Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 141
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 141 of 387 FirstFirst ... 4191131139140141142143151191241 ... LastLast
Results 2,101 to 2,115 of 5791
    Senior Member
    Originally posted by click
    μου επεσε το κινητο στο ταξι............... :sniffle::no:
    ταχω δει ολα.

δεν ξερω τι εταιρεια ηταν. μονο μοντελο αυτοκινητου.
    πηρα sto τηλεφωνικο κεντρο συνεταιρισμου και απαντησε βενζιναδικο και ειπε οτι εχω λαθος τηλ. αν και στην αρχη με τις επιλογες που ελεγε (πατηστε 1, 2, 3, 4) σωστο ηταν. πώς στο πληκτρο 1 βγηκε βενζιναδικο??

εχει κανεις καποια ιδεα αν μπορω να απευθυνθω καπου? μπορω να κανω κατι? υπαρχει ελπιδα?

κλικλικου τι έγινε με το κινητό? :sniff: ελπίζω να βρήκες άκρη.. βρηκες?

λογικό να πεινάτε αφού καίγατε παραπάνω θερμιδες...!!

μπορεί να ήταν η εξαίρεση.....
    ελπίζω να έχω το ίδιο γονίδιο με την αδερφή μου..χεχε

Senior Member
    εγώ δεν μου έφταναν τα κιλά που πήρα στην εγκυμοσύνη, πήγα σπίτι 78 κιλά, και απο τη στεναχώρια μου που ήμουν 78, πήρα άλλα 10 σε 2 μήνες και έφτασα 88, τώρα είμαι 97 και θα έδεινα τα πάντα να πάω 78.... είμαστε εμείς οι γυναίκες όμως, δεν πιανόμαστε πουθενά !!!!!!!!!!

Senior Member
    ουπς! ακυρο

Originally posted by n.t.l.
    Έχουμε και οι δύο ρεπό για μιαμιση μέρα...

και εκεί που άλλες φορές είχαμε 4 ώρες κενό και πηγαίναμε εκδρομή στη Χαλκίδα ... τώρα ξαφνικά δε μπορούμε να πάμε στο εξοχικό στην Κερατέα επειδή έχουμε ρεπό μονο μιαμιση μέρα....

Καταλαβαίνω ότι δουλεύεις πολύ... και θες να ξεκουραστείς στο σπίτι...

Δε καταλαβαίνεις όμως και εσύ ότι έχω ανάγκη να αλλάξω περιβάλλον; Κ ας κάνουμε τα ίδια πράγματα........

και τελικά? όταν του έστειλα μήνυμα "άστο δε πάμε πουθενά...ξενέρωσα" (αφού μου είπε ότι βαριέται να φύγουμε μόνο για 1 μέρα από Αθήνα), τί μου είπε; -Τί έχεις ρε n.t.l. και ξενέρωσες?άσε μας να πούμε που κάθεσαι όλη μέρα στο σπίτι... (ξέρει ότι είμαι άνεργη και ψάχνω δουλειά και με χτύπησε για πολλοστή φορά εκεί που πόνεσα...)

αρχίζω και φοβάμαι ότι δεν είναι αυτός που ονειρευόμουν....
    τον είχα τόοοοοοσο μα τόοοοσο ψηλά.....

Senior Member
    σκευτομαι τι στο διαολο να σημαινε το ''Τ'' στο τεστ εγγυμοσυνης? ως και εκει μισα πραματα???????? γκρρρρ

Senior Member

και εκεί που άλλες φορές είχαμε 4 ώρες κενό και πηγαίναμε εκδρομή στη Χαλκίδα ... τώρα ξαφνικά δε μπορούμε να πάμε στο εξοχικό στην Κερατέα επειδή έχουμε ρεπό μονο μιαμιση μέρα....

Δε καταλαβαίνεις όμως και εσύ ότι έχω ανάγκη να αλλάξω περιβάλλον; Κ ας κάνουμε τα ίδια πράγματα........

και τελικά? όταν του έστειλα μήνυμα "άστο δε πάμε πουθενά...ξενέρωσα" (αφού μου είπε ότι βαριέται να φύγουμε μόνο για 1 μέρα από Αθήνα), τί μου είπε; -Τί έχεις ρε n.t.l. και ξενέρωσες?άσε μας να πούμε που κάθεσαι όλη μέρα στο σπίτι... (ξέρει ότι είμαι άνεργη και ψάχνω δουλειά και με χτύπησε για πολλοστή φορά εκεί που πόνεσα...)

