Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 387 FirstFirst ... 6789101858108 ... LastLast
Results 106 to 120 of 5791
    Senior Member
    σκέψου το πάντως πριν του το πεις ,μην αποφασίζεις εν βρασμό. πάντως συνήθως τέτοιοι άνθρωποι φωνάζουν ουρλιάζουν λεν τα ακατανόμαστα αλλά ξεσπάνε ήρεμούνε κ μετά δεν επιμένουν άλλο ειδικά άμα χάσουν κάθε ελπίδα κ νιώσουν ανεπιθύμιτοι.έτσι πιστεύω

Senior Member
    παντως με κανει σχεδον καθε μερα κ κλαιω και γενικά δε νοιωθω οτι μπορω να κανω πράγματα για μενα.οσο κ αν τον αγαπαω δε νομιζω οτι θα αλλαξει ποτε.δε γινεται να μεινω μαζι του.χτες μου ζητουσε συγγνωμη κ σημερα μου στειλε κ μ εβριζε.κανεις δεν το αξιζει αυτο.περισσοτερο τα γραφω για να το παρω αποφαση,μου ειναι πολύ δυσκολο γιατι εκανα ονειρα.

Senior Member
    Αυτα τα συγνωμη και την επομενη μερα παλι τα ιδια τα χω ζησει γρανιτα μου.Δυστυχως μου πηρε κι εμενα χρονια να καταλαβω οτι πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι.Κοινως, οι ανθρωποι ΔΕΝ αλλαζουν και ναι ειμαι απολυτη σε αυτο.Οσο κι αν πιεστουν, οσο κι αν προσπαθησουν να αλλαξουν κατι που πειραζει τον αλλον, καποιαστιγμη θα ξαναρθει που θα τους βγει και μαλιστα σε ακομα χειροτερο βαθμο.Ελπιζω να μπορεσει να γινει το ολο θεμα ηρεμα γιατι εγω ειχα ιστοριες μεχρι που τον ξεχεσα μπροστα σε κοσμο να με αφησει ησυχη και δεν ξαναμιλισαμε ποτε.Τα λαθη που εκανα οταν ημουν 18 δεν προκειται να τα ξανακανω.Πλεον ειδικα στις ερωτικες σχεσεις δεν κανω καμια εκπτωση.Οσες φορες το εκανα σε κακο βγηκε.Αν δεν περνας καλα δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος να μενεις.Μια φορα ειναι τα 20 γρανιτουλα.Δεν ξαναρχεται αυτη η δεκαετια...

Senior Member
    στην τελική για να σε μαλώνει τόσο σημαίνει οτι αυτός δεν καλύπτεται απτη σχέση σας.να του πεις οτι αφού δεν είναι ευχαριστημένος και δεν ικανοποιείται με τίποτα να σαφήσει ήσυχη κ να βρει κάτι άλλο που να τον ικανοποιει(εκεί εν θαχει άλλα επιχειρήματα) κ πες του οτι αυτή είσαι κ δεν μπορείς να κάνεις κάτι ναλλάξεις μόνο να βελτιώνεσε με τα χρόνια όπως όλοι μας

Senior Member
    σας ευχαριστώ παρα πολύ που μου απαντησατε και που ασχοληθηκατε με τις βλακείες μου.με πηρε να τα πουμε ηρεμα αλλα πιστευω οτι το χω παρει αποφαση και δεν θα με ριξει.δεν θα κανω αλλες εκπτώσεις,θα κανω οτι θέλω για να μαι πανω απ ολα ηρεμη.ειχα γινει σαν ψυχάκι τον τελευταιο καιρο.

Senior Member
    Tερμα οι εκπτωσεις σε ολα στη ζωη μας.Η ολα η τιποτα.Η μονες μας η με ατομα που πραγματικα ταιριαζουμε περναμε καλα μαζι τους και υπαρχει επικοινωνια.Τελος.

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Tερμα οι εκπτωσεις σε ολα στη ζωη μας.Η ολα η τιποτα.Η μονες μας η με ατομα που πραγματικα ταιριαζουμε περναμε καλα μαζι τους και υπαρχει επικοινωνια.Τελος.
    μακαρι να το πετυχω αυτο.μακαρι.η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι λιγο μη το μετανοιωσω αλλα θα προσπαθησω να σκεφτομαι μονο θετικα

Senior Member
    Koιτα γιαυτο σου ειπαμε πριν να εισαι σιγουρη.Να το σκεφτεις εν ηρεμια κλπ.
    Εγω οταν χωρισα απο αυτη τη σχεση που ειπα πριν, ημουν σιγουροτατη, δε το μετανιωσα, ενιωσα μονο τυψεις γιατι ο αλλος ειχε γινει ρακος,αλλα μου περασαν κι αυτες συντομα οταν αρχισε να με πρηζει να τα ξαναβρουμε.

