Results 3,721 to 3,735 of 5791
Thread: Τι σκέφτεσαι τώρα;
-
17-06-2011, 01:31 #3721
Originally posted by mitsokolo
ααααααααααααααααααααααα δε θελω τετοια! πρεπει να ξεκινησουμε επειγοντως συσκεψεις να προλαβουμε το κακο! :lol: :lol:
εεε εισαι μια γλυκα το ξερεις? :blush:
ενα μιτσοκωλο στο 3 εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεε! ον δε ροκς? με τσιπς? με καροτοαγγουρακι? με καλαμακι? πως θα την πιειτε? :P
migg μου σου εστηλα μυνηματατσι! διαβασε το προσεκτικα.. φιλια!
- 17-06-2011, 08:57 #3722
Originally posted by konina
σκεφτομαι ότι σημερα πηγα για μπανιο και ειπα η γυναικα να φαω για μεσημεριανο ενα σουβλακι μου βγηκε ξυνο.....
Εγω: Θα ήθελα ένα σουβλακι με αλαδωτη πιτα στα καρβουνα γυρο κοτοπουλο τζατζικι ντοματα
Σερβιτόρος: στο κοτοπουλο βαζουμε σως και πατατουλες
Ε: Όχι ευχαριστω θα ήθελα τζατζικι
Σ: Να βαλω κ πατατες?
Ε: όχι μονο τζατζικι ντοματα
έρχεται μου φερνει με γυρο χοιρινο....τον φωναζω πάλι
Ε: Συγγνωμη αλλα εχω την εντυπωση ότι αυτος ειναι γυρος χοιρινο κ όχι κοτοπουλο..
Σ: Δεν νομιζω...Για να δω το μπλοκακι μου....Ωχ ναι...θα μπερδευτηκε το παλικαρι μεσα.Δεν το θελετε,να σας φερω άλλο?
Ε: Ε..αν σας ειναι ευκολο...
ρχεται μου φερνει ένα τιγκα στο λάδι....τον ξαναφωναζω κι θα του έλεγα να μου φερει αλλο κι ας το πληρωσω...
Ε: Συγγνωμη αλλα σας ζητησα με αλαδωτη πιτα κ αυτη εχει λάδι...
Σ: Είστε σίγουρη?
Ε: Απολυτα...
Σ: Σας το λέω γιατι εμείς δεν χρησιμοποιούμε λάδι αλλά βουτυρο....
Ε: :flaming: (Εδω μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι, ξεχασα τους καλους μου τροπους, και φυσικα δεν προθυμοποιηθηκα να το πληρωσω) Ναι αλλα εγω δεν θελω τιποτα απο ολα αυτα.....Σας ειπα την θελω σκετη...
Το πηρε και μου εφερε αλλο μετα απο κανα 10λεπτο όπου η φιλη μου ηδη χωνευε.....εννοείται ότι δεν αφησας τιπς αλλα αναρωτιεμαι με τι πιθανο κοκτειλ μου σερβιριστηκε το τελευαιο σουβλακι......uzzled:
uzzled:
uzzled:
uzzled:
uzzled:
uzzled:
uzzled:
uzzled:
uzzled:
δεν πρεπει ποτε να τσακωνεσαι με σερβιτορο ή μαγειρα.... παιρνεις μεγαλο ρισκο....
Αν ήταν νόστιμό ποτέ δεν ξέρεις!!!!
Εγώ που τα ζητάω ξεχωριστά, δηλαδή 1 καλαμάκι και 1 πίτα αλάδωτη ΟΧΙ κομμένη και μου φέρνουν την παραγγελεία σπίτι με την πίτα κομμένεη στα 4 τί να πω;;; Να στείλω το delivery πίσω να μου την ενώσει;;;;;;;;;;:spin::spin::tumble::tumble::spin::spin::tumble::t umble:
17-06-2011, 08:58 #3723
Originally posted by smart
.
πωλινακι, ακουω οτι μπορεις να κανεις πλαστικη σε δημοσιο νοσοκομειο.
πολυ χαιρομαι, ειλικρινα, αλλα αν η κυπρος δεν ηταν το κρατος που ειναι, με σεβασμο στα δικαιωματα του ανθρωπου, θα μπορουσες να κανεις?
δε νομιζω!!
κ μην παρεξηγηθεις, κ μην πεις οτι εχεις κρατησεις... ολοι οι εργαζομενοι εχουν...
17-06-2011, 09:11 #3724
εν ταχει........ Πωλινα γνωριζω πολλους Κυπριους που ερχονται στην Ελλάδα και δουλευουν και σπουδαζουν και "παιρνουν θεσεις" (όπως έσυ το θέτεις, γιατί για εμένα δεν τις παίρνουν, τις κερδιζουν), και δεν έχω ακούσει ποτε κανέναν Ελληνα να διμαρτυρεται..και να υπενθυμισω ότι αυτο γινεται χρονια τωρα, όχι τον τελευταιο καιρο λόγω καποιας κρισης...κι ουτε ακουσα ποτε κανεναν να λεει "ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ δεν χωστην Κυπρο"
τωρα αυτο που λες για τα εξαμηνα κ τις επιλογες του καθενος, πάντα κάτι δίνεις κ κατι παίρνεις..... δεν ξερω τι συστημα εχετε εκει αλλα κ εδω μπορεις να δουλεψεις 1 εξαμηνο με ενσημα κ 1 εξαμηνο μαυρα και να παιρνεις κ μισθο κ επιδομα ανεργιας α) με ρισκο να σε πιασουν κ να σου κοψουν τον κ*λο και β) με σιγουρη διαγραφη όποιας ελπιδας έχεις για συνταξη... φανταζομαι λοιπον ότι αν σου φαινεται καλυτερο μπορεις κ εσυ να το κανεις.... όπως κι ο καθενας από εμάς...
όσο για τα σχολεια κ εδω το ίδιο συμβαινει. τα περισσοτερα νηπιαγωγεια και οι βρεφονηπιακοι σταθμοι εχουν γεμισει απο παιδια αλλοδαπων και οι αιτησεις Ελληνων απορριπτονται.. Παρ'ολ'αυτα, όσο ενοχλητικο κι αν ειναι αυτο για ολους τους φορολογουμενους πολιτες, προφανως οι μεταναστες εχουν μεγαλυτερη αναγκη να βαλουν τα παιδια τους στο -σχεδον- δωεραν δημοσιο, απο εσενα κι απο ολους οσοι μπορουν και βαζουν τα παιδια τους στο ιδιωτικο και ας στριμωχνονται οικονομικα... Κ ακομα μεγαλυτερο προβλημα υπάρχει στα δημοτικα όπου υπάρχει τεραστιο ποσοστο αλλοδαπων (ειδικα σε συγκεκριμενες περιοχες) όχι ομως Κυπρίων, αλλά αλλογλωσσων και πραγματι ριχνουν το ακαδημαϊκο επιπεδο αφου οι δασκαλες πρέπει να μαθουν στα παιδια να μιλουν τα ελληνικα πρωτ'απ'ολα και μετα να διαβαζουν, να μετρανε κτλ...
σε αυτο ομως δεν ευθυνονται οι μεταναστες αλλα το καθε κρατος που δεχεται απλοχερα κοσμο χωρις να μπορει να τον υποστηριξει...
και τελος ειδικα εσυ,που ο αντρας σου ειναι μεταναστης δεν θα επρεπε να μιλας με αυτον τον τροπο..πραγματικα λυπαμαι γιατι ειχα σχηματισει τελειως διαφορετικη αποψη...
Και πίστεψέ με, ξέρω πολλούς μετανάστες, ειδικά πόντιους (γιαυτό τα έχω και με αυτούς) που δηλώνουν ότι παίρνουν 800 ευρώ τον μήνα, και κάνουν και παρανομα δουλιές και παίρνουν άνω των 2000 ευρώ τον μήνα. Ξέρω πάρα πολλούς ετσι. Γιατί λοιπόν αυτός να έχει περισσότερα δικαιόματα από μένα? Επειδή εγώ δηλώνω τον πραγματικό μου μισθό? Επειδή δεν με συμφέρει να δηλώνω πιο χαμηλά γιατί δεν θα έχω καλή σύνταξη? αυτούς δεν τους νοιάζει η σύνταξη, τους νοιάζει να εκμεταλεύονται τα πάντα τώρα.
Εχω βοηθήσει πολλές φορές αλλοδαπούς, και ζω όλη μέρα μαζί τους, ανθρώπους όμως που εργάζονται νόμιμα και δεν προσπαθούν να πάρουν τίποτα από κανέναν.
Λοιπόν το θέμα είναι λύξαν πιστεύω, γιατί με τον γραπτό λόγο δεν μπορείς να καταλάβεις πως μιλάει ο άλλος. Εδώ με βγάλατε ρατσίστρια ενώ δεν είναι έτσι, απλά δεν μπορώ να ανεχθώ την αδικία.
17-06-2011, 09:19 #3725
Σκέφτομαι ότι σήμερα θα πάω να ψωνίσω ένα φορεματάκι και ελπίζω να βρω κάτι ωραίο που να μου κάνει!!!!!
17-06-2011, 09:22 #3726
Originally posted by koukoutsi
Σκέφτομαι ότι σήμερα θα πάω να ψωνίσω ένα φορεματάκι και ελπίζω να βρω κάτι ωραίο που να μου κάνει!!!!!
Είμαι σίγουρη ότι θα βρεις!
17-06-2011, 09:24 #3727
Originally posted by polinaki1983
Originally posted by koukoutsi
Είμαι σίγουρη ότι θα βρεις!
ʼντε να δούμε!!!!
17-06-2011, 10:12 #3728
πωλινακι καταλαβαινω τι εννοεις.... απο την αλλη, και μιλαω αποκλειστικα για την ελλαδα όπου ξερω τι παιζει, για την κυπρο δεν ξερω τι ισχυει, αν δεν ετρωγαν με οχτακοσιες χιλιαδες κουταλες τοσα χρονια καποιοι απο τα νοσοκομεια, καποιοι που ΔΕΝ ειχαν αναγκη, τοτε μπορει να υπηρχε κανα φραγκο στη δημοσια υγεια..... κ ας πηγαιναν δωρεαν οι μεταναστες, που ουτως η αλλως, δεν εχουν ασφαλεια.
αν δεν εριχναν καποιοι τα χρηματα των ταμειων στα ομολογα κ αν δεν επαιρναν αναπηρικες καποιοι που δεν ειχαν κανενα προβλημα υγειας αλλα εχουν δει τη συνταξη ως μισθο, κ για να παρουν αυτοι την αναπηρικη συνταξη, καποιος μεσολαβησε φυσικα, που δεν ειχε τπτ αλλο να προσφερει για να παρει ψηφο, τοτε, θα υπηρχε κ στα ταμεια κανα φραγκο!!!
δυστυχως, πισω απο καθε προβλημα υπαρχουν οι αιτιες κ οι αφορμες, τα γεγονοτα κ οι προφασεις!!
κ μερικες φορες η πικρια κ το παραπονο ειναι κ φυσικο κ λογικο να γιγαντωνεται μεσα μας κ να μας πνιγει η αδικια... γι αυτο σου λεω οτι σε καταλαβαινω.
σ αυτες τις στιγμες ομως το να γινεται διαλογος κ να φωτιζονται καποια αλλα σημεια, που τη δεδομενη στιγμη δεν τα πιανει η περιφερειακη μας οραση δε σημαινει οτι σε αποκαλουμε η σε θεωρουμε ρατσιστρια
17-06-2011, 11:12 #3729
εν ταχει........ Πωλινα γνωριζω πολλους Κυπριους που ερχονται στην Ελλάδα και δουλευουν και σπουδαζουν και "παιρνουν θεσεις" (όπως έσυ το θέτεις, γιατί για εμένα δεν τις παίρνουν, τις κερδιζουν), και δεν έχω ακούσει ποτε κανέναν Ελληνα να διμαρτυρεται..και να υπενθυμισω ότι αυτο γινεται χρονια τωρα, όχι τον τελευταιο καιρο λόγω καποιας κρισης...κι ουτε ακουσα ποτε κανεναν να λεει "ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ δεν χωστην Κυπρο"
τωρα αυτο που λες για τα εξαμηνα κ τις επιλογες του καθενος, πάντα κάτι δίνεις κ κατι παίρνεις..... δεν ξερω τι συστημα εχετε εκει αλλα κ εδω μπορεις να δουλεψεις 1 εξαμηνο με ενσημα κ 1 εξαμηνο μαυρα και να παιρνεις κ μισθο κ επιδομα ανεργιας α) με ρισκο να σε πιασουν κ να σου κοψουν τον κ*λο και β) με σιγουρη διαγραφη όποιας ελπιδας έχεις για συνταξη... φανταζομαι λοιπον ότι αν σου φαινεται καλυτερο μπορεις κ εσυ να το κανεις.... όπως κι ο καθενας από εμάς...
όσο για τα σχολεια κ εδω το ίδιο συμβαινει. τα περισσοτερα νηπιαγωγεια και οι βρεφονηπιακοι σταθμοι εχουν γεμισει απο παιδια αλλοδαπων και οι αιτησεις Ελληνων απορριπτονται.. Παρ'ολ'αυτα, όσο ενοχλητικο κι αν ειναι αυτο για ολους τους φορολογουμενους πολιτες, προφανως οι μεταναστες εχουν μεγαλυτερη αναγκη να βαλουν τα παιδια τους στο -σχεδον- δωεραν δημοσιο, απο εσενα κι απο ολους οσοι μπορουν και βαζουν τα παιδια τους στο ιδιωτικο και ας στριμωχνονται οικονομικα... Κ ακομα μεγαλυτερο προβλημα υπάρχει στα δημοτικα όπου υπάρχει τεραστιο ποσοστο αλλοδαπων (ειδικα σε συγκεκριμενες περιοχες) όχι ομως Κυπρίων, αλλά αλλογλωσσων και πραγματι ριχνουν το ακαδημαϊκο επιπεδο αφου οι δασκαλες πρέπει να μαθουν στα παιδια να μιλουν τα ελληνικα πρωτ'απ'ολα και μετα να διαβαζουν, να μετρανε κτλ...
σε αυτο ομως δεν ευθυνονται οι μεταναστες αλλα το καθε κρατος που δεχεται απλοχερα κοσμο χωρις να μπορει να τον υποστηριξει...
και τελος ειδικα εσυ,που ο αντρας σου ειναι μεταναστης δεν θα επρεπε να μιλας με αυτον τον τροπο..πραγματικα λυπαμαι γιατι ειχα σχηματισει τελειως διαφορετικη αποψη...
Και πίστεψέ με, ξέρω πολλούς μετανάστες, ειδικά πόντιους (γιαυτό τα έχω και με αυτούς) που δηλώνουν ότι παίρνουν 800 ευρώ τον μήνα, και κάνουν και παρανομα δουλιές και παίρνουν άνω των 2000 ευρώ τον μήνα. Ξέρω πάρα πολλούς ετσι. Γιατί λοιπόν αυτός να έχει περισσότερα δικαιόματα από μένα? Επειδή εγώ δηλώνω τον πραγματικό μου μισθό? Επειδή δεν με συμφέρει να δηλώνω πιο χαμηλά γιατί δεν θα έχω καλή σύνταξη? αυτούς δεν τους νοιάζει η σύνταξη, τους νοιάζει να εκμεταλεύονται τα πάντα τώρα.
17-06-2011, 11:42 #3730
και στο ξαναλεω ειναι δικαιωμα του καθενος να επιλεγει να θυσιαζει τη συνταξη του και να εχει αλλα οφελη τωρα(πχ περισσοτερα λεφτα) .... κ αυτο δεν εχει να κανει με τους μεταναστες αλλα με την κερδοσκοπια γενικοτερα...
17-06-2011, 11:45 #3731
Δύο ξανθές συζητούν:
- Τι σου έκανε περισσότερο εντύπωση στη Βενετία;
- Οι Βενετοί. Είναι πολύ παράξενοι άνθρωποι. Η πόλη τους πλημμύρησε κι αυτοί τραγουδάνε.
17-06-2011, 12:07 #3732
και στο ξαναλεω ειναι δικαιωμα του καθενος να επιλεγει να θυσιαζει τη συνταξη του και να εχει αλλα οφελη τωρα(πχ περισσοτερα λεφτα) .... κ αυτο δεν εχει να κανει με τους μεταναστες αλλα με την κερδοσκοπια γενικοτερα...
17-06-2011, 12:09 #3733
Δύο ξανθές συζητούν:
- Οι Βενετοί. Είναι πολύ παράξενοι άνθρωποι. Η πόλη τους πλημμύρησε κι αυτοί τραγουδάνε.
Η Βενετια τελεια ομως,πηγα φετος και ξετρελαθηκα!!
17-06-2011, 12:29 #3734
ισως μου φαινονται πιο απλα τα πραγματα γτ εμεις εδω σε 1 μηνα ασθενειας μπορει κ να μην παρουμε τιποτα αν δεν θελει ο εργοδοτης..αλλα κ να θελει, ταμειο + εργασια σου βγαζουν περιπου 75% του μισθου... οποτε ισως ειμαι εξοικειωμενη με το να πληρωνουμε τσαμπα τα ταμεια μας...
17-06-2011, 12:37 #3735
Originally posted by sourkouna
Δύο ξανθές συζητούν:
Η Βενετια τελεια ομως,πηγα φετος και ξετρελαθηκα!!
Μόνο Ελλάδα (Αθήνα, Μυτιλήνη, Πατρα, Ιωαννινα, Θεσσαλονίκη, Αγιο Νικόλαο Κρήτης) και Λονδίνο έχω πάει. Α και Συρία.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....