Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 286
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 286 of 387 FirstFirst ... 186236276284285286287288296336386 ... LastLast
Results 4,276 to 4,290 of 5791
    Senior Member
    Originally posted by migg
    Originally posted by zwhtsa
    σκεφτομαι πως χανω τον ελεγχο ... και δεν πρεπει ..

αλλα περασα τοσο ομορφα εξω μαζι του ξανα ..

πφφφφφφ
    αχ ρε ερωτα ... γιατι παντα κανεις τον εναν να λιωνει και να βασανιζεται??
    μην τον χανεις τον ελεγχο..απλα κοιτα να περνας καλα....
    μα επειδη χανω τον ελεγχο περναω καλα .. εκει ειναι το θεμα ..

νοιωθω τοσο ομορφα οταν ειμαι μαζι τοθ εξω .. περναμε τοσο καλα ...χοροι ..γελια..πειραγματα ...

αλλα εχει αλλη ... και δεν θελω να ονειρευομαι πως με γουσταρει ...

αλλα το μυαλο μου δεν με ακουει οταν ειμαστε μαζι ... κανει τα δικα του .. και σκεφτεται οτι θελω ..
    καλα με λενε ξεροκεφαλη ..

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Χθες μια παλιά γνωστή που είχα να δω καιρό(είχε πιει και τα ποτάκια της) δε με αναγνώρισε!!! Χαιρέτισε τους υπόλοιπους στη παρέα και περίμενε να μας συστήσουν!!! Πολύ πλάκα...

Τις τελευταίες μέρες ακούω διάφορα σχόλια μυστήρια που ενώ μάλλον είναι για καλό εμένα μου κάθονται κάπως π.χ. μια φίλη είπε πως τώρα που "ομόρφυνα" θα μου αρχίσει τα κονέ και κάτι ανάλογα. Δε τα υπεραναλύω βέβαια αλλά θέλω γνώμη αν γίνεται, είναι όντως άκομψο ή εγω το παίρνω στραβά;
    :smilegrin::smirk:
    ειναι βλακειουλα αλλα μην το παιρνεις στραβα. ειναι ξεκαθαρα καλοπροαιρετο σχολιο. συνηθως προερχεται απο ατομα που θεωρουν για τον εαυτο τους απολυτα καταστροφικο να μην εχουν μια σχεση και οταν δουν φιλο/η σινγκλ και καλα "αγχωνονται"
    λολ

Senior Member
    Originally posted by migg
    σκεφτομαι πως χανω τον ελεγχο ... και δεν πρεπει ..

αλλα περασα τοσο ομορφα εξω μαζι του ξανα ..

πφφφφφφ
    αχ ρε ερωτα ... γιατι παντα κανεις τον εναν να λιωνει και να βασανιζεται??
    μην τον χανεις τον ελεγχο..απλα κοιτα να περνας καλα....
    μα επειδη χανω τον ελεγχο περναω καλα .. εκει ειναι το θεμα ..

νοιωθω τοσο ομορφα οταν ειμαι μαζι τοθ εξω .. περναμε τοσο καλα ...χοροι ..γελια..πειραγματα ...

αλλα εχει αλλη ... και δεν θελω να ονειρευομαι πως με γουσταρει ...

αλλα το μυαλο μου δεν με ακουει οταν ειμαστε μαζι ... κανει τα δικα του .. και σκεφτεται οτι θελω ..
    καλα με λενε ξεροκεφαλη ..
    κοιτα δεν ειναι κακο να περνας καλα...και που ξερεις..σχεση εχει δεν ειναι παντρεμενος...

Senior Member
    AX migg μου...

ενα θα σου πω ..

εκει που χορευαμε προχθες .. και ειχαμε πιει αρκετα .. ( εγω ειχα πιει 3 μαργαριτες και μετα παρειγγειλε ενα σεικερ με σφινακια ελαφρια μεν αλλα αν πινεις 6 συνεχομενα δεν ξερω αν συνεχιζουν να ειναι ελαφρυα )

φορουσα ενα μπλουζακι που λες ..που απο πανω ηταν πλεκτο και εδενε πισω απο το λαιμο ...
    αυτος καθοταν σε ενα σκαμπο και εγω ακουμπουσα στο ποδι του εχοντας απο πισω μου και μιλουσα με την φιλη μου που καθοταν απεναντι .. και ξαφνικα νοιωθω καποιος να τραβαει τα κορδονια ..

