συζητήσεις για οτιδήποτε άλλο άσχετο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 23 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 336
    Senior Member
    χαχαχαχαχ θεες! Εγω παλι σημερα που ρεπαρω καθομαι και βλεπω επαναληψεις Ακρως οικογενειακoν.Ειμαι λιγο πιο κουλτουριαρα.:P:P:P

Senior Member
    Originally posted by Constance
    χαχαχαχαχ θεες! Εγω παλι σημερα που ρεπαρω καθομαι και βλεπω επαναληψεις Ακρως οικογενειακoν.Ειμαι λιγο πιο κουλτουριαρα.:P:P:P
    μετα αρχιζουν τα καλα.
    κωνσταντινου και ελενης (ξερω ολες τις ατακες μετα τη 1238η επαναληψη, σαν το Lion King που επισης ειχα μαθει ολους τους διαλογους, το ειχα δει 100 φορες)

και μετα το καφε της χαρας, που θα παει, θα τους μαθω κι αυτους τους διαλογους, χρειαζονται μερικες επαναληψεις ακομα.
    κουλτουρα οχι αστεια!!!!!:smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    Πω πω αυτη η ελληνικη τηλεοραση τπτ δεν εχει.Βεβαια καλυτερα Κωνσταντινου και Ελενης για 1000 φορα παρα ριαλιτι και αηδιες ολη την ωρα.

Senior Member
    α κ εμένα μαρέσει το άκρως οικογενειακό.αλλά έχει καταντήσει χειρότερο κ απτα φιλαράκια από τις πολλές επαναλήψεις.
    σαν τη πάττυ δεν έχει.ΤΕΛΟΣ!χθες να δείτε απογοήτευση,που ξέμεινα σπίτι,κ αφού έκανα το dvd με τις ασκήσεις μου,λέω θα κάτσω τώρα να δω πάττυ κ είχε αγώνες!!!δράμα

Senior Member
    ειχε ομως νανυ φαιν
    Θ Ε Α
    τη λατρευω
    το γελιο μιλαμε!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    H νταντα ειναι φοβερη σειρα!Παντα τη βλεπω ευχαριστα!

Senior Member
    Originally posted by click
    ειχε ομως νανυ φαιν
    Θ Ε Α
    τη λατρευω
    το γελιο μιλαμε!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Ωραία κι η Νάνυ Φάιν αλλά για μένα top of the top είναι τα Φιλαράκια!Όσες φορές και να δω ένα επεισόδιο πάντα θα υπάρχει κάτι που θα με κάνει να γελάσω ή έστω να χαμογελάσω γιατί κι αυτό είναι δύσκολο πλέον στις μέρες μας..Koralaki αν εννοείς το γνωστό ελληνικό site με trackers που είχε κλείσει έχει ξαναανοίξει.Εγώ σειρές κατεβάζω από κάποιο ξένο πλέον και βρίσκω αλλού υπότιτλους, γιατί δεν το ευχαριστιέμαι σκέτο!Α, και το gossip girl μου αρέσει τελευταία, αλλά δε το χω δει απτην αρχή και δεν έχω πιάσει εντελώς το νόημα της υπόθεσης!Το lost το προσπάθησα κάποια στιγμή αλλά πολλά επεισόδια βρε παιδί μου...

Senior Member
    Originally posted by click
    Originally posted by Constance
    μετα αρχιζουν τα καλα.
    κωνσταντινου και ελενης (ξερω ολες τις ατακες μετα τη 1238η επαναληψη, σαν το Lion King που επισης ειχα μαθει ολους τους διαλογους, το ειχα δει 100 φορες)

και μετα το καφε της χαρας, που θα παει, θα τους μαθω κι αυτους τους διαλογους, χρειαζονται μερικες επαναληψεις ακομα.
    κουλτουρα οχι αστεια!!!!!:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
    click λες κ περιγραφεις εμενα!ακριβως τα ιδια!
    καλα και νταντα κ φιλαρακια τελεια!η πατυ μιλαμε δεν μπορω ουτε 5 λεπτά να δω.οπως επισης ΜΙΣΩ ονουρ και σεχραζατ.(ετσι δε τη λενε?)

Senior Member
    gossip girl φοβερό.δες τα απτην αρχή είναι τα καλύτερα.

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    gossip girl φοβερό.δες τα απτην αρχή είναι τα καλύτερα.
    ειμαι εθισμενη στο gossip girl!!!!!!!!!!
    τη δευτερα βγαινει το νεο επεισοδιο,ανυπομονώ!!!!!!!!

Senior Member
    χαχαχα!κ εμένα μαρέσει πολύ ειδικά τα ντυσίματάς του κ το ζεύγος μπλερ κ τσακ.

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    χαχαχα!κ εμένα μαρέσει πολύ ειδικά τα ντυσίματάς του κ το ζεύγος μπλερ κ τσακ.
    Αχ κι εμένα τα ίδια ακριβώς μου αρέσουν bouliana μου!Σίγουρα κάποια στιγμή θα ήθελα να το δω απτην αρχή.

Senior Member
    Κορίτσια εγώ αύριο δίνω μάθημα και με έχει πιάσει κρίση άγχους απο το πρωί... Είναι και οι ορμόνες μου χάλια... Προσπαθώ να ηρεμήσω και να δω τα πράγματα πιο λογικά αλλά ώρες ώρες δεν μπορώ να το ελέγξω...

ΜΙΣΩ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ.....

Senior Member
    καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!αν εισαι προαιτημασμενη δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι!!!!θα γραψεις!

Page 3 of 23 FirstFirst 1234513 ... LastLast