συζητήσεις για οτιδήποτε άλλο άσχετο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 23 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 336
    Senior Member

συζητήσεις για οτιδήποτε άλλο άσχετο

γιατί να μην μιλάμε κ για άλλα θέματα,πέρα από την κατάθλιψή μας ,την βουλιμία μας την ανορεξία μας το φαγητό κ τις δίαιτας κ σε αυτή την ομάδα.
    εγώ λέω να γράφουμε εδώ οτιδήποτε άσχετο.μια συναυλία που πήγαμε ένα βιβλίο που διαβάσαμε ,μια ιστοσελίδα που βρίκαμε,κάποια ταινία,βιβλίο χόμπυ,προτάσεις για club bar εστιατόρια κτλ κτλ κτλ
    εγώ τώρα διαβάζω το βιβλίο του yalom όταν έκλαψε ο νίτσε.
    είναι πολύ ενδιαφέρον κ μέβαλε σε σκέψεις όπως κ το στο ντιβάνι,για το πως μπορεί να αλλάξει εντελώς το μυαλό μας ΄κ ο τρόπος που σκεφτόμαστε απτη μια στιγμή στη άλλη.
    κ συμπάθησα κ την ψυχοθεραπεία που μέχρι τώρα την θεωρούσα επιστήμη μπουρδολογίας

Senior Member
    μπραβο bouliana τελειο το τοπικ!

ο νιτσε ηταν απιστευτο τρισμεγιστο κεφαλι! τοσο μα τοσο μπροστα απο την εποχη του, φωτεινο μυαλο.

εντελως ασχετο αλλα απο χτες τρωγομουν γιατι δεν ειχα σε ποιο τοπικ να το βαλω για να γελασετε
    farmville-parody

Senior Member
    καλο το οταν εκλαψε ο νιτσε... αλλα η θεραπεια του σοπενχαουερ του ιδιου συγγραφεα ειναι πολυ ανωτερο,κατα την προσωπικη μου αποψη παντα....
    να το εχεις στα υποψιν,αξιζει...

Senior Member
    κεμένα μάρεσε περισσότερο το ντιβάνι αλλά την θεραπεία του σοπενχαουερ δεν την έχω διαβάσει.άμα λες οτι είναι καλύτερο ακόμα θα το πάρω να το διαβάσω κ αυτό.δεν ξέρω αλλά ενώ τα θεωρούσα πολύ δήθεν αυτά τα βιβλία κ προτιμώ συμήθως έλληνες συγγραφείς ,με έχουν βοηθήσει πολύ να σκεφτώ κάποια πράματα

Senior Member
    καλά το videaki φοβερό.θα το στείλω στο προφίλ μιας φίλης μου που είναι τελείως burn με την φάρμα

Senior Member
    Κι εμένα μου άρεσε πολύ το όταν έκλαψε ο νίτσε... γενικώς το διάβασμα είναι το καλύτερο αγχολυτικό. Εγώ τώρα διαβάζω το πρώτο βιβλίο της τριλογία Millenium, "Το κορίτσι με το τατουάζ" και είναι πολύ ενδιαφέρον... Δεν θέλω να το αφήσω...

Junior Member
    osoi exoun diabasei to koritsi me to tatouaz lene akrivws ta idia me ton loustam... den theloun na to afhsoyn...

to "nhsi" htan poly wraio

gia osous antexoun "to louloudi ths erimou" einai sygklonistiko...

Senior Member
    Originally posted by Noele
    osoi exoun diabasei to koritsi me to tatouaz lene akrivws ta idia me ton loustam... den theloun na to afhsoyn...

to "nhsi" htan poly wraio

gia osous antexoun "to louloudi ths erimou" einai sygklonistiko...
    το νησι ηταν οντως πολυ ωραιο αν κ μελαγχολησα αρκετα!εχω διαβασει κ το κοριτσι με το τατουαζ κ μ αρεσε.το λουλουδι της ερημου ολο λεω να το διαβασω κ ολο το αφηνω γιατι φοβαμαι οτι θα μελαγχολήσω κ με αυτο.

Senior Member
    παντως ανυπομονω να δω πως θα ειναι το νησι στην τηλεόραση.

bouliana ωραιο θεματακι παντως μπραβο!

Senior Member
    To νησι παιζει να ειναι η μονη σειρα που θα παρακολουθησω φετος στην ελληνικη τηλεοραση.Γιατι απο ξενες σειρες θα πιασω μεροκαματο απο 21 του μηνα.:P

Senior Member
    Κι εγώ ανυπομονώ να δω πως θα ναι η μεταφορά του στη μικρή οθόνη, πραγματικά "Το νησί" είναι απτα πιο συγκλονιστικά βιβλία που έχω διαβάσει."Το κορίτσι με το τατουάζ" θέλω κι εγώ να το διαβάσω, αξίζει το κόπο?Είμαι επίσης ανάμεσα σε αυτούς που έχουν φάει κόλλημα με τα βιβλία της Stephen Meyer..Απλά δε μπορείς να το αφήσεις απτα χέρια σου!

Senior Member
    Originally posted by Constance
    To νησι παιζει να ειναι η μονη σειρα που θα παρακολουθησω φετος στην ελληνικη τηλεοραση.Γιατι απο ξενες σειρες θα πιασω μεροκαματο απο 21 του μηνα.:P
    :thumbup: το νησι θελω κι εγω να το βλεπω αν βολευει η ωρα. εχει πολυ καλους ηθοποιους και το βιβλιο μου το εχει περιγραψει η αδελφη μου και ακουγεται πολυ ενδιαφερον.

και το house md περιμενω! μονο μη βαλουν επαναληψεις παλι...

Senior Member
    Το facebook αιωνες πριν
    http://snob-s.blogspot.com/2010/09/facebook.html

Senior Member
    καλα click μιλαμε λατρεύω house!

Senior Member
    Originally posted by click
    Το facebook αιωνες πριν
    http://snob-s.blogspot.com/2010/09/facebook.html
    χαχαχαχα :thumbup::thumbup::thumbup:

Page 1 of 23 12311 ... LastLast