Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 56
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 56 of 387 FirstFirst ... 646545556575866106156 ... LastLast
Results 826 to 840 of 5791
    Senior Member
    Πάντος σε όλους (συγκενείς και φίλους) θα πώ ότι απλά αφέρεσα τον δακτύλιο. Και ότι μετά που αφέρεσα αυτόν τον "διάολο" από πάνω μου άρχισα να χάνω βάρος με σωστή διατροφή. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να πει "αυτή πήγε και έκοψε τα στομάχια της για να αδυνατίσει, δεν μπορούσε μόνη της"

Senior Member
    Originally posted by click
    Originally posted by lessing
    Αλλα οχι κανενας κουρασμενος πολεμιστης που θα γυρναει απο τη δουλεια κ θα περιμενει να τον ταισω!
    εφιαλτης!
    Αυτη η ρουτινα κ η φθορα πως με τρομαζει!Δεν το αντεχω!Οταν ειμαι με καποιον κ αρχιζουμε να βλεπουμε τηλεοραση στον καναπε...Με ζωνουν τα φιδια!Απο ρουτινα εις διπλουν προτιμω ρουτινα με τον εαυτο μου που τουλαχιστον αντεχεται χωρις να σκεφτομαι οτι τωρα παει...μπηκαμε στη χωρα του ποτέ...Μαλλον δεν παω καλα λα λα λα :sniffle:δεν ειναι νορμαλ αυτο...ειναι;ΤΩΡΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ

Senior Member
    Oτι οσο χιλιο-ειπωμενο κι αν ειναι και οσο τετριμμενο κι αν ακουγεται, πανω απ'ολα πρεπει να εχουμε υγεια και ολα τα αλλα ερχονται! Μακαρι να μην χρειαζεται καποιος δικος μας να αρρωστησει για να το καταλαβουμε..

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Σκέφτομαι πόση ζήλια μπορεί να υπάρχει σ' αυτό τον κόσμο.... Πώς γίνεται ένα άσχετο άτομο να σου κάνει παρατήριση γιατί τρώς το τοστ σου (το οποίο είναι στην διατροφή σου) και να σου λέει "κάνεις δίαιτα, τί βλακίες είναι αυτές που τρώς". Λες και δεν ξέρω εγώ τι πρέπει να φάω και τί όχι. Και άλλωστε τα κιλά είναι δικά μου, όχι δικά της.

Επίσης πως μπορεί κάπιος να σε βλέπει ότι είσαι ανεβασμένη, ότι εισαι στις καλές σου και γυρνάει και σου λέει "Μα πως μπορείς να νιώθεις ωραία έτσι χοντρή που είσαι? δεν βλέπεις πως είσαι? είναι αδύνατον να νιώθεις ωραία σαυτά τα κιλά". Το μόνο που απάντησα ήταν "Νιώθω ωραία επιδή είμαι ωραία και αυτό φένετε. Γιατί θα έπρεπε δηλαδή να είμαι μεστην θλήψη? θα άλλαζε κάτι?" και έφυγα. Αν δεν ήμουνα στον χώρο εργασίας μου ηληκρινά θα απαντούσα όπως της άξιζε.

Γιατί δεν μπορούν οι άλλοι να δουν καπιον να είναι χαρούμενος? δεν μπορώ να το καταλαβω....
    γιατι η δικη μας ευημερια βασιζεται στην δυστιχια των αλλων

Senior Member
    σκευτομαι ποσο τυχερη ειμαι με εναν τετοιο αντρα διπλα μου

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    Mα τι γλυκο! :love:

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    Mα τι γλυκο! :love:
    ax......ax......ax...........τι ωραίαα...τι ωραία......:starhit:
    όπου έρωτας και αγάπη εγω 1η..

ε.... δε θα τελειώσουν οι εξετάσεις...! θα γατζωθώ κ γω πανω στον δικό μου.......:spin:

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Και τότε θα δεις τί θα γίνει, θα ψάχνουν μέρος να κρυφτούν. Εμαθα πως τόσο η κόρη αυτινής όσο και η εγγονή της είναι παχύσαρκες. η κόρη γύρω στα 100 κιλά 1.55 υψος, η εγκονή 10 ετών γύρω στα 85 κιλά. και από ότι κατάλαβα αυτή τρόγετε γιατί να αδυνατίζουν οι άλλοι και οι δικοί της όχι. Ακόμα δεν έχω πατήσει πάνω σε αυτό, αλλά με το πρώτο σχόλιο που θα κάνει μετά την απώλεια των κιλών, θα το πω και όπιον πάρει ο χάρος.
    ειμαι σιγουρη πως οταν με το καλο χασεις τα κιλα σου δεν θα κανεις απολυτος τιποτα
    Ετσι ελεγα και εγω... σκευτομουν εκδικητικα με κοιταγαν με αυτα τα ματια.. απο πανω μεχρι κατω.. εδειχναν.. ψιθυριζαν.. γελουσαν.. και γω μεσα μου μεταμορφωνομουν σε κανονικο διαολο και ελεγα πως θα παρω το αιμα μου πισω...
    τωρα πια... απλα ΛΥΠΑΜΕ .. τους λυπαμε που με αντιμετωπιζουν διαφορετικα, χαμογελαω, η καλητερη σιωπηλη ''εκδικηση'' . Χαμογελα λοιπον.. κανει τους αλλους να ανυσηχουν

Senior Member
    χαχαχα κοριτσακια μου και σεις βλεπω δεν πατε πισω ε? τοξερα οτι θα απαντησεις ΣΙΣΙ εισαι μια αγαπουλα εσυ :P :P

Senior Member
    Δεν υπαρχει λογος να χαλας την ηρεμια σου για ατομα που δεν αξιζουν..Οταν με το καλο θα φτασεις τον στοχο σου Πωλινα μου,θα νιωθεις μονο λυπη γι'αυτους και φυσικα θα εχεις καλυτερα πραγματα να ασχοληθεις!

Senior Member
    τωρα πια... απλα ΛΥΠΑΜΕ .. τους λυπαμε που με αντιμετωπιζουν διαφορετικα, χαμογελαω, η καλητερη σιωπηλη ''εκδικηση'' . Χαμογελα λοιπον.. κανει τους αλλους να ανυσηχουν
    μ....για μενα αυτη είναι η καλύτερη "εκδίκηση" γιατί κ οι άλλοι το πιάνουν το νόημα..:thumbup:

Senior Member
    χαχαχα κοριτσακια μου και σεις βλεπω δεν πατε πισω ε? τοξερα οτι θα απαντησεις ΣΙΣΙ εισαι μια αγαπουλα εσυ :P :P
    χεχε.... yes.... i'm in love too.................................!!!
    και έχω 2μιση βδομάδες να τον δω κ θα αργήσω λίγο ακόμη.... αλλά δε πειράζει.... i'm still in love...love... love....
    και νιώθω χαζοχαρούμενο :P

Senior Member
    Μα μου βγαζεις κατι πολυ θετικο βρε Σισι με τη σχεση σου..Τι ωραιαααααα!!!:bouncy::love::love:

Senior Member
    πωπω μελια σημερααααααααααα :P :P :P :P :P

Senior Member
    Καλα εσυ τον εχεις κ ευκαιρο,η Σισι τι να λεει;;:P:P