Ν.Τ.Λ.δεν ειναι συντροφικη αυτη η συμπεριφορα.Θα σου προτεινα να παρεις μια φιλη σου κ να φυγεις αφου εχεις αναγκη να ξεσκασεις.Γιατι να εξαρτωμεθα στο να περασουμε καλα απο τους αλλους;

Senior Member
    Σκεφτομαι πως θελω παρα πολυ αν ισσοροπησω σε σχεση με την διατροφη να βοηθαω ατομα με παρομοια με μενα προβληματα.

Originally posted by lessing

Ν.Τ.Λ.δεν ειναι συντροφικη αυτη η συμπεριφορα.Θα σου προτεινα να παρεις μια φιλη σου κ να φυγεις αφου εχεις αναγκη να ξεσκασεις.Γιατι να εξαρτωμεθα στο να περασουμε καλα απο τους αλλους;

πόσο στεναχωριέμαι που πέφτει στα μάτια μου αυτός που αγαπώ.....
    πόσο πολύ στεναχωριέμαι που τον απομυθοποιώ....

Senior Member
    κΥΤΑ με τη μυθοποιηση παντα θα στενοχωριεσαι γιατι γενικα θα βλεπεις ατομα μη-ρεαλιστικα η σαν ''σωτηρες''σου αρα τους δινεις μια δυναμη πανω σου κ αυτοματα μπαινεις ''υπο''.Το ξερω γιατι το εκανα κ γω αυτο ειμαι λιγακι ''εξαρτητικη''προσωπικοτητα .Κανε πραγματα που σε ευχαριστουν για σενα κ μη στενοχωριεσαι για την απομυθοποιηση.Ειναι καλυτερα να λειτουργουν οι σχεσεις στην πραγματικη τους διασταση γιατι αμα ''μυθοποιεις'' δινεις στον αλλον ιδιοτητες που δεν εχει κ προβαλεις πανω του πραγματα που εχεις αναγκη.Ειναι κατι που ολοι κανουμε πολυ συχνα.

Senior Member
    Ενω αν το δεις ρεαλιστικα π.χ.Ο.Κ.Αυτος ειναι κουρασμενος η βαριεστημενος.Δεν μου αρεσει ο τροπος που μου μιλησε καποια στιγμη το συζηταμε.Αλλα γιατι να χαλαστω παραπανω επειδη αυτος βαριεται;Παω μια βολτιτσα να ξεσκασω να ειμαι εγω καλα,κ την επομενη φορα θα παμε μαζι!

Originally posted by lessing
    Ενω αν το δεις ρεαλιστικα π.χ.Ο.Κ.Αυτος ειναι κουρασμενος η βαριεστημενος.Δεν μου αρεσει ο τροπος που μου μιλησε καποια στιγμη το συζηταμε.Αλλα γιατι να χαλαστω παραπανω επειδη αυτος βαριεται;Παω μια βολτιτσα να ξεσκασω να ειμαι εγω καλα,κ την επομενη φορα θα παμε μαζι!

αυτό μου άρεσε ππολύ....

ααααααααμα πια........

αν τσακωθώ θα μου χαλάσει η διάθεση παραπάνω.....

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Σε ευχαριστω n.t.l . ευχομαι συντομα να νοιωσεις ενα ιδιο συναισθημα ............ Ειναι πραγματικα μοναδικο!
    Smart που ξενυχταγες οεο ?
    αχ... στο δρομο της επιστροφης ...
    ΜΠΡΡΡΡΑΒΟ στο σακακι σου :P
    κ σ εσενα
    :spin: :tumble:

Senior Member
    ΝΤΛ Μα δεν υπαρχει λογος να τσακωθεις επειδη δεν εχει την ιδια διαθεση ουτε ενας ανθρωπος μπορει να μας καλυπτει ολες μας τις αναγκες.Απλα κανε αυτο που εχεις αναγκη τωρα το να βγεις.Και καποια στιγμη μπορεις να του πεις για τον τροποτου: τι μας λες εσυ που καθεσαι σπιτι..κ.λ.π. Αλλα για τη διαθεση ειναι δικαιωμα του(κ δικο σου βεβαια)
    Εγω λεω :Μην το αναλυεις κ πηγαινε τη βολτα σου.Θα κανει καλο κ σε σενα κ στη σχεση!

Senior Member
    ΑΛΜΑ ΛΙΜΠΡΕ τωρα ειδα για το σακακι!Μπραβο!!!!!!!!!!