Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 297
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 297 of 387 FirstFirst ... 197247287295296297298299307347 ... LastLast
Results 4,441 to 4,455 of 5791
    Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by sourkouna
    Originally posted by polinaki1983
    Παιδιά, ξέρει κανείς που είναι το Alassia hotel στην Αθήνα????? HELPPPPPPPPPPPP!
    Mακρυα απο Ομονοια.Δεν θα μπορειτε να κυκλοφορειτε μολις πεσει ο ηλιος.Καλυτερα κοιτα για το Athens Cypria πχ ή σε μη "εμπολεμη" ζωνη.
    Θενκς Σουρκούνα. Που είναι το Αθενς Σύπρια?
    Το βρήκα, αλλά είναι δυπλάσιο σε τιμή......

Senior Member
    Ναι γιατι ειναι Ερμου.Παρε τηλ ισως ειναι πιο φτηνα.Παντως Ομονοια μην κοιτας, ειναι επικυνδυνα.

Senior Member
    Σου έστειλα u2u

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    πίστευα πως τα χειμωνιάτικα σακάκια μου θα ήθελαν απλά στένεμα και θα ήταν οκ...τουλάχιστον μέχρι τα χριστούγεννα δεν θα χρειαζόταν να αγοράσω άλλα.....δοκιμάζω ένα φουσκωτό μπουφάν από το marks And sperncer νο20 εκτός από το σημείο της περιφέρειας τεράστιο....ένα άλλο εποχιακό που πήρα το πάσχα νο18 είναι παντού φαρδύ!Και τα σακάκια...σε διάφορα νούμερα που έχω από 50-54 είναι φαρδιά φαρδιά και το πιο αστείο από όλα....τα μανίκια θέλουν όλα μα όλα κόντυμα!λες και μπήκε το χέρι μου έπρεπε να το περιμένω αλλά δεν φαντάστηκα ποτέ πως τα φόραγα τόσο στενά και το αφράτο μπρατσάκι μου και οι πλάτες μου κατελάμβαναν όλο το χώρο και τώρα που ξεφούσκωσαν και το μανίκι πέφτει φυσιολογικά στην θέση του θα μάκραινε κιόλας .΄Ολεεεεεεεεεεε θα ξεπουληθώ στις μεταποιήσεις :roll::roll::roll:

Senior Member
    Πιο πολύ σε συμφέρει να αγοράσεις 2 καινούργια παρά να φτιάξεις τα παλιά. Αυτό που πήρα εγώ από τα Marks & Spencer προχτές ήταν 55 ευρώ. Δεν είναι ακριβό.

Senior Member
    polinaki μου όπως το βλέπω,ακόμα και τώρα να αγοράσω καινούριο πάλι μάζεμα θα θέλει τα χριστούγεννα.Κάπου στις ντουλάπες έχω και πιο μικρά νούμερα από αυτά που δοκίμασα σήμερα,για την ώρα ελπίζω να μην βάλει σύντομα κρύο και να συνεχίσω να τριγυρνώ με τα καλοκαιρινά μου και μετά βλέποντας και κάνοντας .Λυπάμαι γενικά και να δώσω λεφτά να αγοράσω καινούρια και να δώσω λεφτά να φτιάξω τα παλιότερα σακάκια μου,που επίσης τα έχω φορέσει πολύ λίγο....φάυλος κύκλος γμτ...και έχουμε και όλα αυτά τα οικονομικά μέτρα που τα ακούω κάθε μέρα και σε λίγο θα σκέφτομαι αν θα φάω ένα γιαουρτάκι ή μισό για να κάνω οικονομία,Αι σιχτίρ πια τα κάνανε σκ@τα και την πληρώνουμε εμείς τώρα .

Senior Member
    άσχετο εγώ που προχτές έριξα μια ματιά στα Μαρκς δεν βρήκα σακάκια με 55 ,έχω αρχίσει να πιστεύω πως δεν φέρνουν πάντα τα ίδια σε όλα τα καταστήματα!

Senior Member
    Ισως και να μην τα παίρνουνε όλα σε όλα τα καταστήματα. Τί να σου πω. κοίτα, εγώ πρώτη φορά αγόρασα παλτουδάκι!!! Τόσα χρόνια μόνο ζακέτες φορούσα γιατί τα παλτουδάκια με έκαναν να φαίνομαι σαν ντολμαδάκι! Ασε που στο μέγεθός μου ήταν πολύυυυυυυυυυυυ ακριβά!

εντιτ: εγώ πήρα αυτό στο φούξια χρώμα. http://www.marksandspencer.com/Singl...elated-items-3

Αν δεις στην Αγγλία το έχουν ακόμα πιο φθηνό!

Senior Member
    σκέφτομαι, γιατι υπάρχουν τόσες δίαιτες? μου δημιουργούν άγχος!
    βασικα εχω φαει τον αμπακο! περιμενω να ξεφουσκωσω... μετα να ερθουν οι τυψεις ( τωρα ειμαι στο σταδιο που νιωθω χαλια κ ασχημα), μετα να αρχισω να σκεφτομαι να μη φαω αυριο κ όλες αυτες οι μαλ..ιες.
    ξερω γιατιι εφαγα , δε μου αρκει απλα να ξερω ομως. θελω βελτιωση. ηταν ομως αναποφευκτο να μηη φαω. κ προβλεψιμο το οτι θα φαω.

Senior Member
    Εγώ θέλω παγωτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ένα περιποιημένο από τα Häagen-Dazs...!!!!!!!!!!!

Αχ κλαψ :sniffle:

Senior Member
    καλημερααααααα και καλο μηναααα σε ολους!
    τι κανετε?
    εμεις πολυ καλα μπηκαμε στον 7ο ειμαι +2μιση κιλα ο αντρας μου εμεινε χωρις δουλεια εδω και 1 μηνα ,εγω δεν μπορω να δουλεψω, και ολα πανε καλα γενικα!
    δεν το λεω ειρωνικα! σκατα να φανε ολοι :P τι ειχαμε τι χασαμε? δεν μου χαλαει κανεις τη διαθεση!
    φτανει η γκρινια σας πια :crazy:

Senior Member
    σκέφτομαι πως τις τελευταίες μέρες διαβάζω διαφορα ποστ στο φόρουμ,που είναι από διαφορετικούς χρήστες αλλά είναι λες και ο χ θέλει να πει κάτι και έχει και ένα ψ προφίλ και μπερδέυεται και αντί να γράψει ως χ ,γράφει τελικά ως ψ και οι απαντήσεις του φαίνονται ξεκαρφωτες και χωρίς συνοχή μέσα στα διάφορα θέματα.

Senior Member
    εδω μπερδευτηκα εγω με χρι να καταλαβω τη λογικη που περιγραφεις, δεν θα μπερδευτει ο αλλος?? :tumble: πλακα καβω...δεν το εχω παρατηρησει αυτο, αλλα εχω να μπω κ πολλες μερες η αληθεια ειναι

Senior Member
    Xμμμ... δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο Αγγελουδάκι ούτε εγώ.

In other news, οτι φόρο υπάρχει και δεν υπάρχει μας τον έχωσαν, αυτόν πως τον ξέχασαν που θα κάνει και καλό;

Senior Member
    ε όχι!!!τι φόρος είναι αυτος??
    Καλά που δεν ζω στην Δανία γιατί θα μου είχαν φάει όλα τα λεφτά μου στους φόρους..!!