Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 382
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 382 of 387 FirstFirst ... 282332372380381382383384 ... LastLast
Results 5,716 to 5,730 of 5791
    Senior Member
    Νομίζω έχει δίκιο η αιλουρίτα.
    Σε αντίστοιχη περίπτωση είχα ρωτήσει φίλο αστυνομικό και μου είπε ότι μπορείς να καλείς την αστυνομία.
    Τώρα κατά πόσο θα το καταγράψουν ή θα επέμβουν ποιος ξέρει.

Και Χαμόγελου του παιδιού μπορείς να καλείς στο 1056
    http://www.hamogelo.gr/37.1/Ethnikh-...oidia-SOS-1056
    μπορείς να κάνεις κι ανώνυμη καταγγελία αν θεωρείς ότι κάποιο παιδί κινδυνεύει αλλά φοβάσαι μην μπλέξεις.

Ένα φεγγάρι που είχαμε πολλά παιδάκια στα φανάρια ή που βγαίναν στις καφετέριες και πουλούσαν πράγματα αντί για λεφτά είχα μολύβια και μπρελοκ και καρφίτσες που γράφαν πάνω το τετραψήφιο κι έδινα. Θα μου πεις πετούσες την μπάλα... Έτσι ένιωθα έτσι έκανα...

αυτές οι περιπτώσεις κρύβουν μεγάλη δυστυχία! χωρίς να το παίζω πουαρώ θα μπορούσα να υποθέσω οτι μια πιθανότητα είναι η γυναίκα αυτή να υποφέρει από κάποιου είδους παράνοια και μάλλον δεν ακολουθεί την θεραπεία της. ο άνδρας της μπορεί να μην επεμβαίνει γιατί μπορεί να νιώθει τεράστιες ενοχές για την κατάστασή της αλλά αυτά τα άτομα είναι πάρα πολύ δύσκολο να ακολουθήσουν θεραπεία. προφανώς κ δεν θέλει να την κλείσει σε κάποιο ίδρυμα και θα ντρέπεται κ πάρα πολύ. φυσικά το παιδί είναι το θύμα. δεν ξέρω καλή μου ,πολύ δύσκολες αυτές οι καταστάσεις. σίγουρα όταν ξεφεύγει το πράμα καλό είναι να μην κλείνουμε τα μάτια μας κ να γυρίζουμε τις πλάτες μας στους συνανθρώπους μας κ να μας πιάνει ο ωχαδερφισμός αλλά κ το να προσπαθούμε να επέμβουμε χωρίς να ξέρουμε τι είναι το καλύτερο για αυτές τις οικογένειες κ αυτό μου φαίνεται δονκιχωτισμός. πρέπει να το ψάξεις πολύ κ στην ελλάδα δεν ξέρω ποιος φορέας λειτουργεί σωστά.

Senior Member
    συμφωνώ Τάσο, ίσως και καλύτερα έτσι.. ποτέ δεν ξέρεις τι προβλήματα έχουν πραγματικά οι άλλοι άνθρωποι..

α ταυτόχρονα με τον Τάσο απάντησα. συμφωνώ με Τάσο το λοιπόν

Senior Member
    K εγώ θα συμφωνήσω με τον Τάσο, η ψυχική υγεία είναι εξίσου σημαντική με την σωματική, όταν όμως η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή, σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω πως πρέπει οι γονείς της εάν υπάρχουν και ο σύζυγος ως στενότερος συγγενής να ξεκινήσεις τις διαδικασίες για να νοσηλευτεί, χορηγείται και εισαγγελική εντολή σε αυτές τις περιπτώσεις όταν υπάρχει άρνηση από τον ασθενή.
    Σε κάθε περίπτωση, με θυμώνει το γεγονός ότι ένα παιδί βιώνει τέτοιες καταστάσεις και σε αυτήν την ηλικία μπορεί να τις θεωρεί και φυσιολογικές και μεγαλώνοντας να επηρεάζεται και να έχει αντίστοιχη συμπεριφορά ή να έχει τραύματα.

Senior Member
    Συγγνώμη που δεν εχω απαντησει τοσες μερες... Σας ευχαριστω πολυ όλες σας για την ενθάρρυνση και τις συμβουλες!!!Επιτέλους βρηκα δουλεια μεχρι το καλοκαιρι! Ειμαι χαρούμενη σε αυτον τον τομεα. Μακαρι να στρώσουν κ οι υπολοιποι τομεις π θελουν δουλεια. Σημερα αρχισα συγκεκριμενη διατροφη και αναρωτιεμαι αν θα καταφερω να τη κρατησω...

Senior Member
    Μπραβο!!! Το ομορφα νεα!! Θα γινουν κ τα υπολοιπα!!

Senior Member
    Εφτιαξα παστιτσιο σημερα... να φαω η να μην φαω????? Αυτο σκεφτομαι... δεν εχω καταληξει..

Senior Member
    Κ ακομα το ιδιο σκεφτομαι.....

Senior Member
    τελικά το φάγαμε; :P

Member
    Εγώ θα το είχα φάει πάντως και από Δευτέρα θα ξανά έμπαινα στα πιο υγιεινά. :P

Senior Member
    Χαχαχαχαχαχα!!! Τελικα δεν εφαγα, εψησα 2 μπιφτεκια κ σαλατα κ εφαγα τελικα κατα τις 6 γιατι ως τοτετο σκεφτομουν!!! Απλα πλεον προτιμωνα φαω κατι πιο πολυ παρακατι λιγο, κ παστιτσιο θα ετρωγα λιγο κ θα πεινουσα παλι...

Senior Member
    ψηφίζω βιβλίο!

Senior Member
    Η καποιο καλλυντικο! αλλα κ τα βιβλια ειναι τελειο δωρο!

Senior Member
    Η καποιο καλλυντικο! αλλα κ τα βιβλια ειναι τελειο δωρο!