Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 135
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 135 of 387 FirstFirst ... 3585125133134135136137145185235 ... LastLast
Results 2,011 to 2,025 of 5791
    Senior Member
    Originally posted by Cherie
    Originally posted by click
    Originally posted by click
    Κλικ μου δεν ξέρω,ειλικρινά...Τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει,γιατί να αλλάξει τώρα?
    mitsokolo,κι εγώ ακριβώς το ίδιο,αυτοπεποίθηση σχεδόν καθόλου,άλλα οι γύρω μου εισπράτουν το αντίθετο.
    νιωθεις οτι υποκρινεσαι μπροστα στους αλλους?
    ʼμυνα θα το έλεγα,και έναν τρόπο να δείξω ότι και καλά είναι όλα οκ...Δεν ξέρω γιατί το κάνω,μάλλον γιατί οι γύρω μου έχουν σχηματίσει μια συγκεκριμένη εικόνα κι εγώ την ακολουθώ??δεν ξέρω..Μόνο στους γονείς μου έχω ανοιχτεί κατά καιρούς,αλλά όταν είχα φτάσει σε χάλια σημείο και έπρεπε κάπου να τα πω για να ''ανακουφιστώ'' λιγάκι.
    και γω το εκανα για πολλα χρονια. αν και υπηρχαν φορες που χανομουν στην κοσμαρα μου και ακουγα τα κλασικα "τι επαθες? τι εχεις? εγινε κατι?"
    και αμεσως πηγαινα να το μπαλωσω οτι οχι ολα ειναι καλα, μια χαρα.

τωρα ακομα χανομαι καθε τοσο... και λεω απλα "οχι, ειναι το φυσικο μου. καποιες φορες κοιταω ενα φαντασμα"
    και τελειωνει η υποθεση.
    ετσι ειμαι, τι να κανουμε. δεν ειμαι μες στο κεφι ολη την ωρα.
    ειμαι νταρκ
    ωχουυυυυυυυυυυυυυ
    Αυτό!!αυτό ακριβώς όπως το λες!Και έχω βαρεθεί να απολογούμαι γιατί δεν θέλω να βγω,γιατί δεν κάνω τον κλόουν της παρέας,γιατί δεν έχω κέφι,γιατί δεν χορεύω..Ε δεν είμαι αρκούδα πια!ούτε ρομπότ που ρυθμίζεται.έχω τις καλές μου και τις μαύρες μου.Γιατί δεν το καταλαβαίνουν ποτέ αυτο...??
    Οπότε πλέον απλά χαμογελάω ή όταν δεν έχω καθόλου όρεξη επικαλούμαι πονόκοιλο...!!
    γιαυτο δεν το καταλαβαινουν, επειδη δεν το δειχνεις

Senior Member
    Κλικ μου καλώς ή κακώς δεν έχω τη διάθεση να εξηγήσω τι μου συμβαίνει γιατί είναι όλοι τόσο στον κόσμο τους που απλά θα δείξουν και καλά ένα ενδιαφέρον και μετά από λίγα λεπτά θα συνεχίσουν το ''χορό'' τους.Οπότε από το να βγω τρέλη και μίζερη,προτιμώ να τους αφήσω με την ιδέα που έχουν σχηματίσει και απλά να το παίζω πολυάσχολη όταν δεν έχω διάθεση να βγω..Δεν ξέρω πόσο θα αντεξω με αυτή την τακτική,προς το παρόν πάντως έχω βρει την ησυχία μου όταν τη χρειάζομαι!

