Γιατί δε μπορώ να αδυνατίσω;; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Senior Member
    Ανδρέα Ζ. είσαι διατροφολόγος, ιατρός ή κάτι παραπλήσιο διότι φαίνεται να γνωρίζεις αρκετά όσον αφορά θέματα τέτοιου τύπου.... ή απλα το έχεις ψάξει αρκετά?

Senior Member
    εμενα δε μου εχεις εξηγησει τπτ,μπερδευτηκες μαλλον.
    γιατι εγω σου εχω κανει ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ την πιο απλη ερωτηση να πεις κάτι για σενα κ εσυ συνεχιζεις το ιδιο βιολι.

Φυσικα δεν μ αρεσει σε ενα τετοιο φορουμ να μπαινει καποιος ο οποιος ειναι απολυτος,πολλες φορες αποτομος και δεν τολμάει να πει ουτε καν ενα η δυο στοιχεια για τον εαυτο του περα απ το να τον διαφημίζει εμμεσα η να δινει παντου συμβουλες.
    Οσο για την ερωτηση σου επετρεψε μου να σου πω οτι δεν μπορω να την εκλάβω ουτε καν ως ερώτηση γιατι τοτε θα ηταν γελοιο. Ξέρεις πολύ καλά τι ηθελες να πεις κ ολα τα άλλα τα δήθεν με αφήνουν αδιάφορη. Εσυ πάντως οταν με το καλο παρεις το πτυχιο σου να λες στους ασθενείς σου που κανουν νηστεία απο το φαγητό οτι δεν πειράζει γιατι θα χάσουν κ λίπος έτσι. Αντε κ καλες δουλειές. (μη παει κ χαμενη η διαφήμιση, η σελίδα, οι συμβουλές και το μαιλ σου)

Senior Member
    καλα δεν υπάρχει!!!!!με το που στο ειπα εβγαλες το μαιλ σου??????χαχαχαχαχα
    ειχαν κανει παραπονα αναγκαστηκες να βγάλεις την σελιδα σου,τωρα το μαιλ σου.ισως σιγα σιγά συνεννοηθούμε.

Senior Member
    το οτι διορθώνει ο αγαπητός Ανδρέας τυχόν λάθη μας δεν είναι κακό ειδικά όταν έχει δίκιο. αλλά το να μιλάει σαν πολιτικάντης και να μην ανοίγεται σαν ισάξιο μέλος της παρέας τολμώ να πω οτι μεκνευρίζει πολύ.πάντως στα περισσότερα που γράφει έχει δίκιο

Senior Member
    μα συμφωνω μαζί σου bouliana.

Senior Member
    ε ας μας πεις επιτέλους τι ρόλο βαράς για να σε αντιμετωπίζουμε κ λιγότερο καχύποπτα μιας κ μπορείς να μας βοηθήσεις!

Senior Member
    άσχετο: εγώ τον καφέ μου(σκέτο) θα συνεχίσω πάντως να τον τιμάω αρκετές φορές μες τη μέρα:bigsmile:

Senior Member
    δεν μπορώ να αδυνατίσω γιατί κάθε φορά που βλέπω χαμηλό νουμεράκι
    πέφτω πάλι με τα μούτρα και γιατί στα δύσκολα έρχονται στην επιφάνεια όλες οι παλιές μου συνήθειες?

Senior Member
    ας αλλαξουμε τις συνηθειες ΜΚΕΗ μου για αρχη κ οχι το βαρος μας. μακροπροθεσμα θαλλαξει κ αυτο.
    πετα τη σαβουρα του παρτυ... πλιζ

Page 3 of 3 FirstFirst 123