα καιρό μόνη, έχω καταλάβει οτι θα έμενα άλλο τόσο μόνη προκειμένου να μην έχω ποτέ δίπλα μου ένα άνδρα αξεσουάρ,σαν αυτούς που μερικές κουβαλάνε πάντα μαζί τους ,αλλά που καταβάθος τους έχουν μόνο κ μόνο για να μη μείνουν μόνες.
θυμάμαι που όταν ήμουν μικρή (τότε που αρχίζεις κ ονειρεύεσαι πρίγκηπες στα 14-15) που ρώτησα την μαμά μου αν θα μείνω στο ράφι σαν μια θεία που έχουμε. κ μου απάντησε τότε οτι μια γυναίκα μένει στο ράφι μόνο αν η ίδια το επιλέξει γιατί έτσι περνάει καλύτερα ακόμα κ αν σε μεγάλη ηλικία μένει μόνη κ νιώθει μοναξιά. κ οτι δεν είναι θέμα τύχης ούτε καπατσοσύνης ούτε προσόντων. καλά τώρα εμείς είμαστε μικρές ακόμα για να μιλάμε για ράφια αλλά θέλω να πω οτι όσο μια γυναίκα θέλει να μείνει μόνη της μένει,μόλις θελήσει πραγματικά να βρει κάποιον ,θα βρει.
02-09-2010, 10:50 #56
Προσπαθώ να μην σκέφτομαι το φαγητό και να "ηρεμήσω" μιας και ειναι περίπου 2 μέρες τώρα που νοιώθω ότι κρατιέμαι οριακά. Χτες βράδυ την έκανα την ατασταλία μου αλλά ειπα οτι θα το ξεχάσω, σα να μην έγινε και θα συνεχίσω σήμερα κανονικά!!!
Πιέζομαι και ζορίζομαι!!!
02-09-2010, 10:53 #57
εγω θα μεινω μονη μου μεχρι να ηρεμησω...οταν πας απο σχεση σε σχεση με break 1-2 μηνες το πολυ καπου χανεις τον εαυτο σου τελικα,εχεις ξεχασει τι ψαχνεις και συμβιβαζεσαι απλα στα νεα δεδομενα
02-09-2010, 11:42 #58
Ειμαι καινουργια, πηρα φορα και χωνομαι σε ολα τα θεματα.
Σκεφτομαι οτι δεν αντεχω αλλο το προβλημα που εχω με τον υπνο.
Εχω δοκιμασει πολλα βοτανα και φαρμακα, αλλα ειδικα σε περιοδους εντασης αποδιοργανωνομαι εντελως. Τωρα πινω ενα ποτηρι κρασι μπας και. Δεν αντεχω αλλο.
02-09-2010, 11:57 #59
Καταρχήν καλωσήλθες! Το πρόβλημα με τον ύπνο είναι σημαντικό και ενοχλητικό. Τουλάχιστον. Για το κρασί δεν ξέρω, είναι μεν μία λύση, αλλά να πω ότι παχαίνει? Δεν θέλω να γίνω κακιά, μόλις ήρθες στην παρέα μας. Είχα το ίδιο πρόβλημα και ήμουν χειρότερη, δηλαδή έπινα ουίσκυ. Το έκοψα και βρήκα την υγειά μου. Πήρα χθες, αλλά δεν το δοκίμασα ακόμη, τσάι της λίπτον, ειδικό για εύκολο ύπνο. Επίσης με βοήθησε η βαλεριάνα σε κάψουλες. Καταλαβαίνω, βέβαια, ότι σε περιόδους πραγματικά μεγάλης σύγχυσης αυτά είναι ημίμετρα και δεν σου προσφέρουν την ευφορία που σου δίνει παροδικά το αλκοόλ. Είμαι ιδιαίτερα αγχώδης τύπος και η ζωή και η δουλειά μου δεν είναι και ότι καλύτερο. Προχθές για παράδειγμα, εξοργίστηκα στη δουλειά, έκλαιγα από τα νεύρα μου και κατάφερα να κοιμηθώ στις 2.30 τα ξημερώματα. Ούτε οι βαλεριάνες, ούτε τίποτα δε με βοηθούσε, τόση υπερένταση είχα. Επειδή όμως είμαι σε διαδικασία απώλειας βάρους, τριγυρνούσα σαν το βρυκόλακα και κάποια στιγμή κοιμήθηκα από εξάντληση. Όλα για τους ανθρώπους είναι και όλα θέλουν δύναμη.
02-09-2010, 12:05 #60
Ευχαριστω και παλι για το καλωσορισμα.
Μαλλον εχω τοση ενταση και αγχος γενικα, αλλα και ειδικα αυτον τον καιρο που δε με πιανει τιποτα. Εχω δοκιμασει τα παντα, βαλεριανες, τσαι, μεχρι και υπνωτικα. Τιποτα. Το κεφαλι μου διαρκως σκεφτεται, μιλαει, φωναζει. 2 και μιση για εμενα θα ηταν ονειρο. Ξυπνησα χθες 9 το πρωι και δεν εχω κοιμηθει απο τοτε....
Και συμβαινει σχετικα συχνα τελευταια αυτο. Στην καλυτερη να κοιμηθω κατα τις 5.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια