Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 277
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 277 of 387 FirstFirst ... 177227267275276277278279287327377 ... LastLast
Results 4,141 to 4,155 of 5791
    Senior Member
    Διάβασα κάποια ποστ τωρα,και σκέφτομαι την πρωτη μέρα που μπήκα κι εγραψα εδώ, ήταν η μέρα του σοκ μου, θυμάμαι ότι μόλις το έπαθα έψαξα απεγνωσμένα να βρω καποιον να το μοιραστω, θυμαμαι πως έγραφα εδώ την ιστορία μου κλαίγοντας με λιγμούς.
    Και τώρα είμαι τόσο χαρούμενη που μετά από 1,5-2 μήνες είμαι εδώ πολυ διαφορετική, έχοντας βγάλει απο μέσα μου όλο αυτό και νιωθοντας ότι κατα κάποιον τρόπο έχω θεραπευτεί από μερικά πράγματα που με βασάνιζαν χρόνια

Senior Member
    μιτσοκολακι οταν με ρωτησε ο γιατρος αν θελω να μου πει το φυλο του πρωτου παιδιου μου του ειπα..γιατρε και το τριτο φυλο να ναι δεν με νοιαζει καθολου...γερο μονο να ναι....

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    μητρικο ενστικτο MY ASS!

IT'S A GIRLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLL :tumble::roll::bouncy::bouncing:
    Αντε με το καλο κουμπαρουλα!!

Senior Member
    μητρικο ενστικτο MY ASS!

IT'S A GIRLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLL :tumble::roll::bouncy::bouncing:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχχχχχχ έχω χάσει τα λόγια μου!!!!!!!!

:spin::spin::spin::spin::spin::spin:

Γερό κ καλότυχο να είναι το κοριτσάκι σας!!!!!!!!!

Με έναν πόνο mitsokolo!!!!!!!!!! :starhit::starhit::starhit:

Senior Member
    MITSOOOKOOO!!!
    Nα σου ζησει η κορη! Εγω κοριτσακι ηθελα να κανεις! Το ειχα ενστικτο παιδι μου!
    Και οταν μεγαλωσει την βλεπω να ξερει να κανει τατοοοο! Να φοραει τα Docs της και να ειναι πολυ free κοπελα η τυπισσσαααα!!!
    Αντε με εναν πονο!!!!!!!! Και στα βαφτησια να εχετε μπομπονιερες σε σχημα μπιστολακι για τατοο με ενα μωρο πανο! Καλα τελειοοο???

Senior Member
    χαχαχαχαχα! δεν ξερω τι ρολο παιζει το ''σχημα'' ας πουμε αλλα εχω ακουσει ενα σωρο κουλα ρε παιδια!

''ομορφηνες!εχεις κοριτσι''
    ''ομορφηνες!εχεις αγορι''
    ''αγριεψες!εχεις αγορι'' -η αληθεια ειναι οτι αγριεψα με τις μαλακιες που ακουω και οχι επειδη εχω αγορι :lol:
    ''εχεις υπνηλια? εχεις αγορι''
    ''εχεις μυτερη κοιλια? εχεις αγορι''! γιατι ρε παιδια μου τεντωνει την κοιλια το πουλακι του? :lol:

''μην πιεις κοκα κολα θα κουφαθει το παιδι!'' -για την ωρα εμενα κουφαινεις με αυτα που λες!
    ''μην φας λαγο θα βγει το παιδι με λαγοχειλο'' -μακαρι να ειχα ποδια λαγου να φυγω γρηγορα να μην ακουω αλλες παπαριες! :lol:

''μην ξυστεις αν θυμηθεις καποιο φαγητο το παιδι θα βγει σημαδεμενο''

σαμπαντι σουτ μι :shocked2:
    αααααααααχαχαχαχαχαχααχαχ αχαχαχαχα ρε ελεος ελιωσα!!!!:smilegrin:

μητρικο ενστικτο MY ASS!

να σου ζησει το κοριτσουδι!!! νεο αιμα στα μεταλλοκοριτσα, λαηκ λεμε!!!

Senior Member
    μητρικο ενστικτο MY ASS!

Θυμάσε που σου είχα πει πως νιώθω πως θα είναι κορίτσι και πολλές φορές μου ερχόταν να σου γράψω τί κάνει η μικρή? Στο'πα ή δεν στο ΄πα? χεχεχε

Senior Member
    Αχ κοριτσάκι!!! Μπράβο ρε mitsokolo, να σου ζήσει!!!

Senior Member
    παντως (αλλαζω θεμα)τωρα με το χασιμο των κιλων οι γυναικες φιλες και γνωστες εχουν αλλο προσωπο..οι μακρινες ειναι αυτες που δινουν κουραγιο και δινουν συγχαρητηρια ενω οι κοντινες κανουν οτι δεν βλεπουν τιποτα..ενω οι αντρες τους μπροστα τους λενε τα καλυτερα λογια και ζητανε λεπτομερειες για το πως αδυνατισα εκεινες εχουν πιει το αμιλητο νερο...!!!!!!
    απο κοντινους μου ανθρωπους και δη γυναικες δεν το περιμενα.....

Senior Member
    Αν ήτανε η ζήλια ψώρα...

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Αν ήτανε η ζήλια ψώρα...
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    απο τις ανθρωπινες σχεσεις ειμαι πολυ απογοητευμενη...:-((

Senior Member
    μιτσοοοοοοοοοοοοοοο συγχαρητηρια!!!!!!!!!! να το δεις οπως ποθεις κουκλα μου το κοριτσακι σου.....

Senior Member
    Originally posted by migg
    παντως (αλλαζω θεμα)τωρα με το χασιμο των κιλων οι γυναικες φιλες και γνωστες εχουν αλλο προσωπο..οι μακρινες ειναι αυτες που δινουν κουραγιο και δινουν συγχαρητηρια ενω οι κοντινες κανουν οτι δεν βλεπουν τιποτα..ενω οι αντρες τους μπροστα τους λενε τα καλυτερα λογια και ζητανε λεπτομερειες για το πως αδυνατισα εκεινες εχουν πιει το αμιλητο νερο...!!!!!!
    απο κοντινους μου ανθρωπους και δη γυναικες δεν το περιμενα.....
    καλα ποσο δικιο εχεις! ειναι πραγματικα απογοητευτικο αν το σκεφτεις , ειδικα σχολια του τυπου αχ προσεξε μην τα ξαναβαλεις..... να κανεις και γυμναστικη γιατι θα εχεις χαλαρωση....προσεχε μην γινεις και ανορεξικη, και αλλες τετοιες μπουρδες. δεν τους φτανει να πουν απλα ενα μπραβο και τερμα.

Senior Member
    katie δεν ειναι αυτο που λενε αλλα ο τροπος που το λενε....συμφωνω μαζι σου..
    tini...τιποτα δεν αφηνω να με χαλασει..απλα απογοητευομαι για τους πολυ κοντινους μου ανθρωπους...