Results 211 to 225 of 336
-
15-11-2010, 12:46 #211
τι του ειπες ρε και εχει αυτο το βλεμμα?!?!
οτι θες να αδυνατισεις κι αλλο? :P
- 15-11-2010, 12:47 #212
αυτο εχει παντα νομιζω :crazy:
16-11-2010, 10:31 #213
Originally posted by alexandrita
Originally posted by loustam
Originally posted by bouliana
αχ ωραία κορίτσια να ξέρετε οτι είναι το αγαπημένο μου βιβλίο.
.τώρα διαβάζω το σπίτι δίπλα στη θάλασσα,δηλαδή ξεκινάω να διαβάσω.μετά θα δω εδώ τις προτάσεις σας.
"
:thumbup::thumbup:
Thanks bouliana... "τα παιδιά της θεσσαλονίκης" γαμάτο βιβλίο". Το διάβασα σε 3 ημέρες. Τρομεροί χαρακτήρες, γρήγορο, ιστορικό, ατμοσφαιρικό, ... Ααααχ πολύ το φχαριστήθηκα! Θα συνεχίσω με το μυστικό μίας γυναίκας και θα έχεις σύντομα νέα μου...
εγω παντως θα διαλεγα τον Βασιλη,τον δυναμικό!!
η loustam τον Περικλή,εσύ Βουλιάνα?
16-11-2010, 10:55 #214
δε θα γινοταν πολυ ωραιο σιριαλ?η ταινια?
17-11-2010, 10:43 #215
κοριτσάκια μου καλημέρα. Μιας και έχετε πιάσει βιβλιοκουβέντα να σας ρωτήσω. Καταρχήν τα παιδιά της Θεσσαλονίκης γαμάτο βιβλίο. Το χα διαβάσει προ καιρού και πραγματικά το απόλαυσα. Και τους τρεις τόμους.
Δε μου λέτε έχει διαβάσει καμιά σας Ζυράνα Ζατέλη; Μου τη σύστησαν ως συγγραφέα και έτσι δανείστηκα από τη βιβλιοθήκη δύο βιβλία της που αποτελούν μέρος μιας τριλογίας. Ξεκίνησα να το διαβάζω αλλά δεν έχω τρελαθεί. Έχει τη δική της γλώσσα και προς το παρόν δεν μου είναι ιδιαίτερα κατανοητή.
18-11-2010, 10:24 #216
αχ κορίτσια πολύ μου αρέσει που σας άρεσε η τριλογία!πιστεύω όντως οτι θα πρεπε να γίνει σίριαλ έχει την απαραίτητη δόση ίντριγκας κ κρατάει πάντα το ενδιαφέρον αμείωτο αλλά έχει κ τόσες αλλαγές σε σκηνές,τόσες τοποθεσίες κ διαφορετικές περιστάσεις που μάλλον είναι ασύμφωρο για τα ελληνικά δεδομένα.
δεν έχω ιδέα για αυτή τη συγγραφέα που λες mara fc.πάντως διάβασε μέχρι τέλος τουλάχιστον το πρώτο βιβλίο.εχω πολλές φορές καταλάβει οτι καμιά φορά η αρχή είναι πολύ μάπα κ στη πορεία το τέλος είναι απίστευτο.(η κ το ανάποδο)
τελικά αυτό που διάβασα ήταν το σπίτι δίπλα στο ποτάμι κ όχι το σπίτι δίπλα στη θάλασσα.τώρα διαβάζω την μικρή ιστορία του κόσμου,κ είναι καλό για τους ανιστόρητους σαν εμένα που χρειάζονται επανάληψη.αλλιώς είναι μια πολύ μεγάλη περίληψη.
αλεξανδίτα να σου πω την αλήθεια ο βασίλης είναι ο πιο καυ..οτικός θα έλεγα κ γιαυτό έφαγα κ την μεγαλύτερη απογοήτευση αλλά δικαιολογήτε κ λίγο με όλα αυτά που πέρασε μικρός στο κανλί κουλά.
η καλύτερη για μένα απόλους είναι η αγγέλα!χχαχα!
18-11-2010, 10:28 #217
ζυραννα ζατελη εχω διαβασει εγω..... ενα βιβλιο... με παρα πολυ μεγαλο κοπο κ πεισμα...
και δε σκοπευω ποτε να επιχειρησω να διαβασω δευτερο!!!
18-11-2010, 10:31 #218
loustam,
Σου προτεινω το 'νορβηγικο δασος' και το 'κουρδιστο πουλι' του χαρουκι μουρακαμι...
δες κι εδω...
http://www.oceanida.gr/demo/index.ph...language=greek
εμενα μου αρεσαν παρα πολυ...