Senior Member
    κοιτα το βασικοτερο ειναι οτι αποφασισα να κανω καποια πραγματα για μενα.
    οπως πχ να κανω χορο και να μεινω μονη μου εστω για λιγο να δω πως ειναι.ηδη μαζευω χρηματα κ τοσο καιρο δε με αφηνε με ψυχολογικο εκβιασμο να κανω τπτ για να μη μαλωσουμε εκανα υπομονη.απο δω και περα δεν θα αφησω να περασει χαμενη μερα.δεν θελω να μεγαλωσω και να εχω αποθημένα. θελω να προσπαθω να κανω καινουρια πραγματα κ ακομα κ αν δε τα κανω να ναι επειδη δεν μπορεσα εγω κ οχι γιατι καποιος αλλος δε με αφησε.

Senior Member
    Constance τον αγαπουσες ομως οταν χωρισατε η σου χε περασει?

Senior Member
    Μου ειχαν φυγει ολα granita μου.Και σεξ απεφευγα να κανουμε.Και κατι ειχε καταλαβει.Οταν αρχισε πλεον να με ρωταει γιατι και πως τοτε ειχε ερθει η ωρα να του πω χωριζουμε.Δε μου ειχε μεινει τιποτα μεσα μου γιαυτον τον ανθρωπο επειδη πραγματικα με πηγε πολυ πισω.Ηταν η πρωτη μου σοβαρη σχεση και εμαθα παρα πολλα και μου εκανε καλο στο μελλον γιατι στις επομενες μου σχεσεις και ηξερα τι ηθελα και εδινα σωστα πραγματα (γιατι μεχρι τοτε το να κατσω μεσα και να μη βγω για να του κανω το χατιρι πιστευα οτι θα κανει καλο στη σχεση, αλλα ημουν μικρο και ανοητο τοτε.:P).Mακροπροθεσμα λοιπον η εμπειρια αυτη σιγουρα μου βγηκε σε καλο και τωρα εχω και μια σχεση που ειναι οτι καλυτερο μου εχει συμβει και βασικα ειναι το μονο καλο πραγμα που εχω στη ζωη μου αυτη την περιοδο.

Senior Member
    θελει πολύ δυναμη παντως για να πεις τελος.μακαρι να πανε ολα καλα ρε γμτ

Senior Member
    Εχεις αγχος για την αντιδραση του?
    Παντως αυτο που λες περι απωθημενων ειναι παρα πολυ σωστο.Κι εγω ειμαι αυτης της αποψης.Αν ειναι να μην κανω κατι που θελω ας γινει μονο λογω περιστασεων και οχι επειδη καταπιεζομαι απο τη συμπεριφορα καποιου.

Senior Member
    οχι γιατι του το πα σημερα κ ηδη αντεδρασε με ποικιλλους τροπους στην αρχη με εβρισε,μετα ηρεμα,μετα με εκραζε.κ τωρα θελει να μιλησουμε.φοβαμαι μη με τουμπάρει απο κοντα γιατι δε μπορώ ν γίνω σκληρή.φοβαμαι εμενα οχι αυτον.μη καταπιεστω για αλλη μια φορά.ειμαι σιγουρη οτι δεν μπορει να αλλαξει.παντα θα ειναι ετσι σκληρος και παντα δεν θα το αντεχω και θα πρεπει απλα να το βουλωνω μεχρι να του περάσει.κ δεν το θελω αυτο.

Senior Member
    Εμενα γρανιτα μου 1 χρονο με τουμπαρε.ΠΟΣΟ ΣΕ ΝΙΩΘΩ!Γιαυτο ανεφερα πριν οτι προσπαθουσα ενα χρονο να χωρισω, ακριβως επειδη με τουμπαρε με κλαματα συνηθως.Αυτο το θα το βουλωσω μεχρι να του περασει πραγματικα ειναι ανεπιτρεπτο.Τι ειναι ο σατραπης ο ανατολιτης αντρας που κανουμε τουμπεκι αμα εχει νευρακια?Τι να πω βρε γρανιτουλα, μακαρι να βρεις το θαρρος να αποφασισεις οτι καλυτερο για τη ζωη σου.Εχεις ακομα αισθηματα γιάυτον?Αυτο πρεπει να απαντησεις.Αμα εχεις ακομα αισθηματα θα ειναι οντως δυσκολο να αποκοπεις και ισως δεν εισαι σε φαση να αποκοπεις.Αν το μονο που εχει μεινει μεσα σου ειναι το αισθημα αγανακτησης και ψυχικης κουρασης τοτε δε το συζητω ηρθε η ωρα να χωρισεις χωρις συναισθηματισμους.

Page 8 of 387 FirstFirst ... 6789101858108 ... LastLast