Senior Member
    δεν ξερω ποσο θα αντεξεις.
    αλλα η αναποδη τακτικη για μενα ηταν τελικα ανακουφιστικη

Senior Member
    Όταν δω ότι δεν πάει άλλο θα σε θυμηθώ..:blush:
    Και είμαι σίγουρη ότι θα είναι καλύτερα,άλλα αυτή η σκ**οδιάθεσή μου να μην φορτώνω κανέναν με τα προβλήματα μου είναι που θα με φάει...Κατά τα άλλα βρίσκω δικαιολογίες για να αποφύγω π.χ. μια έξοδο και μετά νιώθω και τύψεις τρελές που είπα ψέματα γιατί η φίλη μου ήθελε να βγει και εξαιτίας μου έμεινε μέσα..Γενικά δεν το έχω και πολύ αυτό..Με λίγα λόγια ο μα**κας της υπόθεσης!!

Senior Member
    δε θελεις να φορτωνεις με τα προβληματα σου η φοβασαι οτι αμα δεν εισαι η ευχαριστη της υποθεσης δε θα εισαι αποδεκτη?

Senior Member
    Όχι σμάρτ μου,το πρώτο δεν θέλω.Όσο για το δεύτερο δεν το φοβάμαι,απλά επειδή ακριβώς έχουν μια συγκεκριμένη εικόνα για μένα αν αυτό αλλάξει θα πρέπει να απολογούμαι, κάτι που δεν είμαι σε διάθεση να κάνω.τις περισσότερες φορές έχω κυρίως το ρόλο του ακροατή και του συμβουλάτορα στα προβλήματα των άλλων... δεν το κάνω καταναγκαστικά,άλλωστε είναι ωραίο όταν οι φίλοι σου σε εμπιστεύονται,άλλα κάποιες φορές καταντάει κουραστικό...

Senior Member
    Σκεφτομαι...ειναι 5.30 βραδι...Δεν εχω κοιμηθει ακομα.Εφτιαξα ενα εσπρεσο ντεκαφεινε κ μπηκα στο σαλονι.Ο γατος μου με κοιταζει νυσταλεα κ με απορια.Μετα τα τελη Μαρτιου γυριζω στο σπιτι μου.Παντα αυτη η δυσκολια με τη μανα μου.Ειμαστε εντελως διαφορετικες κ πραγματικα δεν ξερουμε πως να προσεγγισουμε η μια την αλλη.Θελω πολυ να φυγω.Για αλλη μια φορα,απετυχα στη διαμονη μου εδω.
    Θα ηθελα πολυ να εβλεπα ενα βιντεο του εαυτου μου οταν ημουνα παιδι γιατι εχω απορροφησει πραγματα που δεν ειναι δικα μου.
    Επισης σκεφτομαι οτι ειμαι καφεινομανης χα χα μαλλον εσπρεσομανης.
    Σκεφτομαι οτι αυτη η ιστορια με την Ιαπωνια κ τη ραδιενεργεια δειχνει για ακομα μια φορα οτι οι κυβερνοντες ειναι κρυφοι ψυχοπαθεις.Μια φιλη μου μου εγραψε στο φεις μπουκ οτι τοσο καιρο οι Ιαπωνες ειχαν γεμισει τη θαλασσα με αιμα απο τα αθωα σκοτωμενα δελφινια κ τις φαλαινες που δολοφονουνε κατα χιλιαδες ,αδιαφοροι κ κουφοι στις διαμαρτυριες κ τωρα με το τσουναμι η θαλασσα εκδικηθηκε.Μπορει ναναι κι ετσι...
    Σκεφτομαι οτι θα πιεσω τον εαυτο μου να σηκωθει αυριο γιατι αν το αφησω θα γινει φαυλος κυκλος.Και σκεφτομαι τα χαλια που εχει αυτος ο κοσμος.Και ποσο αθωα ειναι τα ζωα.Και ποσο ανυπερασπιστα μπροστα στο μεγαλυτερο θηριο...Κοινοτυπο αλλα αληθες.
    Αντε καληνυχτα...