ρε παιδιά εγώ αυτόν τον κανάκη δν τον πάω μία.είναι ο πιο δήθεν άνθρωπος του κόσμου,χωμένος μες την νύχτα κ την μαφία,κ το παίζει κ μούρη ,κ ηθική κ αριστερά κ ΄πάμε όλη η νεολαία να αλλάξουμε τον κόσμο κ παπαριές ούτε που τα πιστεύει αυτά που λέει..δεν μπορώ να τον βλεπω ..προτιμώ λαζόπουλο η ακόμα καλύτερα μητσικώστα. ο τελευταίος είναι κ καθόλου διαφθαρμένος θέλω να πιστεύω..
18-11-2010, 10:49 #219
Originally posted by mariafc
κοριτσάκια μου καλημέρα. Μιας και έχετε πιάσει βιβλιοκουβέντα να σας ρωτήσω. Καταρχήν τα παιδιά της Θεσσαλονίκης γαμάτο βιβλίο. Το χα διαβάσει προ καιρού και πραγματικά το απόλαυσα. Και τους τρεις τόμους.
Δε μου λέτε έχει διαβάσει καμιά σας Ζυράνα Ζατέλη; Μου τη σύστησαν ως συγγραφέα και έτσι δανείστηκα από τη βιβλιοθήκη δύο βιβλία της που αποτελούν μέρος μιας τριλογίας. Ξεκίνησα να το διαβάζω αλλά δεν έχω τρελαθεί. Έχει τη δική της γλώσσα και προς το παρόν δεν μου είναι ιδιαίτερα κατανοητή.
το πρωτο, μου αρεσε υπερβολικα,το δευτερο πιο λιγο.
η ζυρανα γραφει πραγματικα παρα πολυ ιδιαιτερα,αλλα ωραια,πραγματευεται το θεμα του θανατου κυριως... και τα δυο βιβλια ειναι παρα πολυ καταθλιπτικα...
18-11-2010, 10:51 #220
Originally posted by bouliana
loustam,
Σου προτεινω το 'νορβηγικο δασος' και το 'κουρδιστο πουλι' του χαρουκι μουρακαμι...
δες κι εδω...
http://www.oceanida.gr/demo/index.ph...language=greek
εμενα μου αρεσαν παρα πολυ...
ξεκινα με το νορβηγικο δασος,ειναι πιο ωραιο κατα τη γνωμη μου!
18-11-2010, 11:56 #221
Εγώ με Ζυράνα έιχα κόλλημα μια περίοδο..πάντως θεωρώ πως είναι απο τις ελάχιστες σύγχρονες ελληνίδες συγγραφείς με προσωπικότητα κ ιδιαίτερο στυλ γραφής!
Αλεξανδρίτα όταν τελειώσω αυτό που διαβάζω τώρα θα πάρω κ εγώ το δάσος.Νομίζω οτι μπορώ να σε εμπιστευτώ εαν κρίνω απο τις ταινίες που είχες προτείνει κάποια στιγμή κ ήταν όλες πολύ πολύ αγαπημένες μου!Γμτ θέλω να πάρω πόσα βιβλία που σκατά θα βρω τα λεφτά??
18-11-2010, 12:13 #222
υπαρχουν κ οι δανειστικες βιβλιοθηκες
18-11-2010, 12:40 #223
τι διαβαζεις τωρα ροζ?
ειναι καλο?
ψαχνω ιδεες γιατι τελειωνω και αυτα που προτεινε η βουλιανα και δεν ξερω το επομενο.
καπου διαβασα για 'το τριανταφυλλακι' καλες κριτικες και λεω να το παρω,το εχει διαβασει καμια?
18-11-2010, 13:01 #224
αστυνομικό διαβάζω, του Χένινγκ Μανκέλ, "η πέμπτη γυναίκα" πολύ καλό αν σου αρέσει το είδος!Το τριανταφυλλάκι το έχω ακούσει κ αν θυμάμαι καλά υπάρχει κ η συνέχειά του ή κάτι τέτοιο τύπου το τριαντάφυλλο??Καλό λένε οτι είναι αλλά εγώ αν δν ξεφυλλίσω απο μόνη μου..δεν !
18-11-2010, 14:33 #225
η αληθεια ειναι οτι δε μου πολυγεμιζει και μενα το ματι αλλα εχω στερεψει πια...
το θεμα ειναι οτι δεν μπορω ουτε μια μερα χωρις να εχω κατι να διαβαζω,το διαβασμα μου αποσπα την προσοχη και δεν σκεφτομαι ολα τα αλλα... ασε που διαβαζω και ΟΛΑ τα περιοδικα μοδας που υπαρχουν.
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία