Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 366
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 366 of 387 FirstFirst ... 266316356364365366367368376 ... LastLast
Results 5,476 to 5,490 of 5791
    Senior Member
    σκεφτομαι ωραια που θα ηταν να φυγει η καταθλιψη και να τρωω και παλι σαν ανθρωπος... κι ας παχυνω. Σε 1 μηνα εχω χασει του κοσμου τα κιλα.

Senior Member
    sweetOctober

Βρήκες τα βήματα για τον έναν χορό της απώλειας βάρους, πώς θα γίνει να ακολουθήσει κι η ψυχή σου τη μουσική;

Δίκιο έχετε NADINE και pink.. Κι ευχαριστώ πολύ..

Senior Member
    Επίσης έχω καιρό που σκέφτομαι ότι δε θέλω, και όσο περνάει από το χέρι μου, σε οικείους και ξένους ανθρώπους να κάνω ποτέ ξανα κοπλιμεντο για το σωματικό τους βάρος

https://www.youtube.com/watch?v=dufSoE1BS_I

Senior Member
    Originally posted by marulenia
    sweetOctober

Βρήκες τα βήματα για τον έναν χορό της απώλειας βάρους, πώς θα γίνει να ακολουθήσει κι η ψυχή σου τη μουσική;
    έχεις δίκιο καλή μου :sniff:

Αυτές τις μέρες είχα έντονη διάθεση να κάνω υπερφαγικό με γλυκά...
    Νόμιζα ότι είχα ξεφύγει τελείως από αυτήν την εξάρτηση, όμως με ξαναέπιασε 2-3 στιγμές αυτή η "λύσσα" και πιστεύω ο κύριος επιβαρυντικός παράγοντας ήταν οι μέρες των Χριστουγέννων που προσφέρονται για υπερφαγικά.
    Ευτυχώς κατάφερα να τις αποκρούσω αυτές τις διαθέσεις χορεύοντας με δυνατή μουσική!
    Όμως αυτό με δίδαξε ότι είναι πολύ εύκολο να ξαναπέσω στην εξάρτηση αυτή και ότι καλό είναι να είμαι alert.

Αυτό που έγινε τελικά ήταν να φάω πολύ χθες σε τραπέζι, αλλά όχι από συναισθηματική πείνα, αλλά λόγω... του τραπεζιού!
    Όλοι έτρωγαν πάρα πολύ και τα φαγητά ήταν πολύ νόστιμα, οπότε έφαγα και εγώ πολύ, χωρίς όμως ενοχές!
    :thumbup:

Senior Member
    μπραβο Ματζουρανα χωρις ενοχες

Σ' ευχαριστώ sweetOctober!
    Καλώς ήρθες και πάλι στην παρέα μας!
    Συγχαρητήρια για την απώλεια των κιλών που έχεις πετύχει,
    και ειλικρινά εύχομαι να βελτιωθεί η διάθεσή σου σύντομα!

Senior Member
    Επανήλθε η sweet October??
    Δεν φανταζεσαι ποσο χαίρομαι που σε ξαναβλέπω!!!

Εγω επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο κι είπα να περάσω να δω τι κάνετε...

Όσον αφορά το νήμα.... σκέφτομαι αν θα τα καταφέρω με τον vegan τρόπο ζωής που έχω ξεκινήσει τελευταία.... Και όλον αυτόν τον κουβά πληροφορίων που εχει κατακλύσει το κεφάλι μου τελευταία λόγο αυτής της απόφασης.

Senior Member
    ΩΩΩωωω, vegan κόβεις δηλαδή κι αβγά, γιαούρτια, γάλατα, τυριά, ψάρια, μαλάκια;

Υπάρχουν πρωτεινικά υποκοτάστατα...
    Σίγουρα θα τα έχεις διαβάσει και βρει, απλά ίσως πρέπει να μάθεις πριν κόψεις αυτά που τρως ήδη, να μάθεις να μαγειρεύεις και να τρως τα άλλα.. Να συνηθίσεις την υφή του τόφου και της σόγιας γενικότερα, να μάθεις να κάνεις ρεβιθοκεφτεδάκια, να δοκιμάσεις να κάνεις αμυγδαλόγαλα, να δεις μήπως σε πειράζει..

Να τελευταία βρήκα μια σελίδα στα ελληνικά που δυο αδερφές δοκιμάζουν συνταγές από ξένα site
    ρίξε μια ματιά http://theveggiesisters.gr/

Senior Member
    ευχαριστωωωω κι εμενα μου λειψατε!!! εχω πολυ χορτοφαγικο υλικο καλη μου αλλα πως να στο δωσω... δεν ειμαι καλη στο γραψιμο και τα λινκ

Senior Member
    Μαρουλένια ναι τα έχω κόψει όλα αλλά με βλέπει και διαιτολόγος τώρα γιατί κι εγώ το φοβάμαι λιγάκι μην κάνω καμιά πατάτα λόγο άγνοιας :P Πάντως ήταν πολύ υποστηρικτική σε αυτό η καλή μου και μέχρι τώρα τα πάω τέλεια ^_^
    Δυστυχως έχω αλλεργία σε αμύγδλα και μανιτάρια, δυο πολυ κύριες τροφές για vegan, + η σόγια δεν φημίζεται για την καλή της ποιότητα εκτός κι αν μιλάμε για βιολογική και μη γενετικά τροποποιημένη :P Αλλά θα την βρούμε την άκρη!! Είμαι αισιόδοξη
    Ευχαριστω και για το λινκ φαίνεται ενδιαφέρον αθ το κοιτάξω!

Σουιτοκτομπεράκι μου κάθε βοήθεια φυσικά είναι ευπρόσδεκτη Εσύ όμως δεν μας είπες τα νέα σου!!!

Επίσης έχω ξυπνήσει με έναν αισχρό πονοκέφαλο και δεν θέλω να παω για δουλειά

Senior Member
    δεν ηξερα οτι μπορεις εγχειρησμενη να τα κοψεις ολα! Συγχαρητηρια! Τα νεα μου τα ιδια πανω κατω...

Senior Member
    Originally posted by Μαντζουράνα
    Όντως!
    Νομίζω διανύουμε έναν απ' τους πιο κρύους χειμώνες!!
    πολυ κρυο αντε να σηκωθεις απο το κρεβατι!

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    δεν ηξερα οτι μπορεις εγχειρησμενη να τα κοψεις ολα! Συγχαρητηρια! Τα νεα μου τα ιδια πανω κατω...
    Ε ναι καλέ 1 χρόνο μετά εννοείται. Για νωρίτερα δεν ξέρω, μην σου πω ψέματα, αλλά τώρα εγώ τα κόβω με την ευχη της διαιτολόγου μου κιόλας :P xixi

Senior Member
    Καλη χρονιά!