Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 269
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 269 of 387 FirstFirst ... 169219259267268269270271279319369 ... LastLast
Results 4,021 to 4,035 of 5791
    Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    εχω φαει φρικη τελευταια με τα κιλα, ξερω οτι ειναι της εγκυμοσυνης ξερω οτι εχω βοηθημα την σληβ ξερω οτι ακομα και τωρα εχω χασει ακομα ενα κιλο -συνολο 5- , αλλα βλεπω την μεση μου να εχει φαρδυνει την κοιλια μου να φουσκωνει και εχω τρομοκρατηθει, δεν ειχα ποτε φαρδια μεση/κοιλια ωρες ωρες σκεφτομαι μην παρω αποτομα κιλα τους επομενους μηνες και μου μπαστακωθουν, μετα απο τοσο κοπο
    μην σας φανει εγωιστικο, καθε αλλο ειμαι τρισευτηχισμενη με την κατασταση μου, αλλα παιζουν πολλα στο μυαλο μου, μπορει να εχουν ξεσαλωσει οι ορμονες και να μιλανε αυτες, μπορει να χτυπαει το καμπανακι του κοπου μου ολο αυτον τον καιρο. θελω καπου να τα πω αλλα που? θα παρεξηγηθω σιγουρα..
    καλη μου τετοιες φρικες μπορει να φανε ολες οι μαμαδες με τις αλλαγες που βλεπουν στο σωμα αλλα κ στην διαθεση τους, ποσο μαλλον οταν εχεις κανει τοσο κοπο για να φτασεις στο σημειο που θες.... μην μασας, ειναι λογικο να αισθανεσαι ετσι κ απολυτα αποδεκτο.... σου αξιζουν απειρα συγχαρητηρια κ για την απωλεια κ για την εγκυμοσυνη κ μην αφησεις ποτε κανεναν να σε "παρεξηγησει"... κ πραγματι αν ρωτησεις κι αλλες μαμαδες θα σου πουν οτι το σωμα οντως υφισταται τεραστιες αλλαγες αλλα αν υπαρχει προσοσχη μετα επανερχεται πληρως...κ στην τελικη εχασες κοντα 70 κιλα σε 5-10 κιλα εγκυμοσυνης θα σκασεις? που ως επι το πλειστον ειναι μωρο, υγρα, πλακουντας κτλ...

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    λες migg Μου ε? σ'ευχαριστω πολυ που απαντησες... αν και ξερω οτι μολις δω αυτο το αγγελουδι με το καλο, θα τα ξεχασω ολα.
    απλα τωρα τα σκεφτομαι ολα αυτα και τρομοκρατουμε χωρις ιδιαιτερο λογο, ηδη μπαινω στον 5ο και ειμαι στα -5 κιλα, αλλα και ΠΑΛΙ το σκεφτομαι, διοτι βλεπω αλλαγες στο σωμα μου.
    θα προσπαθησω να αποθηκευσω καλα αυτα που μου ειπες και θα κανω την υπομονη μου, ευχαριστω και παλι dukanoγυναικαρα! :lol: :love:
    δεν λεω ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ...μεσα σε 40 μερες οχι μονο θα χεις χασει αυτα τα λιγα που θα παρεις αλλα και πιο πολλα ακομα(συμφωνα με την διατροφη που κανεις)..μεχρι να σαραντησεις θα χεις φτασει στον τελικο σου στοχο....

Senior Member
    konina μου σ'ευχαριστω παρα πολυ ! ισως εχεις δικιο , μαλλον ολες το περνανε αυτο το σταδιο, οσο για τα καθαρα κιλα της εγκυμοσυνης ειναι

? Μωρό: 3-4 κιλά
    ? Αύξηση στήθους: 0,5-1,5 κιλό
    ? Αύξηση μήτρας: 1 κιλό
    ? Πλακούντας: περίπου 1 κιλό
    ? Αμνιακό υγρό: περίπου 1 κιλό
    ? Υγρά: 1-1,5 κιλά
    ? Αύξηση όγκου αίματος: 1,5-2 κιλά
    ? Αύξηση λίπους: 3-4 κιλά

μιγγ μου εσυ που εισαι και μανουλα σιγουρα τα περασες και τα ξερεις καλητερα! σ'ευχαριστω και παλι!
    σας φιλω και τις 2!

