Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 41
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 41 of 387 FirstFirst ... 3139404142435191141 ... LastLast
Results 601 to 615 of 5791
    Senior Member
    Ρε το θεμα ειναι οτι της εξηγω μπλα μπλα μπλα κ εκεινη απανταει ναι αλλα εγω πιστευω πως πλεον δν τρως!
    Ε αντε γεια!!!

Senior Member
    πεστης ο,τι γουσταρω εκανα και κανω.

Senior Member
    Εκδοχη πρωτη:Την γραφεις κανονικα κ δεν της απαντας καθολου.εκδοχη δευτερη:Τη ρωτας:Τι προβλημα εχεις με το σωμα ΣΟΥ και ασχολεισαι τοσο με το δικο μου;

Senior Member
    Την εκδοχη δευτερη θα ακολουθησω λεσσινγκ μου γιατι ως τωρα η πρωτη δεν πιανει!
    :regan:

Senior Member
    φανταστικη η 2η εκδοχη!!!

Senior Member
    Β Α Ρ Ι Ε Μ Α Ι ! ! ! !
    κ μια δυσκολια στις τηλεπικοινωνιες μου ανετρεψε τα σχεδια κ βεριεμαι ακομη πιο πολυ κ απ τη βαρεμαρα εχει αρχισει κ με πιανει εκνευρισμος, υπερενταση κ χαλασε κ το ελλειπτικο (ποιος το ματιασε οεο? ) κ δεν ξερω που να εκτονωσω τα ως ανω σπαστικα... τι τα λες τωρα αυτα? συναισθηματα? uzzled:
    τεσπα, την ολη διαθεση !!

Junior Member
    Σκεφτομαι οτι ακομα δεν εχω φαει και επειδη προκειται η οικογενεια να παραγγειλει απο εξω,σκεφτομαι..αφου ξεκινησα για αλλη μια φορα να τρωω βλακειες απο το πρωι,τι πειραζει να συνεχισω και το μεσημερι??να φαω και το χορταστικο φαγητο και το γλυκακι μου..
    κ απο την αλλη προσπαθω να συγκεντρωθω να τελειωσω επιτελους το βιβλιο που διαβαζω χωριςνα καταλαβαινω τι λεει γιατι το μυαλο μου ειναι απλα κολλημενο στο φαγητο!!!

Senior Member
    σκεφτομαι οτι αρχίζω να ξανααντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα και ο ανορεκτικός κόσμος που έχω εγκλωβιστεί με πνίγει όλο κ περισσότερο..

Senior Member
    Originally posted by POZ
    σκεφτομαι οτι αρχίζω να ξανααντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα και ο ανορεκτικός κόσμος που έχω εγκλωβιστεί με πνίγει όλο κ περισσότερο..
    τι εννοεις?
    γιατι ισως να ταιριαζει καλυτερα το 'αρχίζω να μην αντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα και ο ανορεκτικός κόσμος που έχω εγκλωβιστεί με πνίγει όλο κ περισσότερο'

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    Originally posted by POZ
    τι εννοεις?
    γιατι ισως να ταιριαζει καλυτερα το 'αρχίζω να μην αντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα και ο ανορεκτικός κόσμος που έχω εγκλωβιστεί με πνίγει όλο κ περισσότερο'
    +1

Senior Member
    ίσως απο την αυπνία να μην το έθεσα καλά!Εννοούσα οτι απο τη μια αρχίζω σιγα σιγα να ξαναβλέπω πως είναι η ζωή "εκεί έξω", η πραγματική ζωή, με τα ξενύχτια, την ανεμελιά, τους φίλους, τον έρωτα..και απο την άλλη ο ανορεκτικός μου εαυτός -έστω και αν δν αντανακλάται στο σώμα μου πλεον- , υπάρχει ακόμη , ΑΛΛΑ έχει αρχίσει να μου είναι ανυπόφορος..νομίζω οτι πρώτη φορά έχω τόση ανάγκη να τον ξεφορτωθώ!
    Κ κάτι άσχετο αλλά επειδή η γειτόνισσα "ξαναχτύπησε" κ μου έφερε μπριζόλα μοσχαρίσια με λάχανο και ΘΑ την τσακίσω δν παίζει, πόσες θερμίδες να την υπολογίσω ξέρετε καθόλου?Εχει λιπάκι μπόλικο απότι βλέπω...μεγέθους κανονικού:P(σορυ για το οφτοπικ..)

Senior Member
    γιατι και οι φιλες και οι γειτονισες σου φερνουν φαγητο? τυχαιο ειναι?

Senior Member
    Αν η μπριζολα ηρθε τσαμπα μην το σκεφτεσαι καθολου.. Φαε τωρα που εχεις
    χαχαχα

Senior Member
    Originally posted by click
    γιατι και οι φιλες και οι γειτονισες σου φερνουν φαγητο? τυχαιο ειναι?
    γιατί είναι-είμαστε κλασσικοί έλληνες που το σαββατόβραδο μάζωξης το έχουμε συνδυάσει με πίτσα κ μπύρες(αλοίμονο) και όσο για την γειτόνισσα είναι ψιλογνωστή και μου χτυπάει που κ που φέρνοντας μου μαλακίες γιατί "κοριτσάκι που μένει μονο του ας φάει λίγο σπιτικό φαγάκι κρίμα"

Senior Member
    παιδια, πολυ καλα κανουμε κ ειμαστε κλασικοι ελληνες!!!
    κ να χαιρεσαι για τη γειτονισσα σου ροζ!!!
    μου χει τυχει να μενω μονη μου να ειμαι αρρωστη με γαστρεντεριτιδα κ να μην εχω μια γνωστη γειτονισσα να ζητησω λεμονι...
    πολυ δραμα!!!

κ μου χει τυχει να γυρισω νωριτερα απο τη δουλεια κ να δει μια γειτονισσα το αυτοκινητο κ ηρθε κ μου χτυπησε να δει αν ειμαι καλα καν χρειαζομαι κατι!!!

μεγαλο πραγμα να υπαρχει καποιος που να σε σκεφτεται οταν μενεις μονος σου!!!