Senior Member
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ?????????????????????ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smilegrin:
    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΜΠΑΙΝΩ............:smilegrin::lol::smilegrin:
    ΕΙΜΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Κ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Senior Member
    cherrie, εχεις σκεφτει οτι αυτο που εσυ το βλεπεις ετσι (οτι δε θελεις να τους φορτωνεις) αυτοι μπορει να το εκλαμβανουν πχ ως ελλειψη εμπιστοσυνης?
    το να δωσουμε την ευκαιρια στους φιλους μας να μας ακουσουν κ να μας στηριξουν δεν ειναι επιβαρυνση.. το χεις σκεφτει ποτε ετσι?
    εσυ πως θα ενιωθες αν οι φιλοι σου δε μοιραζονταν μαζι σου οσα τους απασχολουν?

lessing, κοπελια, μ αυτες τις σκεψεις λογικο το βρισκω να μην εχει κοιμηθει στις 5,30 το πρωι... ελεος δλδ!!

μαρια με το καλο
    πετας ε?
    :bouncy:

Senior Member
    μαρια με το καλο
    πετας ε?
    :bouncy: [/quote]

ναι ναι ναι ναι ναι ναι:yes::yes::yes::yes:
    σε ευχαριστω πολυ :spin:

Senior Member
    maria μου σου ευχομαι τα ονειρα σου να πραγματοποιηθουν και οι επιθυμιες σου να υλοποιηθουν ....μην φοβασαι τιποτα παρα να θυμασαι κατι και να παιρνεις δυμαμη......οι σκεψεις μας θα ειναι κοντα σου.....
    ολα καλα να σου πανε:starhit::starhit::starhit:

Senior Member
    Originally posted by REDROSE
    maria μου σου ευχομαι τα ονειρα σου να πραγματοποιηθουν και οι επιθυμιες σου να υλοποιηθουν ....μην φοβασαι τιποτα παρα να θυμασαι κατι και να παιρνεις δυμαμη......οι σκεψεις μας θα ειναι κοντα σου.....
    ολα καλα να σου πανε:starhit::starhit::starhit:
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ:spin::yes:
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ:smilegrin::tumble::wink1::yes::tumble::spin::smilegrin:

Senior Member
    αντε να δουμε αυριο εχω ζυγισμα και εχω αγωνια....και ο λογος ειναι ο εξης...
    πριν την καθαρα δευτερα ζυγιστηκα και ολα ηταν τελεια ....ειχα χασει 2 κιλα και ημουνα στα 109,800
    εσπασα και το κολο 110 μετα ομως απο το τριημερο πηραν τα μυαλα μου αερα και τα σκ........
    λιγο η εξοχη που πηγαμε λιγο το τζακακι και το χιονακι . να σου και το φαγητακι......μετα αδιαθετησα 9/3 και που να ανεβω στη ζυγαρια,οποτε αυτη τη βδομαδα στρωθηκα και πιεστηκα αρκετα θα ελεγα διατροφικα οχι τοσο για να δω το ουαου αποτελεσμα αυριο αλλα για να ειμαι τουλαχιστον στα ιδια κιλα πριν τις ατασταλειες μου 109,800 για αυτο και εχω αυρριο αγωνια...uzzled:uzzled:

Senior Member
    Μαρία μπράβο!Με το καλό εύχομαι!

Σμαρτ δεν είναι ότι δεν συζητάω γενικά μαζί τους.Απλά νομίζω ότι με απασχολούν ορισμένα πράγματα που ούτε μόνη δεν έχω καταφέρει να λύσω.Και το να συζητήσω για ένα θέμα όπως η σχέση μου με το φαγητό για παράδειγμα,με κάποιον που δεν το έχει ζήσει δε νομίζω ότι θα καταφέρω να πετύχω κάτι.Οπότε συζητάω για πιο ανάλαφρα πράγματα όπως προβλήματα με τη σχολή,με το αντίθετο φύλο κλπ...Δεν είναι ότι δεν τους συμβουλεύομαι,απλά αυτά που πραγματικά με απασχολούν μου είναι δύσκολο έως αδύνατο να τα μοιραστώ με άλλους.Αυτά..

Senior Member
    βαριέμαι απίστευτα σε εκνευριστικό βαθμό :S