Senior Member
    τωρα θα σε φτιαξω.....εχεις να περασεις τετοια ξενυχτια και τετοια κουραση που ουτε μπορεις να φανταστεις...φαντασου εμενα μετα απο την χαρα απο τις πρωτες μερες...δεν αντεχα πλεον τα βυζαγματα και τα ξενυχτια που τι εκανα?εμπαινε η μανα μου καποια στιγμη στο σπιτι και με εβρισκε,ξαπλα με το ενα βυζι εξω(συγγνωμη αγορια)και το μωρο να κρεμετε απο (ξαπλωμενο και αυτο διπλα μου)και να τρωει να κοιμαται,να ξαναξυπναει να τρωει και να κοιμαται...χαχαχαχαχαχα μιλαμε για ΠΑΡΑΝΟΙΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα πωπω σε φανταζομαι! οπου εβρισκες κοιμοσουν ε? καταλαβα... με βλεπω να κυκλοφωρω στο σπιτι τοπλες :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    κοιμομουν σου λεω οπουδηποτε οτι ωρα νατανε και μονιμως με το μωρο κρεμασμενο στο βυζι...χαχαχαχαχαχα δεν αντεχεις ρε σου λεω ειναι φοβερες καταστασεις...το γελιο ποιο ειναι?ακουγες το γκλουκ(καταπινε το μωρο)ακουγες το στομαχι του που πηγαινε το γαλα και καπακι το πριτσ απο πισω που τα εβγαζε..μιλαμε ολα αυτα ταυτοχρονα..χαχαχαχαχα

Senior Member
    ναι ναι φτιαξε με κι αλλο! με αυτα και με κεινα 50 κιλα θα παω :lol: :lol:

Senior Member
    ε ειδες που σου πα?ερχεσαι στα λογια μου..και προσοχη στον αντρα ε?δυο φορες αντι να χωσω την πιπιλα στο στομα του μωρου για να ηρεμησουμε την εχωνα στο στομα του αντρα μου(απο την αυπνια δεν εβλεπα μπροστα μου)..και κοιμοταν ο αμοιρος με την πιπιλα στο στομα..χααχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    xχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα� �αχαχαχαχαχαχαχα! αχ το στομαχι μου!
    ναι αλλα στη φαση του θηλασμου πολυ φοβουμε οτι θα του βαλω τιποτα αλλο στο στομα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχα ρε θα βλεπεις κρεββατι και δεν θα το γλυκοκοιτας οπως τωρα..θα λες αχ παναγιτσα μου να πεσω να ξεραθω...χαχαχαααχαα

Senior Member
    ενταξει τωρα μου εφυγαν ΟΛΕΣ οι ανησυχιες! χαχαχαχαχαχαχαχαχ πωπω νασαι καλα βρε μιγγ καμαρι!

Senior Member
    οτι θες εδω..θα σε φτιαχνω εγω μια χαρα...χαχαχαχαχα

Senior Member
    μιγκ δεν παιζεσαι !!!!! αυτο με την πιπιλα τα ξεπερνα ολα!!!! Μιτσο ενα θα σου πω και εγω απο την δικη μου εμπειρια. Υπενθυμιζω οτι εγω δεν ημουν σλιβατη τοτε αλλα με ενα στομαχι νααα!!! εβαλα 10 κιλα μπορει και 11 δεν ειχα ζυγιστει την τελευταια εβδομαδα πριν γεννησω. Στις 15 ημερες μετα την γεννα ειμουν μειον 12 χωρις απολυτως κανενα κοπο!!! μειον 6 μολις βγηκα απο την κλινικη ( μωρο 3,750 και τα λοιπα) και τα υπολοιπα μεχρι την 15η μερα. ΠΩΣ???? με τον τροπο που περιεγραψε η μιγκ. Αφου θυμαμαι τοσο που δεν προλαβαινα , μοιριζε η αναπνοη μου απο την αφαγια και ειχα την μανα μου να με ταιζει στο στομα γιαουρτι ενω θυλαζα το μωρο στις 3 το πρωι!! απλα απεριγραπτα σκηνικα! Εσυ δικιο εχει η μιγκ μεχρι να σαραντησεις εχεις πιασε και στοχο ΧΑΛΑΡΑ!!

Senior Member
    μμμμ... Κατι μου, καλη διαιτουλα μου ακουγεται ο τοκετος! μειον μπλα μπλα κιλα σε χρονο DT :lol: σφαιρα τα εχασες και εσυ!

Senior Member
    ναι τα εχασα αλλα μετα τον 5ο μηνα που χαλαρωσα μου την βαρεσε απο την κλεισουρα στο σπιτι και εβαλα 10 και αυτη την φορα χωρις μωρο στην κοιλια!!! αστα τι να τα λεμε περασμενα και αγυριστα πια!!!