Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 192
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 192 of 387 FirstFirst ... 92142182190191192193194202242292 ... LastLast
Results 2,866 to 2,880 of 5791
    Senior Member
    absolute ηρέμισε κούκλα μου!!!!!

Το ότι είσαι μόνη έχει πολλά θετικά που δεν έχουν οι "πολυορκημένες"!!!!

Παράδειγμα μπορείς να πας όπου θες, χωρίς να δόσεις αναφορά σε κανέναν. Να κάνεις ότι θέλεις, όπως το θέλεις, να φορέσεις ότι θες χωρίς τα σχόλια του είναι πολύ κοντό, βάλε κάτι άλλο κτλ και το καλύτερο? Μπορείς να φλερτάρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Να 'ξερες και τί δεν θα έδεινα να ήμουνα για 1 μέρα ελέυθερη και να μπορούσα να τα κάνω όλα αυτα!!!!! Κάθε κατάσταση έχει και τα καλά την και τα κακά της!!!

Κάπου είχα διαβάσει "Ο γάμος είναι ένα κάστρο στο οποίο όσοι είναι έξω θέλουν να μπουν μέσα, και όσοι είναι μέσα προσπαθούν απεγνωσμενα να βγουν έξω" !!!!!

Senior Member
    Αχ ρε κοριτσι.. Τελικα,δεν μπορουμε να ξερουμε ουτε στο ελαχιστο πως νιωθει ο αλλος μεσα του σε σχεση με αυτο που δειχνει..Αλλα μας εχουν φαει τα "πρεπει" ρε γαμωτο!"πρεπει" να δειχνω οτι ειμαι καλα,"πρεπει" να χαμογελαω,"πρεπει" να βγαινω..

Senior Member
    κοριτσια μου,δεν ειναι τοσο το μονη που με ενοχλει(φυσικα και με ενοχλει βεβαια πολυ) αλλα η παρασταση ευτυχιας που πρεπει να δωσω,και δεν εχω καμια διαθεση να τα παω καλα,δε θελω να παιξω επιτυχως αυτο το ρολο και μεσα μου να ειμαι αδεια...

και αν παλι τα παω καλα αυτο θα με κανει ακομη χειροτερα,αλλα παλι δε θελω να δειχνω και να ειμαι μιζερη...

Senior Member
    Μα γιατι να μην κοιταμε εμεις να ειμαστε καλα;Γιατι πρεπει να μας νοιαζουν οι αλλοι παντοτε;;;

Senior Member
    Μα γιατί πρέπει να υποκρίνεσε ότι είσαι καλά?

Αντί να προσποιήσε, γιατί δεν βρίσκεις την ρίζα του κακού, και να το λύσεις μέσα σου ούτως ώστε να είσαι πραγματικά καλά χωρίς ψέματα και υποκρισίες?

Senior Member
    ελα ντε!!!απλα θες δε θες συγκρινεις τον εαυτο σου με τους αλλους,βλεπε ξαδερφες και συμμαθητριες στην προκειμενη...και οχι με την κακη εννοια της ζηλειας,αλλα με μια βαθια απορια "γιατι εγω δεν αξιζω κατι καλο????"

Senior Member
    Θα ερθει και το καλο.Δε λενε οτι ολα για καποιο λογο γινονται;

Senior Member
    ποια ειναι η ριζα του κακου ομως οεο????

η δουλεια οκ,το σωμα οκ,το μαλλι οκ,τα νυχια οκ(γελαμε να μην κλαιμε:lol: ),το σπιτι οκ...

οι παρεες ετσι και ετσι,τα λεφτα ψιλο-οκ...

γιατι σα συνολο δε βγαινει ΟΚ???

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    Θα ερθει και το καλο.Δε λενε οτι ολα για καποιο λογο γινονται;

τοσα χρονια ερχοταν μονο το κακο παντως............

Senior Member
    Nομιζω τελικα,πρεπει να επικεντωθουμε και λιγο στα καλα που μας συμβαινουν.. Τα γραφω μπας και τα εφαρμοσω

Senior Member
    Μα γιατί να συγκρίνεις κούκλα μου?

Εχεις διαφορετική ζωή, έχεις διαφορετική εμφάνιση, έχεις άλλες δυνατότητες και αδυναμίες και αυτό θα έπρεπε να σε κάνει ευτυχισμένη. Και γιατι??????

Επιδή απλά αυτό σε κάνει ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!

Θα προτιμούσες να είσαι σαν μια σαν αυτές τις πολλές χαζομπίμπο "μπάρμπι" που βλέπουμε στην τηλεόραση που είναι όλες οι ίδιες, έχουν όλες μια κοινή ζωή που το μόνο περίπλοκο πρόβλημα που έχουν είναι πια απόχροση του ροζ θα βάλουν για φούστα?

Senior Member
    ετσι πρεπει,φυσικα οταν υπαρχουν καλα!γιατι αλλο το καλα και αλλο το οκ(οπως τουλ εγω το εννοουσα)

δηλ λες,καλα 1000+ευρω ενω αλλοι παιρνουν 700 και αλλους τους απολυουν,αλλα οταν χτυπας 12ωρα το καλα μετατρεπεται σε ενα απλο "οκ"...

επισης λες,καλα με ενα και μονο προβλημα υγειας οταν νεοι ανθρωποι πεθαινουν υγιης απο τροχαιο(καλα εχω γινει πολυ δραμα λεμε)...

τεσπα..ελπιζω η μινι καταθλιψη να φυγει ετσι οπως ηρθε ξαφνικα...μη μου καθισει και το αρνι στο λαιμο...

Senior Member
    Βρε κορίτσια? Μόνο εγώ βλέπω τα θετικά της ζωής????

αν είναι δυνατόν!!!!!!!!!!!!

Εχετε την όρασή σας, μπορείτε να δείτες τις ομορφιές της φύσης που επικρατούν αυτό τον καιρό.
    Εχετε την ακοή σας, μπορείτε να ακούσετε τους ύχους γύρω σας
    Εχετε φωνή, μπορείτε να εκφράσετε τα συνεσθήματα σας

Πάνω από όλα έχετε την υγία σας, και είστε ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ!!!! Ξέρετε πόσο υπέροχο είναι αυτό?

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Μα γιατί να συγκρίνεις κούκλα μου?

Εχεις διαφορετική ζωή, έχεις διαφορετική εμφάνιση, έχεις άλλες δυνατότητες και αδυναμίες και αυτό θα έπρεπε να σε κάνει ευτυχισμένη. Και γιατι??????

Επιδή απλά αυτό σε κάνει ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!

Θα προτιμούσες να είσαι σαν μια σαν αυτές τις πολλές χαζομπίμπο "μπάρμπι" που βλέπουμε στην τηλεόραση που είναι όλες οι ίδιες, έχουν όλες μια κοινή ζωή που το μόνο περίπλοκο πρόβλημα που έχουν είναι πια απόχροση του ροζ θα βάλουν για φούστα?
    εχεις δικιο Πωλινακι...καλα οσο γι αυτες ειναι απλα τραγικες...βιτρινα,παραστασ η,ενα απλο τιποτα...

Senior Member
    Γι'αυτο οι ομορφοι εσωτερικα ανθρωποι,δεν συγκρινονται με αυτες που περιγραφεις Πωλινακι!