Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 195
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 195 of 387 FirstFirst ... 95145185193194195196197205245295 ... LastLast
Results 2,911 to 2,925 of 5791
    Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    clikaki η Πωλινα 2 εσυ 15 και γω 24 ειμαστε τα κοριτσια του Μαη βλεπω ε? χαχαχαχ

http://www.youtube.com/watch?v=qao3PbT6aT4
    :smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    ασχετο αλλα κοιμαμε ορθια ολη μερα καθε μερα εδω και 3-4 μερες :lol: :lol: :lol: :lol: Πωλινα ειχες και συ υπνηλια στην αρχη της εγκυμοσυνης σου?
    Ναι μέχρι τον 3 μήνα. το μόνο που με ξυπνούσε κάπως ήταν όταν έπεινα την διαλυόμενη βιταμίνη μου.

!!!!!

Senior Member
    εμετους ζαλαδες? αλλαγη γευσης? ευχομαι να μη μου κανει εμετους το σκατουλακι μου γιατι καηκα. τρωω που τρωω λιγο?

Senior Member
    εμετους ζαλαδες? αλλαγη γευσης? ευχομαι να μη μου κανει εμετους το σκατουλακι μου γιατι καηκα. τρωω που τρωω λιγο?
    Μέχρι την 15 βδομάδα ΤΙΠΟΤΑ απολύτως εκτός από την υπνηλία.

Μετά, ας μήν το συζητήσουμε καλύτερα!!! Αλλοστε είναι γνωστό ότι ήμουνα 15 βδομάδες στο νοσοκομείο μέσα και ότι γέννησα 30 βδομάδων.

Αλλά σε σένα θα πάνε ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ καλα!!

Senior Member
    ναι Πωλινακι μου την ξερω την ιστορια σου την ειχαμε κουβεντασει στις αρχες, τελος καλο ολα καλα που λενε και περασμενα ξεχασμενα...
    μακαρι να πανε ολα καλα , αυτο το μωρο το θελω οσο τιποτε αλλο, και προσπαθω να φαω καλα και να ξεκουραζομαι οσο γινεται

Senior Member
    Ακριβώς κούκλα μου, περασμένα ξεχασμένα αφού τώρα πια έχω έναν υγιή κούκλο!!!!!

Καλά κάνεις, η ξεκούραση είναι το παν. Οχι βάρος, όχι απότομες κινήσεις. Οι πρώτοι 3 μήνες είναι το παν.

Το είπες στην Ναταλία? Πως αντίδρασε? Μίλησα προχθές μαζί της αλλά δεν ήθελα να πω τίποτα, αυτό είναι κάτι που πρέπει να μάθει από σένα!!!

Senior Member
    σκεφτομαι δλδ συνειδητοποιω πως δεν εχω φιλους,ουτε εναν.
    οκ στη σχολη εχω 1-2 ατομα λεμε τπτ για τη σχολη, μαθηματα κλπ.
    αλλα τωρα πχ καθομαι τοσες μερες σπιτι εκτος απο 1-2 βραδια που ήρθε ο φίλος μου (και ευτυχως για κανα 2 ακόμη, το μόνο θετικό!!)

Γενικά δεν εχω προβλημα που εκοψα απο τις παλιες μου φιλες, απλα δεν εχω να μιλήσω σε κανεναν. ωρες ωρες σκεφτομαι πως ειμαι "καταθλιπτική" (όχι τόσο βαρια όσο ακουγεται) πχ μου λενε κατι χαρουμενο κ εγω ή μενω ανεκφραστη ή σπαω ενα γελακι με δυσκολια.
    ενω φορες λέω μπα.. δεν ειμαι καταθ/τικη αλλά απλά μοναχική, μου αρέσει η μοναξιά μου, μου δίνει μια ασφάλεια.
    και μετά μπουμερανκγ στη προηγουμενη σκεψη.
    επίσης δε μου κανει καλό που μενω ξύπνια αυτες τις μερες.
    βασανίζομαι με σκέψεις, αλλά απο την 'αλλη γιαυτο δε μπορω να κοιμηθω.

Senior Member
    καλημερα και χρονια πολλα σε ολουςςςςςςςςςςςςςςς εμεις καναμε την πρωτη ανασταση στις 11 και σπασαμε τις σταμνες, χαμοςςς και του χρονου να εχουμε υγεια κοριτσια!

Πωλινακι ναι μιλησαμε και χαρηκε πολυ η γλυκια μου!!! :love:
    Sisaki μου μην ανυσηχεις απλα ετσι ειναι ο τυπος σου, δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι ιδιοι! (ευτηχως) :love:

Senior Member
    Καλημέρα μιτσοκόλο μου!!!!!!

Το ήξερα πως θα χαρεί πολύ, αχ είναι πολύ καλή και γλυκιά!!!!

Senior Member
    Καλημεραααααααααααααααααα αααααα χιχιχι ναι ναι ειναι ψυχουλα απιστευτη!!!!!!!

Senior Member
    Αχ βρε κορίτσια και πόσο πολύ θέλω να σας γνωρίσω...!!!!

Μιτσο, το μπιζελακι αρχισε να σε ανακατευεί ε? χεχεχε δεν πειράζει, ειναι για να σου θυμίζει την ύπαρξή του!

Senior Member
    ναι ασε Πωλινακι ευτηχως οχι παρα πολυ.. αλλα οχι μονο ανακατεμα μου εκανε, αλλα χτες το απογευμα μου θυμηθηκε κρουασαν και coco pops με γαλα , ολα μαζι (ευτηχως μικρες ποσοτητες βεβαια) αλλα.... τα ηθελα!

Senior Member
    χαχαχαχαχα ευτυχώς που έχεις τον περιορισμό του μεγέθους του στομάχου!!!! Αυτό είναι πολύ θετικό γιατί ότι και να πεθυμίσεις, θα είναι σε μικρή ποσότητα!!!!

Μιτσοκόλο, 110 στρογγυλό σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Από αυριο με βλέπω να αλλάζω δεκάδα, και μετά μετράμε αντίστροφα για το δυψίφιο!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ναι αυτο λεω και γω ευτηχως που εχω τον περιορισμο αλλιως θα την ειχα κατσει τη βαρκα! xaxaxa
    ειδες Πωλινα μου???? θα πας στο διψηφιο και δεν θα το καταλαβεις!!! υπομονη μονο και ολα θα γινουνννννν μπραβοοοο!!!

Senior Member
    Σκάρτεψα και καπια παντελόνια σήμερα!!! χαχαχαχ
    Φυσικά δεν τα πέταξα. Τα ΄μαζέυω και τα μοιράζω στην κουμπάρα μου και σε μια άλλη κοπέλλα που ξέρω που είναι πολύ φτοχές και τα έχουν ανάγκη.

Λοιπον πάω στο παζάρι!!! Με έχει τρελλάνει ο μικρος από το πρωι να "πάμε να πιασουμε ντομάτες και πατατούλες από το παζαλι!!!"

φιλουθκια!!!