Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 39
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 39 of 387 FirstFirst ... 2937383940414989139 ... LastLast
Results 571 to 585 of 5791
    Senior Member
    Originally posted by lessing
    Εγω ας πουμε θυμαμαι για χρονια ενα τυπο που τον ειχα ερωτευτει το 1821 που ειχε απαιχτο χαμογελο μακρυα ξανθα μαλλια τον λεγαν Αντωνη Μανεση κ ηταν απο την Κυθνο.
    Κωστα, η λεσινγκ δεν αρκειται σε φαντασματα... ΕΙΝΑΙ φαντασμα!!!

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Που ειναι το μπερδεμα;Στη ζωη προχωραμε κανονικα.Αλλα θυμομαστε τη συγκινηση που νοιωσαμε για κατιπου το θελαμε τοσο πολυ αλλα ηταν ανεκπληρωτο.Καλα δεν το θυμομαστε κ καθε μερα αμα το φερει η κουβεντα.ΑΑΑΑΝΤΩΝΗ ΜΑΑΑΑΑΝΕΣΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙΑΙΑΙΑΙ;Αν ειναι καποια απο την Κυθνο να σου πει οτι σε ψαχνω !:love:
    Eισαι θεα αγαπη μου!!!!!!
    Μου φτιαχνεται το κεφι!!!!! :love::love:

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι, μετά από έναν μαραθώνιο καθαριότητας, επιτέλους τελείωσα! Από το πρωί πλένω, απολυμαίνω, τρίβω, κουρέλι έγινα. Αααααχ! Τρομερή ανακούφιση. Και τρομερή απόλαυση, που βλέπω τα πάντα αστραφτερά και μοσχομυρισμένα.

Senior Member
    σας διαβάζω και προσπαθώ να ξεχαστώ.Θέλω να βγω να πάρω τσιγάρα και έχω πρηστεί απτο κλάμα κ δν βλέπομαι.Ότι προσπαθώ πέφτει στο κενό.Κλέινω μια τρύπα ανοίγουν δεκα.θέλω να βγω στο μπαλκόνι και να αρχιζω να ουρλιάζω ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!Σκέφτομαι οτι δυστυχώς δν μπορώ να γράψω εδώ τις αληθινές μου σκέψεις αυτη τη στιγμή γιατί σίγουρα θα θεωρηθώ το ελάχιστο καταθλιπτική

Senior Member
    επρεπε να τα πεις να ξεσπασεις ροζ μου, ελπιζω να εισαι καλυτερα, σπασε κ κανενα πιατο κ φωναξε κουραστηκα μεσα στο δωματιο,
    ειναι εξισου αποτελεσματικο
    καταθλιπτικη ειναι η τροφη-δηλητηριο κ τα τσιγαρα απο μονα τους...ποσο μαλλον εμεις οι ανθρωποι που τα χρησιμοποιουμε για ανακουφιση...

Senior Member
    σκεφτομαι οτι ειναι σκατα να μην εισαι καλα, αλλα ποιο το νοημα κ η αξια της χαρας οταν εισαι καλα?
    η ζωη εχει δυο οψεις, ας ψαξουμε για την αχτιδα κ οχι το σκοταδι...

Senior Member
    Ροζ, καλημερα. Εισαι καπως καλυτερα σημερα?

Senior Member
    Originally posted by POZ
    γιατί σίγουρα θα θεωρηθώ το ελάχιστο καταθλιπτική
    και?

Senior Member
    Originally posted by kwstas01
    Ροζ, καλημερα. Εισαι καπως καλυτερα σημερα?
    Σήμερα(μετά απο 2μέρες δλδ:wink1είμαι κάπως καλύτερα..σευχαριστώ!Βλέπω κ αυτό που έχεις γράψει στην "υπογραφή" σου και θα το επαναλαμβάνω καμια 50αριά φορές τη μέρα , τύπου homework μου φαίνεται!

σκεφτομαι την οικογενεια μου που μου λειπε !!! κ σκεφτομαι ποσο πολυ θελω να γυρισω πισω αλαγμενη κ αδυνατη...¨((

Senior Member
    Originally posted by click
    Originally posted by POZ
    και?
    Χα!Απλά είχα καταρρεύσει άσχημα-καμία σχέση με φαί κ βουλιμικά- και το τελευταίο πράγμα που θα άντεχα να ακούσω είναι να πάω σε ψυχολόγο..ΑΛΛΑ θα το άκουγα είμαι σίγουρη και θα ένιωθα ακόμα πιο χάλια,όπότε είπα να τα κρατήσω μέσα μου..

Junior Member
    exw pathei katathlipsei thelw na xasw 10 kila kai den mporw ..mou exei karfwthei sto mialo oti thelw na ta xasw grigora kai pedevome me dietes steritikies ti na kanw???????

Senior Member
    Originally posted by POZ
    Originally posted by POZ
    και?
    Χα!Απλά είχα καταρρεύσει άσχημα-καμία σχέση με φαί κ βουλιμικά- και το τελευταίο πράγμα που θα άντεχα να ακούσω είναι να πάω σε ψυχολόγο..ΑΛΛΑ θα το άκουγα είμαι σίγουρη και θα ένιωθα ακόμα πιο χάλια,όπότε είπα να τα κρατήσω μέσα μου..
    δεν υπαρχει καποιο ατομο δικο σου που οταν εισαι τοσο πολυ χαλια να μπορεις να μιλησεις και να σε ακουσει?

Senior Member
    [quote]Originally posted by click
    Originally posted by POZ
    Originally posted by POZ
    και?
    δεν υπαρχει καποιο ατομο δικο σου που οταν εισαι τοσο πολυ χαλια να μπορεις να μιλησεις και να σε ακουσει?

ίσως κ να υπάρχει απο θέμα πρόθεσης, απο θέμα αντοχής δν ξέρω..γενικά δν θέλω κ δν μπορώ να φορτώνω τους άλλους με τα δικά μου.Αλλα το κυριότερο είναι πως όταν είμαι πολύ χάλια δν έχω κουράγιο να κάτσω κ να περιγράψω μια κατάσταση, ούτε την λύπη μου ούτε τίποτα, ούτε κ να συζητήσω..μου βγάινει ένα είδος φυτοποίησης.Απλά δεν βγαίνει φωνή..

Senior Member
    καταλαβα