Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 82
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 82 of 387 FirstFirst ... 3272808182838492132182 ... LastLast
Results 1,216 to 1,230 of 5791
    Senior Member
    αντε,μην κολλας πουθενα λεμε!!!!

Senior Member
    :love::starhit:

Senior Member
    :love:

Senior Member
    αλο...ελπιζω να ειστε ολες καλα , εχει γινει το μυαλο μου κουρκουτι παιζει παιχνιδια με την καρδια. πρεπει να τους χωρισω..
    τελικα αυριο θα κανω μια Β χωριακη να ξεμπερδευω, παρατραβηξε η ζαλαδα και η αναγουλα τοσο που μου εχουνε μπει μπριζες οτι ειναι κατι αλλο και οχι εγκυμοσυνη..δεν αγχο.. αλλα ας μαθω.. ραιτ? :saint2:

Senior Member
    mitsokolooo
    ax ante pigene.........na to sigourepseis vre adelfee !!xaxaxa...more ti allo borei na einai sti teliki???????
    mitsoloko theloume mitsokooooooooo number 2 andeeeeeeeeeeee !!!
    xaxaxa egw ti kseftomai? ela nde ...ta gnwsta..kerkyra...vareta. kila.k pos na kanw to malli mou....thelw fratzaa k den me afinei kaneis re gAmwto....eleos...
    nai kserww exw polu sovara provlimata...xa xa xa

Senior Member
    Αχ!Κρακεράκι μου!Τι καλά να έχουμε Λονδινομωράκι!Ήδη η παραγγελία πώς το θέλουμε έχει πέσει!
    Στην τουαλέτα την ώρα του τεστ με το αγαπημένο μου λάπτοπ αγκαλιά απευθείας μετάδοση αποτελέσματος!

Senior Member
    mitsokolo??????????? ti teleia ayta poy diabazw.....:thumbup:
    soy eyxomai ta kalytera.....na einai to apotelesma ayto pou pothei h psyxoula sou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sp in::thumbup:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    μιτσικολοοοοοο σου εύχομαι τα καλύτερα κορίτσι μου!

κατά τα άλλα σκέφτομαι πως έχω 38,2 πυρετό,με πονάνε τα κόκκαλά μου,το κεφαλάκι μου,έχω ένα ψιλοσυνάχι και νιώθω σκ@τά!!! ʼτιμε άνδρα με κόλησεςςςς γγγκκκρρρρρρ

Junior Member
    Σκέφτομαιιιι ,πόσο αδύναμη είμαι και δεν μπορώ να κρατηθώ και να μην φάω >.<
    Αλλά επίσης σκέφτομαι πως από αύριο ξεκινώ διατροφή (για 2359237598237 φορά) που θα κρατήσει 1 μέρα και μετά πάλι το ίδιο και το ίδιο και το ίδιο....

Senior Member
    χαχαχαχαχα αχ βρε κοριτσιαααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααα !!!!!
    καλα η φωτο ολα τα λευτα ε? χαχαχαχαχ με τοσο μελανι πανω μου σιγουρα καπως ετσι το φανταζομαι και γω χαχαχαχα
    αντε θα δουμε αυριο, και αν δεν ειμαι εγκυος θα ψαχτω περισσοτερο με καμια εξτρα εξετασουλα ειδωμενννννν
    Αγγελουδακι περαστικα σου κοριτσι μου! Μαρακι τρελλιαρα ευχαριστω! χαχαχαχαχ
    ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΟ εσυ ωρη τρελοκαμπερο αμπιτυχει να μην ερθεις κατα δω ε??? κανονισεεεεεεεε :lol: :lol:

Senior Member
    mitsokolo exw liwsei sto geliooo me tin foto pou sou anevvase i nadine...theiko !telos
    popo standar paidi sou...............!!! theikoooooooo omos !!!
    anyway oti apotelesma k na xeis !! good luck min trelese...!! oso anafora gia to nisi
    tha rthw ebgala prin liges meres ta eisitiria...14/4 petaw gatwick-->corfu !!! youhouuuuuu !! ti xaraaaaaaaaa :cool rsvd:

Senior Member
    Mια και μοναδικη η Ναταλιτσα μου!!!!!!! :love:
    ομορφα!!! θα σε παω τσαρκα για ουζα ε? χαχαχαχαχα ο ρε μανα μουυυυυυυ τι εχει να γενει!
    καλα δεν τρελλενομαι πολυ! θα δουμε αυριοοοοο
    εχω και μια καουρα τωρα αλλο πραμα, λεω να τη σβησω με ΚΟΥΝΙΑΚΟΥ :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    nai mesa gia ouzakiaaaaa !!!! katse na patiso to podari m ore tsatsamidi k tha doume ti sperantzades tha kopsoume...xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!ax ti kalaaaaaa !!!
    me kouniakou?xaxaxaxaxaxa theiko !

Senior Member
    Originally posted by bubulitsa86
    k pos na kanw to malli mou....thelw fratzaa k den me afinei kaneis re gAmwto....eleos...
    nai kserww exw polu sovara provlimata...xa xa xa
    μπορεις να κανεις ενα εκατομμυριο πραγματα ΕΚΤΟΣ απο φραντζα
    με τετοιο προσωπο να κανεις φρατζα???????
    ΠΑΣ ΚΑΛΑ????????????
    κοψε αφελιες εστω!
    εντονο φιλαριστο, μυτες! κατι τελοσπαντων
    αλλα οχι φρατζα:shocked2:

Senior Member
    ναι ωρη καλα σου λεει... καντα σαν τα δικα μου που τα κουρεψα τα μισα κοντα , με πιασε βουρλισια χαχαχαχ
    αχ ολο το μαλλι την πλερονει τη νυφη κοριτσια........... ναχε στομα να μιλησει! και χερια να μουτζωσει!