και γυρναω το κεφαλι μου και βλεπω να μου εχει δαγκωσει τα κορδονια απο το κουμπωμα και νατα τραβαει για να το ξελυσει ..

πες μου .. πως να μην πεταει το μυαλο μου με τετοια σκηνικα...

Senior Member
    ωχ καταλαβα..αντε να κρατηθεις..εχεις δικιο κοπελα μου....εσυ τι εκανες?

Senior Member
    Ζωη δεν ξερω αν σε ενδιαφερει μια αντρικη οπτικη γωνια του θεματος, αλλα απο αυτα που διαβαζω εχω την αισθηση οτι σε χρησιμοποιει ( οχι απαραιτητα επι τουτου, μπορει να γινεται και ασυνειδητα) σαν υποκαταστατο της σχεσης του.

Μου δινει την εντυπωση οτι αυτη η "φιλια" που εχει μαζι σου ειναι κυριως για να του τονωνεις τον ανδρισμο. Τον κανεις να αισθανεται οτι μετραει και οτι ειναι ερωτευσιμος και του αρεσει πολυ, αλλα μεχρι εκει.
    Ειναι σχεδον βεβαιο οτι καποια στιγμη, δεν μπορει, θα του περασε απο το μυαλο να αφησει την αλλη κοπελα και να προχωρησει μαζι σου, αλλα το οτι κατι τετοιο δεν βλεπεις να γινεται, σημαινει οτι αυτη η ιδεα δεν φαινεται να ωριμαζει στο μυαλο του.

Εχω και εγω μια φιλη δεσμευμενη με την οποια βγαινουμε συχνα και περναμε καλα και μπλα μπλα μπλα, αλλα δεν υπαρχει καμια ερωτικη ελξη, κατι που θεωρω απολυτως απαραιτητο για να υπαρξει ειλικρινης φιλια μεταξυ ενος αντρα και μιας γυναικας. Οταν ενας απο τους δυο εχει αλλα πραγματα στο νου του τοτε μιλαμε για πραγματικο μπαχαλο χωρις happy end για το "θυμα".

Ειχα δαγκωσει καποτε ασχημα τη λαμαρινα με μια κοπελα. Ηταν παντρεμενη-χωρισμενη και εκανε τη ζωη της. Βγαιναμε για ποτο, βγαιναμε για φαγητο, πηγαινα σπιτι της και καθομασταν στο μπαλκονι και συζηταγαμε μεχρι το πρωι κτλ κτλ. Μια μερα λοιπον μου διηγηθηκε πως το εκανε το προηγουμενο βραδυ με εναν συναδελφο της... Ε ρε γλεντια! Καθομουν και ακουγα σα το μαλακα, προσπαθουσα να ειμαι ψυχραιμος, αλλα στην πραγματικοτητα ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει! Εκει διαπιστωσα οτι εχουμε γινει πλεον φιλεναδες και σιγα σιγα απομακρυνθηκα.

Δεν ξερω αν εχεις το θαρρος να κανεις μια ανοιχτη συζητηση μαζι του, αλλα πρεπει με καποιο τροπο να το βρεις για να ξεκαθαρισει το πραγμα και να μην ταλαιπωρησε αδικα..

Senior Member
    Originally posted by fae!_prits_
    Ζωη δεν ξερω αν σε ενδιαφερει μια αντρικη οπτικη γωνια του θεματος, αλλα απο αυτα που διαβαζω εχω την αισθηση οτι σε χρησιμοποιει ( οχι απαραιτητα επι τουτου, μπορει να γινεται και ασυνειδητα) σαν υποκαταστατο της σχεσης του.

Μου δινει την εντυπωση οτι αυτη η "φιλια" που εχει μαζι σου ειναι κυριως για να του τονωνεις τον ανδρισμο. Τον κανεις να αισθανεται οτι μετραει και οτι ειναι ερωτευσιμος και του αρεσει πολυ, αλλα μεχρι εκει.
    Ειναι σχεδον βεβαιο οτι καποια στιγμη, δεν μπορει, θα του περασε απο το μυαλο να αφησει την αλλη κοπελα και να προχωρησει μαζι σου, αλλα το οτι κατι τετοιο δεν βλεπεις να γινεται, σημαινει οτι αυτη η ιδεα δεν φαινεται να ωριμαζει στο μυαλο του.

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by fae!_prits_

Εχω και εγω μια φιλη δεσμευμενη με την οποια βγαινουμε συχνα και περναμε καλα και μπλα μπλα μπλα, αλλα δεν υπαρχει καμια ερωτικη ελξη, κατι που θεωρω απολυτως απαραιτητο για να υπαρξει ειλικρινης φιλια μεταξυ ενος αντρα και μιας γυναικας. Οταν ενας απο τους δυο εχει αλλα πραγματα στο νου του τοτε μιλαμε για πραγματικο μπαχαλο χωρις happy end για το "θυμα".

Ειχα δαγκωσει καποτε ασχημα τη λαμαρινα με μια κοπελα. Ηταν παντρεμενη-χωρισμενη και εκανε τη ζωη της. Βγαιναμε για ποτο, βγαιναμε για φαγητο, πηγαινα σπιτι της και καθομασταν στο μπαλκονι και συζηταγαμε μεχρι το πρωι κτλ κτλ. Μια μερα λοιπον μου διηγηθηκε πως το εκανε το προηγουμενο βραδυ με εναν συναδελφο της... Ε ρε γλεντια! Καθομουν και ακουγα σα το μαλακα, προσπαθουσα να ειμαι ψυχραιμος, αλλα στην πραγματικοτητα ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει! Εκει διαπιστωσα οτι εχουμε γινει πλεον φιλεναδες και σιγα σιγα απομακρυνθηκα.

Δεν ξερω αν εχεις το θαρρος να κανεις μια ανοιχτη συζητηση μαζι του, αλλα πρεπει με καποιο τροπο να το βρεις για να ξεκαθαρισει το πραγμα και να μην ταλαιπωρησε αδικα..
    Δεν ξέρω γιατί,αλλά κάτι μου λέει ότι ο fae!prits έχει απόλυτο δίκιο.Κοίτα να κάνεις μια συζήτηση μαζί του, επειδή κάτι δεν πάει καλά.Εντάξει παντρεμένος δεν είναι,όμως θαρρώ πως θα κάνει τη δουλειά του και θα φύγει,αφήνοντάς σε μόνη και έρημη να αναρωτιέσαι τι πήγε στραβά.:smirk:

Senior Member
    zwitsa καλησπερα:bouncy:

ειχα διαβασει το ποστ σου και σου ειχα ετοιμη την απαντηση να στη γραψω αργοτερα...στο μεταξυ προλαβανε κι αλλοι και καλα κανανε που σου τα πανε αυτα

οι προλαλησαντες εχουν ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.

Απλα εισαι το παιχνιδακι του ,ξερει πως τον γουσταρεις και παιζει με σενα!(οτι γνωστον κανουν και πολλες γυναικες το ιδιο παιχνιδακι)

το χει καταλαβει που τον γουσταρεις και σε παιζει.

μην ξανασχοληθεις μαζι του,κοψε μακρια ,το μονο που θα καταφερεις αν μπλεξεις με τον τυπο ειναι να πληγωθεις.

δε σε ξερω αλλα στα λεω φιλικα

ΥΓ΄-
    παραπανω γραφεις οτι εχει αλλη...σκεψου τι μ@@@@@ ειναι να ειναι με καποιαν και να παιζει με αλλες!

και να τα χαλασει αργοτερα με αυτην και να ειναι με σενα ,θα κανει τα ιδια πισω απο τη πλατη σου.με μαθηματικη ακριβεια

Senior Member
    το κακο ειναι οτι το ξερω οτι μαλλον ειμαι απλα το παιχνιδακι του ..
    ενταξει δεν ειμαι και θεα .. αλλα νομιζω πως ειμαι συμπαθητικη κοπελα .. οποτε σιγουρα θα του αρεσει το γεγονος οτι μου αρεσει ..

το κακο ειναι οτι δεν βρισκεται τπτ αλλο στη ζωη μου της προκοπης. πραγματικα δλδ ...

οποτε το μυαλο μου κολαει εκει..!

σαν ευχαριστω για οτι μου ειπατε! και ειδικα εσενα φαεπριτσ!! ειναι συμαντικο να βλεπουμε πως σκεφτεται και το αντρικο μυαλο ..

Senior Member
    το κακο ειναι οτι το ξερω οτι μαλλον ειμαι απλα το παιχνιδακι του ..ενταξει δεν ειμαι και θεα .. αλλα νομιζω πως ειμαι συμπαθητικη κοπελα ..ενταξει δεν ειμαι και θεα .. αλλα νομιζω πως ειμαι συμπαθητικη κοπελα ... οποτε σιγουρα θα του αρεσει το γεγονος οτι μου αρεσει ..

το κακο ειναι οτι δεν βρισκεται τπτ αλλο στη ζωη μου της προκοπης. πραγματικα δλδ ...

οποτε το μυαλο μου κολαει εκει..!

σαν ευχαριστω για οτι μου ειπατε! και ειδικα εσενα φαεπριτσ!! ειναι συμαντικο να βλεπουμε πως σκεφτεται και το αντρικο μυαλο ..
    Θα έρθει η ώρα που θα έρθει ο κατάλληλος και μην υποβιβάζεις τον εαυτό σου λέγοντας εντάξει δεν είμαι και θεά.Να έχεις αυτοεκτίμηση είναι βασικό,μην αφήνεις κανέναν να σε εκμεταλλεύεται γλυκειά μου zwhtsa

Senior Member
    καλα σου λεει η sasa

μην υποβιβαζεις τον εαυτο σου.

ολοι εχουμε περασει αυτες τις φασεις.

μην αφηνεις κανενα να σου χαλαει τη ψυχολογια
    και να ξερεις

:eureka: :eureka: :eureka: :eureka: :eureka: :eureka: :eureka:
    ΟΣΟ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ,ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ

ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

Η ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!!!!!!!!

:bouncing:

Senior Member
    Originally posted by angelaorangel
    καλα σου λεει η sasa

μην υποβιβαζεις τον εαυτο σου.

ολοι εχουμε περασει αυτες τις φασεις.

μην αφηνεις κανενα να σου χαλαει τη ψυχολογια
    και να ξερεις

:eureka: :eureka: :eureka: :eureka: :eureka: :eureka: :eureka:
    ΟΣΟ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ,ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ

ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

Η ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!!!!!!!!

:bouncing:
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup:

Senior Member
    Αυτήν τη στιγμή σκέφτομαι πότε θα έρθει η πέμπτη για να συναντήσω τον Καθηγητή και να δω ,τι θα μου πει!
    Επίσης σκέφτομαι πως δεν περνάει ο καιρός να έρθει η σειρά μας.Ειδικά όταν το πέρνουμε απόφαση να εγχειριστούμε,θαρρείς και δεν περνάει με τίποτα!Βλέπω πως λείπουν πολλά άτομα από το φόρουμ(λόγω διακοπών)και άλλοι τόσοι που στράβωσαν με τα τελευταία γεγονότα και δεν μπαίνουν καν ή μπαίνουν και παρακολουθούν μόνο.Αυτό με στεναχωρεί, γιατί με κάνει ώρες ώρες να νοιώθω αφόρητη μοναξιά εδώ μέσα!!!!!!!!!!:no:

Senior Member
    ????ποια ειναι τα τελευταια????

μηπως εχω χασει επεισοδια όσο λειπω διακοπες??

σασα μου υπομονη απο σεπτεμβρη θα επιστρεψουμε ολοι....