Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 246
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 246 of 387 FirstFirst ... 146196236244245246247248256296346 ... LastLast
Results 3,676 to 3,690 of 5791
    Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    δηλαδη εμεις οταν πηγαιναμε στην Γερμανια σαν Ελληνες ? για βαλτε λιγο τη θεση σας σαν μεταναστη σε αλλη χωρα για αναζητηση καλητερου τροπου ζωης?
    Οι Ελληνες δουλευανε και δεν εκαναν φασαριες ομως.
    Αυτοι θελουν να καθονται και να περνουν επιδοματα.Ε δεν γινεται ομως.'Η που θα δουλεψεις Κυριε ή σπιτι σου.Στο βιντεακι που αναρτησα αν προσεξεις δεν φωναζουν θελουμε δουλεια ή ψωμι αλλα λεφτα.Στις εμπλοκες υπαρχουν μαθητες Λυκειου(που δεν ξερουν καν να διαβαζουν)και μετα απο λιγες μερες εβγαλαν μαχαιρι σε κατι συμμαθητες τους Ελληνοκυπριους.Καταστασει� � Φαρ Ουεστ.

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Τώρα τελευταία έχει αρχίσει το ξεκαθάρισμα με τους πολιτικούς μετανάστες, οι οποίοι πλέων αν δεν έχουν αποδεικτικά στοιχία, δεν δικαιούνται τίποτα από τα προαναφερόμενα. Ομως σουρκούνα μου εγώ αναφέρομαι και για τα δικαιώματα που έχουν οι μετανάστες που δεν ειναι από τρίτες χώρες. Εκεί να δεις τί γίνετε, όμως όσο δεν αλλάζει η νομοθεσία, τόσο δεν μπορεί να γίνει τίποτα με αυτούς. Και εννοείτε πως αυτούς δεν μπορούν να τους διώξουν.
    Για τους κοινωτικους εννοεις που τους φερνουν για να δουλευουν για 400ευρω φανταζομαι και απολυουν τους Ελληνοκυπριους(συνηθως σε ξενοδοχειο και εστιατορια).Δυστυχως και εδω το ιδιο γινεται.

Senior Member
    και παλι ομως εισαι δακτυλοδεικτουμενος σαν μεταναστης σουρκουνα, ειτε Ελληνας ειτε Αλβανος ειτε Κυπριος γιαυτο η αγανακτηση και η αναγκη επιβιωσης σε μια ξενη χωρα δεν ξερεις που θα σε φτασει

Senior Member
    Μιτσοκόλο μου δεν μιλάω για εποχιακή δουλιά. Μιλάω για κανωνική δουλιά, που ενώ μπορούν να μίνουν και να δουλέψουν νόμιμα για όσο καιρό θέλουν, μόλις κλήσουν 6μηνο σταματάν. Και δεν σταματάν γιατί δεν έχει δουλιά, αλλά για να πέρνουν το επίδομα. Και ταυτόχρονα βρίσκουν άλλες δουλιές, στις οποίες δουλεύουν παράνομα για να μπορούν να παίρνουν και το επίδομα. Και το θεορώ σε δικό μου βάρος γιατί η Κυβέρνηση για να δώσει τα επιδόματα από πού παίρνει τα λεφτά? Από αυτά που πληρώνουμε εμείς που δουλεύουμε νόμιμα. Αποτέλεσμα? Ασθενείας για εναμιση μήνα πήρα μόνο 700 ευρώ ενώ υπό κανονικές συνθήκες θα έπερνα 1600 και αυτό γιατί το ταμείο είναι μείον, και ο άντρας μου που έχει ταμείο αδειών και πέρισυ πλήρωσε στο ταμείο αυτό 2600 ευρώ για να τα πάρει φέτος το καλοκαίρι, η απάντηση στην αίτησή του ήταν ότι θα πάρει μόνο 1600 ευρώ γιατί το ταμείο είναι μείον. Και τί έγιναν τα υπόλοιπα του λεφτά? Τί έγιναν τα δικά μου υπόλοιπα λεφτα?

τέλος πάντον, το κόβω το θέμα, γιατί στο τέλος θα ταράξω την ψυχική μου υγία με αυτή την κατάσταση.

Senior Member
    Originally posted by sourkouna
    Originally posted by polinaki1983
    Τώρα τελευταία έχει αρχίσει το ξεκαθάρισμα με τους πολιτικούς μετανάστες, οι οποίοι πλέων αν δεν έχουν αποδεικτικά στοιχία, δεν δικαιούνται τίποτα από τα προαναφερόμενα. Ομως σουρκούνα μου εγώ αναφέρομαι και για τα δικαιώματα που έχουν οι μετανάστες που δεν ειναι από τρίτες χώρες. Εκεί να δεις τί γίνετε, όμως όσο δεν αλλάζει η νομοθεσία, τόσο δεν μπορεί να γίνει τίποτα με αυτούς. Και εννοείτε πως αυτούς δεν μπορούν να τους διώξουν.
    Για τους κοινωτικους εννοεις που τους φερνουν για να δουλευουν για 400ευρω φανταζομαι και απολυουν τους Ελληνοκυπριους(συνηθως σε ξενοδοχειο και εστιατορια).Δυστυχως και εδω το ιδιο γινεται.
    Καλά στη Κύπρο είναι πολύ χειρότερα σε τέτοιες δουλειές, μιλάμε δε βρίσκεις σερβιτόρο να μιλάει Ελληνικά... αλλά η αγορά είναι ανοιχτή και όπως στρώσαμε έτσι θα κοιμηθούμε...

Senior Member
    σορυ ετσι για να ελαφρυνω λιγο και το κλημα θα σταθω λιγο στα ποσα που ανεφερες.. μακαρι να περναμε και εδω 700 ευρω! :lol: :lol: :lol:
    εδω πλεον ο βασικος μισθος ειναι 540 ευρω με μειωμενα δωρα εννοειτε! και κανουμε και κωλοτουμπες.. δεν ξερω αν πρεπει να γελασω η να κλαψω

Senior Member
    και παλι ομως εισαι δακτυλοδεικτουμενος σαν μεταναστης σουρκουνα, ειτε Ελληνας ειτε Αλβανος ειτε Κυπριος
    Εγω δεν είμαι :yes::yes::yes:

Μόνο όταν μιλάνε για την ομορφιά μου δλδ:spin:

Senior Member
    και παλι ομως εισαι δακτυλοδεικτουμενος σαν μεταναστης σουρκουνα, ειτε Ελληνας ειτε Αλβανος ειτε Κυπριος γιαυτο η αγανακτηση και η αναγκη επιβιωσης σε μια ξενη χωρα δεν ξερεις που θα σε φτασει
    Εισαι, δεν αντιλεγω αλλα ομως δουλευεις για να αποδειξεις το αντιθετο,οτι αξιζεις.Προσωπικα μενω Ελλαδα(ανκαι δεν θεωρω την Ελλαδα ξενη χωρα),δουλευω, πληρωνω τα ενσημα μου,τους φορους μου, ειμαι κυρια.Δεν απαιτω απο καμμια κυβερνηση να με ταιζει.Ολοι σιγουρα εχουμε συγγενεις στο εξωτερικο(προσωπικα εχω Αγγλια και Αυστραλια)που εκαναν το τετοιο τους παξιμαδι για να καταφερουν οτι δεν θα καταφερναν ισως ποτε εδω και θεωρω αναισθησια και θρασος να ρχεται ενας χαραμοφαης και τεμπελαρος και να απαιτει επιδοματα.
    Οπως και να χει το θεμα ειναι πολυ μεγαλο και ολοι σιγουρα εχουμε διαφορετικες γνωμες (ασε που ειναι και ασχετο το τοπικ )
    Σημειωση οτι δεν αναφερομαι σε Τουρκοκυπριους αλλα σε πολιτικους μεταναστες.

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    και παλι ομως εισαι δακτυλοδεικτουμενος σαν μεταναστης σουρκουνα, ειτε Ελληνας ειτε Αλβανος ειτε Κυπριος

:lol: :lol: :lol: :lol: κρειζι μποι!

Senior Member

και μενα το ιδιο χιχιχι:starhit::starhit::starhit:

Senior Member
    οντως ανοιξαμε τεραστιο κεφαλαιο! και τελιωμο δεν προκειτε να εχει

Senior Member
    σορυ ετσι για να ελαφρυνω λιγο και το κλημα θα σταθω λιγο στα ποσα που ανεφερες.. μακαρι να περναμε και εδω 700 ευρω! :lol: :lol: :lol:
    εδω πλεον ο βασικος μισθος ειναι 540 ευρω με μειωμενα δωρα εννοειτε! και κανουμε και κωλοτουμπες.. δεν ξερω αν πρεπει να γελασω η να κλαψω
    Εδώ ο βασικός μισθός είναι 860 ευρώ το κατώτερο και για τις οικιακές βοηθούς 480 συν το φαγητό τους, το σπίτι του και 1 μήνα άδια πληρωμένος!!!!

Senior Member

Πώς θα μας πείσεις γι' αυτό;;;;;

Senior Member
    :lol: :lol: :lol: Κουκουτσακι

Senior Member
    :lol: :lol: :lol: Κουκουτσακι
    :tumble::spin::tumble::spin::tumble::spin::tumble: