Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 98
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 98 of 387 FirstFirst ... 488896979899100108148198 ... LastLast
Results 1,456 to 1,470 of 5791
    Senior Member
    Εγώ ένιωθα πως ήθελα αμάν αμάν λουκουμά, έφαγα μισό απτον καθένα και μου πέρασε!!!!!! έδωσα στην μαμά και στην θεία μου και άφησα και 1 πιατο σπίτι για μας (θα είχε καμιά 35αριά κομμάτια σίγουρα). Σημερα το πρωί που συκώθηκα είχε μόνο 1 κομμάτι από το κάθε είδος!!!!! :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: Μου λέει ο άντρας μου συκώθηκα το βράδυ, και ήθελα να φάω κάτι γλυκό και είπα να φάω μερικούς, και τελικά δεν μπορούσα να σταματάω να τρώω!!!! Σου άφησα 1 από το κάθε είδος και με κοιτούσε με ένα ναζιάρικο ύφος, και του λέω άντε φάτους κιαυτούς!! Δεν πρόλαβα να τελειώσω την κουβέντα μου και εξαφανίστηκαν!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    θυμάται κανείς που είναι ένα τόπικ που συζητούσαν για το κολυμπι-κολυμβητήριο κάποια μέλη??
    Μήπως θυμάται η κλίκ που θυμάται όλα τα τόπικ?
    είχα μια απορρία και έλεγα μηπως απαντήσει κανείς σε εκείνο το θεμα.
    το έψαχνα στη παχυσαρκία αλλά πέρασα τις 10 σελ και μπερδεύτηκα..
    θα ξαναψαξω τωρα

Senior Member

Senior Member
    click, ναι αυτό thanks.............!!!

Senior Member
    Σκέφτομαι πως υπάρχουν κάπια άτομα που αν δεν πεις αυτό που θέλουν να ακούσουν, αμέσως σε λένε ψεύτη και σε υποτιμούν και σε προσβάλλουν. Τελικά πιος έχει το πρόβλημα, εγώ που πιστεύω κάτι διαφορετικό και το λέω, ή αυτός που δεν μπορεί να δεκτεί μια διαφορετική άποψη?

Member
    καταρχήν καλησπέρα! είμαι καινούρια στο site...
    εγώ σκέφτομαι ότι από αύριο ξεκινάω την δίαιτα με τα χάπια και φακελάκια lipotox σε συνδυασμό με γυμναστική! είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!
    επίσης σκέφτομαι ότι πρέπει να διαβάσω βιοχημεία και με πιάνει αμοκ... ελπίζω να μην το ρίξω στο φαί από το άγχος....

Senior Member
    βιοχημεια?????????????????????????????

πωπω νομιζα το λιποτοξ ηταν το προβλημα αλλα με τη βιοχημεια συναγωνιζονται ανετα
    καλη τυχη και καλο κουραγιο

Member
    σκέφτομαι ότι κάθε φορά που βγαίνω έξω και βλέπω κάποιες κοπέλες με κορμάρες ότι δε θα γίνω ποτέ έτσι... το σουλούπι μου είναι τέτοιο που μπορεί να δείξει γυμνασμένο αλλά όχι αδύνατο. όσο και να το ράψω όσο και να γυμναστώ... δεν θα τα καταφέρω.το πιο πιθανό είναι να φουσκώσουν οι μύες μου (όπως τότε με το box) και στεναχωριέμαι... είμαι σε μια μόνιμη δίαιτα (αν και είναι φορές που τσακίζω σοκολάτες και ότι άχρηστο βρώ).. :sniff:
    αυτά τα "ευχάριστα" σκέφτομαι...

Member
    polinaki πιστεύω πως η ειλικρίνεια, η αξιοπρέπεια και η τιμή είναι τα μοναδικά πράγματα που μας έχουν απομείνει στην κοινωνία που ζούμε... οπότε φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου και ασε τους άλλους να "τρώγονται"... σε τελική ανάλυση μπορεί να τα βάζουν με σένα αλλά στην πραγματικότητα με τον εαυτό τους είναι θυμωμένοι...

Senior Member
    Μου έστειλαν χθες αυτό το τραγούδι... αμέσως σκέφτηκα οτι είναι τέλειο γι'αυτό το φόρουμ, μη το κάνετε αυτό το πράμα στον εαυτό σας. Όλοι έχουμε δικαίωμα να έχουμε και τις μαύρες μας, νιώθω όμως οτι πολλές εδώ μέσα το παρακάνετε...

Αφιερωμένο Ευαγγελία!!!

http://www.youtube.com/watch?v=K3GkS...feature=relmfu

Pretty pretty please, don't you ever ever feel
    Like you're less than f*ckin' perfect
    Pretty pretty please, if you ever ever feel like you're nothing
    You're f*ckin' perfect to me!

Senior Member
    ορεος ο φιλ :thumbup:

Senior Member
    Πολύ ωραίο τραγούδι Φίλιππε. Ενα από τα αγαπημένα μου.

I am f*cking perfect to me και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό θεωρείτε λάθος....

Evangelia_A μου είμαι ο εαυτός μου, είμαι ειληκρινής και μένα και με τους γύρω μου, και αυτό είναι που δεν αρέσει. Δεν αρέσει το ότι με αγαπάω, το ότι νιώθω όμορφα, το ότι φαίνομαι όμορφα.... Θα έπρεπε να είμαι μίζερη και να ντρέπομαι για μένα για να είμαι αποδεκτή από τους πλήστους.

Ομως εγώ δεν είμαι σαν τους πλήστους, εγώ είμαι μοναδική, και έτσι θέλω να με δέχονται οι άλλοι... Σαν μοναδική.
    Είπα του άντρα μου το τί έγινε χτες, και μου λέει σε ζυλεύουν που εσύ δεν έχεις πρόβλημα με το πώς είσαι, σε ζυλεύουν που είσαι και φένεσαι όμορφη και επειδή εκείνη δεν μπορούν να το νιώσουν αυτό, τους φτες εσύ.... Εσύ είσαι μοναδική μου λέει, και έτσι θέλω να μείνεις για πάντα.

http://www.youtube.com/watch?v=BR4yQFZK9YM&NR=1

I dont wanne be a stupid Girl!!!!

Member
    polinaki είσαι πολύ τυχερή που έχεις έναν άντρα που σε αγαπάει τόσο πολύ... χαίρομαι για σένα!
    Φίλιπ πολύ ωραίο το τραγουδάκι!

Senior Member
    Originally posted by Evangelia_A
    polinaki είσαι πολύ τυχερή που έχεις έναν άντρα που σε αγαπάει τόσο πολύ... χαίρομαι για σένα!
    Evangelia μου, μπορεί να έχω πολλά προβλήματα με τον άντρα μου, όμως δεν συμαίνει ότι δεν αναγνωρίζει αυτό που αισθάνομαι και δεν το υποστηρίζει.

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by Evangelia_A
    Evangelia μου, μπορεί να έχω πολλά προβλήματα με τον άντρα μου, όμως δεν συμαίνει ότι δεν αναγνωρίζει αυτό που αισθάνομαι και δεν το υποστηρίζει.
    :thumbup:
    γεια σου πωλινακι! πολυ χαιρομαι που το διαβαζω αυτο, κ ο,τι θα σε ρωτουσα πως πατε! ευχομαι ολα καλυτερα για ολα τα ζευγαρια!