Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 387 FirstFirst ... 1119202122233171121 ... LastLast
Results 301 to 315 of 5791
    Senior Member
    ειναι περιεργη κατασταση.. κανα χρονο γνωριζομαστε απλα ελειπε και δεν βλεπομασταν συχνα .. τωρα ηρθαμε πιο κοντα.. ναι ηταν η πρωτη μας φορα χθες που βγαιναμε οι δυο μας!

Senior Member
    τεσπα.. θα ξεκολησει το μυαλο μου πρεπει να ξεκολησει... καληνυχτα!

Senior Member
    δε ξερω τις ακριβής συνθήκες αλλά το γεγονός οτι εχει σχέση και προσεγγύζει ερωτικά κάποια άλλη κοπέλα δεν είναι και πολύ θετικό για τον χαρακτηρα του!! εχτός και αν φαίνεται ότι έχει σκοπό να χωρίσει! δε θέλω να σε προσγειώσω απότομα αλλά συνηθως τις πλήστες φορές τέτοιου είδους ανθρώποι το έχουν, και δεν τους αρκεί μία ή βαριούνται εύκολα! φυσικά μπορεί να μην είναι και τίποτα απο αυτά! μπορεί απλα να σε γουστάρει και να είναι διατεθημένος να αλλάξει τη ζωή του για να είστε μαζι!! ο χρόνος και η συμπεριφορά του θα δείξουν!! μην αφεθείς νομίζω ακόμα άνοιξε τα μάτια σου και κοίτα τη συμπεριφορά του και βλέπε τα πράγματα όπως ακριβώς γίνονται!! θα καταλάβεις πολλά!!! διότι συνήθως όταν μας αρέσει κάποιος ωραιοποιούμε τις καταστάσεις κ μετά όταν τελειώσει η ιστορία και ξανασκεφτόμαστε τα γεγονότα πιο καθαρά διαπιστώνουμε ότι όλα ηταν φανερά απλά εμεις τα αντιλαμβανόμασταν αλλιως..

Senior Member
    Originally posted by Marry Poppins
    δε ξερω τις ακριβής συνθήκες αλλά το γεγονός οτι εχει σχέση και προσεγγύζει ερωτικά κάποια άλλη κοπέλα δεν είναι και πολύ θετικό για τον χαρακτηρα του!! εχτός και αν φαίνεται ότι έχει σκοπό να χωρίσει! δε θέλω να σε προσγειώσω απότομα αλλά συνηθως τις πλήστες φορές τέτοιου είδους ανθρώποι το έχουν, και δεν τους αρκεί μία ή βαριούνται εύκολα! φυσικά μπορεί να μην είναι και τίποτα απο αυτά! μπορεί απλα να σε γουστάρει και να είναι διατεθημένος να αλλάξει τη ζωή του για να είστε μαζι!! ο χρόνος και η συμπεριφορά του θα δείξουν!! μην αφεθείς νομίζω ακόμα άνοιξε τα μάτια σου και κοίτα τη συμπεριφορά του και βλέπε τα πράγματα όπως ακριβώς γίνονται!! θα καταλάβεις πολλά!!! διότι συνήθως όταν μας αρέσει κάποιος ωραιοποιούμε τις καταστάσεις κ μετά όταν τελειώσει η ιστορία και ξανασκεφτόμαστε τα γεγονότα πιο καθαρά διαπιστώνουμε ότι όλα ηταν φανερά απλά εμεις τα αντιλαμβανόμασταν αλλιως..
    δεν με προσεγγιζει ερωτικα. απλα υπαρχει συμπαθεια. ως εκει. ειναι ευγενεστατος και κυριος απεναντι μου. δεν εχει κανει το παραικρο που να δειχνει κατι αλλο..

Senior Member
    αυτό είναι πολύ θετικό!!!! μακάρι να παν όλα καλα και να γίνουν όπως τα θέλεις!!!! ...ότι γίνεται, γίνεται για καλό που λέει και η μαμά μου... καλή σου νύχτα

Υ.Γ είναι ωραίο συναίσθημα ο έρωτας ούτε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που το βίωσα!!!! σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου ότι καλυτερο!!! σε ευχαριστώ που μου το θύμησες!! το ξέρω είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για έρωτα αλλά ποτέ δε ξέρεις

Senior Member
    ισως αυτο ειναι το θεμα... και σκεφτομαι μηπως εγω παρεξηγω τις κινησεις του..

ειμαι χρονια αρκετα μονη, λογω των κιλων μου δεν με ενδιαφερε κατι τετοιο γιατι θεωρουσα αποκρουστικο το σωμα μου για καποιον.. ετσι δεν επιδιωκα καμια σχεση και με κανεναν....

πλεον νοιωθω καλα, μου κανει και ο ιδιος κοπλιμεντα για το ποσο εχω αδυνατισει και συνεχιζω να χανω.. παρατηρει τι φοραω.. τα τακουνια μου πχ..
    με συμπαθει και με εκτιμαει σιγουρα για την δουλεια μου .. το ειπε και ολας χθες αυτο σε φιλους του..

ισως αυτη την συμπαθεια να την εκλαμβανω εγω και σαν αλλου ειδους συμπαθεια.. αλλα καποια πειραγματακια που γινοντε αυτο δειχνουν.. πως δεν ειναι απλη συνεργασιακη συμπαθεια..

τεσπα.. καληνυχτα με ενα ομορφο τραγουδακι http://www.youtube.com/watch?v=UlE8l...eature=related ..

Senior Member
    καληνύχτα zwhtsa θα περιμένουμε τυχόν εξεληξεις αν υπάρξουν....

Senior Member
    είναι ωραίο το τραγουδάκι παρόλο που δεν καταλαμβαίνω γρι μάλλον για αγάπη θα λεέι... ε? ι όχι? xaxa

Senior Member
    σκέφτομαι..οτι πρέπει να πάψω να σκέφτομαι τόσο πολύ

Senior Member
    Σκεφτομαι πως πραγματικα δεν παει αλλο.Πρεπει να βρω τον εαυτο μου και να σηκωθω συντομα...

Senior Member
    zwhtsa περιμενουμε εξελίξεις!ελπιζω να πανε ολα καλα!

σκεφτομαι οτι κ η σημερινη μερα ειναι σκ@τ@.τπτ αλλο.παλι χαλια νοιωθω.αναρωτιεμαι αν θα νοιωσω ποτέ καλύτερα.

Senior Member
    granita:love:

Senior Member
    constance :starhit:
    γιατι ρε γμτ ενω ξερουμε ποιο ειναι το σωστο παντα θελουμε να κανουμε το λαθος.μ εχει πιασει τρομερη ανασφάλεια αυτες τις μέρες.

Senior Member
    Το σωστο και το λαθος ειναι εννοιες πολυ σχετικες.Ολα εχουν να κανουν και με το timing....

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Το σωστο και το λαθος ειναι εννοιες πολυ σχετικες.Ολα εχουν να κανουν και με το timing....
    :thumbup: