Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 243
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 243 of 387 FirstFirst ... 143193233241242243244245253293343 ... LastLast
Results 3,631 to 3,645 of 5791
    Senior Member
    Αν δεν είναι ο Παπούλιας ο μόνος άλλος που μου ερχεται είναι πρίγκηψ της Αγγλίας, τον βρηκα;

Senior Member
    ...καποιος κατασκοπευει χωρις να εχει κανει συνδεση στο φορουμ??και με βλεπει???????
    αν συνδεθει θα δει οτι του ειχα στειλει u2u.....
    φιλακια αν εισαι εσυ!!!!!

Senior Member
    μακαρι τετοια ωραία μέρα να μπορουσα να πάω βόλτα......έχω άλλα 4 κεφάλαια από τα 11 και αύριο γράφω.......θα τα καταφέρω....

Senior Member
    Ποσο θα ηθελα να με παρει τηλ και να μου πει .. παρατα τα ολα και παμε να πιουμε ενα καφεδακι τα δυο μας σε μια αμουδια ....
    αχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Senior Member
    Σκέφτομαι...ότι είμαι πολύ νευριασμένη(!!!) και ότι ορισμένοι άνθρωποι απλά ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!! Νομίζω πως θα αρχίσω να βγάζω καπνούς!!!
    φφφφφ....φφφφφφφ.....βαθιές ανάσες....ηρεμία....!!!!

Senior Member
    αυτο ξαναπες το κουκουτσι........

σκεφτομαι οτι μου λειπει η δουλεια μου, σκεφτομαι οτι τελιωνει σιγα σιγα η κρεββατοθεραπεια μιας που κανω ψιλοβολτουλες, σκεφτομαι οτι το νινι μεγαλωνει και τρελλενομαι απο ευτηχια!
    σκεφτομαι την εξεταση μου σε μια εβδομαδα και ευχομαι να πανε ολα κατευχην!

καλημερα σε ολους δεν ειπα το γουρουνι! :lol:

Senior Member
    Σκεφτομαι πόσο δίκαιο είχε η μιτσοκόλο για το κάθησμα σταυροπόδι και πόσο πολύ θέλω να γίνω 2ψίφια......

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    σκέφτομαι πως θέλω να περάσουν οι μέρες μέχρι την Τετάρτη και επιτέλους να σταματήσω να τρώω μόνο βραστό κρέας-κοτόπουλο-ψάρι,έχω αρχίσει να τα νιώθω σαν μπλιάχ

Senior Member
    αχχχ Πωλινακι μου ειδες τι ευχαριστηση που ειναι?
    ρε συ θα σε μαλωσω! θυμασαι τι σου ειχα πει για την ζυγαρια??????? χεστηνα πεταξετην απ το παραθυρο, μην ασχολεισε καν με τα νουμερα, δωσε ολη τη βαση στο πως νιωθεις! και ξερω οτι νιωθεις πολυ καλητερα! μην σε σταματανε τα κωλονουμερα!

Senior Member
    Σκεφτομαι πως χάνω με ρυθμο χελωνας αλλα δεν μπορω να κανω και κατι άλλο.......:sniffle::sniffle::sniffle:

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Αν δεν είναι ο Παπούλιας ο μόνος άλλος που μου ερχεται είναι πρίγκηψ της Αγγλίας, τον βρηκα;
    xaxaxaxaxaxaxa...

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο ευτυχισμένο το μιτσόκολο που θα κάνει μωράκι, κι επίσης σκέφτομαι να ψηφίσουμε όλοι να πετάξει η Πωλίνα τη ζυγαριά της στα σκουπίδια!!!! (προς Θεού, όχι απ'το παράθυροοοο!!!)

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    ρε συ θα σε μαλωσω! θυμασαι τι σου ειχα πει για την ζυγαρια??????? χεστηνα πεταξετην απ το παραθυρο, μην ασχολεισε καν με τα νουμερα, δωσε ολη τη βαση στο πως νιωθεις! και ξερω οτι νιωθεις πολυ καλητερα! μην σε σταματανε τα κωλονουμερα!
    Ναι ειναι μεγαλη ευχαριστηση καλή μου! Το πρόβλημα είναι ότι σταμάτησα να βλέπω αλλαγές και να νιώθω αλλαγές στο σώμα μου... και αυτό δεν μου αρέσει και πολυ σαν αποτέλεσμα...

Senior Member
    Originally posted by koukoutsi
    Σκέφτομαι πόσο ευτυχισμένο το μιτσόκολο που θα κάνει μωράκι, κι επίσης σκέφτομαι να ψηφίσουμε όλοι να πετάξει η Πωλίνα τη ζυγαριά της στα σκουπίδια!!!! (προς Θεού, όχι απ'το παράθυροοοο!!!)
    νασαι καλα βρε κουκουτσακι! η αληθεια ειναι οτι οταν παλευεις για κατι -οτιδηποτε ειναι αυτο- και τα καταφερνεις ειναι η απολυτη ευτηχια!
    και μεσα απο ολα αυτα πηγαζει και αλλη δυναμη!
    να σε προσεχεις, και σου ευχομαι να πανε ολα καλα σε καθε τομεα

ψηφιζω και γω να την ''ξεχασει '' Πωλινα ξαναδιαβασε αυτο που ειχα γραψει στο τοπικ σου, οταν ειχα κολλησει για ενα μηνα τι εκανα! και βαλτο πεισμα.
    και δευτερον μην β-ι-α-ζ-ε-σ-α-ι-! ειπαμε δεν κανουμε αγωνα δρομου! ολα καλα θα πανε

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by mitsokolo
    Ναι ειναι μεγαλη ευχαριστηση καλή μου! Το πρόβλημα είναι ότι σταμάτησα να βλέπω αλλαγές και να νιώθω αλλαγές στο σώμα μου... και αυτό δεν μου αρέσει και πολυ σαν αποτέλεσμα...
    πολινάκι μου εγώ είμαι 21 μέρες κατόπιν και δεν βλέπω διαφορά εκτός από το προσωπό μου,σιγά μην κάτσω να σκάσω!(προφανώς υπάρχει διαφορά αλλά εγώ δεν την βλέπω) ο γιατρός έκανε την δουλειά του,εγώ κάνω το σωστό άρα το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο και την χαζο-ζυγαριά βάλτην για λίγο στην άκρη!εγώ ακόμα δεν έχω πάρει για να μην ανεβαίνω 123445 φορές την ημέρα και να πιέζομαι και να αγχώνομαι χωρίς λόγο!όλα θα γίνουν με την ώρα τους!